ne güzel günlük yazar gibi anlatmışsın.
valla ya biz de günlük mü yazsak hazır evde boşkenopuyorumnanaktan
ama mecbur öyle olmak zorundayımmafoldumben
ne demek yani genel olunca bebeğim zarar mı görecek:sinifsinif:
ya iyice bir tuhaf oldum şimdi....
keke söylemeseydin
bende eğer normal olmazsa spinal istiyorum
akşam uzun uzun düşündüm eğer 21 ine kadar gelmezse benim cadı
daha fazla bekletmicem
artık tehlike daha da artıyor kordon dolanması var kakasını yutması var
tehlikeye atmıcam illa normal istiyom diye
bilmiyorum yanlıs mı düşünüyorum
o zaman 39+4 olcam
aYca24[/COLOR .!.:;10497833]ama mecbur öyle olmak zorundayımmafoldumben
hayır tatlım zarar görücek demedim etkileniyo dedim bizim doktorların direk söylediği bu zaten gözlede görülüyo çıkış anında daha pasif ve baygın oluyolar sonradan açılıyolar tabiki ama sen uyanır uyanmaz ağrını hissediceksin bebekle ilgilenmen daha zor olcak neden genel olmak zorundasın cnm onu anlamadım
keke söylemeseydin
geçen tv de dinledim eskisi kadar degilmiş anestezinin yan etkileri.takmıyorum olanların bebişleri taş gibi maşallah
bence mantıklı düşünüyosun cnm tabiki allah bilir ama kakasını yutma olayı yaşanabiliyo maalesef fazla durunca
hayır tatlım zarar görücek demedim etkileniyo dedim bizim doktorların direk söylediği bu zaten gözlede görülüyo çıkış anında daha pasif ve baygın oluyolar sonradan açılıyolar tabiki ama sen uyanır uyanmaz ağrını hissediceksin bebekle ilgilenmen daha zor olcak neden genel olmak zorundasın cnm onu anlamadım
kordon var....enfeksiyon var...kireçlenme var içimde...
Genel anesetezide bebek mutlaka etkileniyor.Hatta bu gazlardan etkilenmemesi için hızlı bir şekilde çıkarıldığı için daha çok doku zedelemesi oluyor ve bu yüzden kanama daha fazla oluyor ve dokular etkilendiği için iyileşme geç oluyor,ağrı çok oluyor.
Epidural ya da spinalde bebek hiç etkilenmediği için daha ağır ve yavaş davranılıyor bebeğin çıkarılması için.Ben ilkini genel oldum ama bunda istemiyorum.Bebeğim ilk kakasını bile bu gazların etkisinden dolayı geç yapmıştı.Ayrıca genel anestezi alan annelerin gazını çıkarması da daha geç oluyor.Hemen emziremediği için bebeğinde sarılık gelişme riski daha çok oluyor.
kızlar hamilelikte hani erkende su gelmesı oluyor yaa hangi renk bu su degısık bır renktemı yoksa bıldıgımız su gıbı nasıl anlıyacagız bız hadı lavabodayken gelırde anlamazsak ne olcak
dimi cnm ya...hiçbişey eskisi gibi değil artık....
doktorum bana 45 dakikada biter işin dedi...1 saate uyanmış olursun dedi:Saruboceq::Saruboceq:
kordon var....enfeksiyon var...kireçlenme var içimde...
kızlar hamilelikte hani erkende su gelmesı oluyor yaa hangi renk bu su degısık bır renktemı yoksa bıldıgımız su gıbı nasıl anlıyacagız bız hadı lavabodayken gelırde anlamazsak ne olcak
merhaba kızlar...
doktordan geldik bizde
24 aralık perşembe doğum tarihimiz...
11 de hastanede olacakmışız 1 gibi sezaryana alacaklarmış...
2.850 olmuş bzm bebiş...haftaya 3 kiloyu geçer dedi...
bizden haberler böyle...
var mı sizlerden haberler?
bocuk,hoya,delf hoşgeldiniz,
delf nasılsın ege bebek nasıl,annelik nasıl gidiyor..
hoş geldin hemşerim nasılsın yeni anne bebiş nasıl
hoş bulduk canım nasılsın
gunaydın bocukkk
delf hosgeldın
ege bebek nasıl
annelık nasıl gıdıyor
amin cnm hepimize inşallah....kaydirigubbakcemile5
dualarım seninle mevlam ikinizide saglıcakla kurtarsın
sağol cnm darısı başına....zemuszemus
cici annemiz nasılsın? nasıl gidiyor?
cnm ya neler gerekli oldu sana hastanede?:CüvCüv:
ayçacım. iyiyiz şükür. hastanede lazım olanlar iki gecelik, orkid, diş firçası, macun ,ıslak mendil, kolonya. saç fırçası, çorap, 2 tane hastane çıkışı, atlet, peçete, çocuk bezi. hasta bezi hiç lazım olmadı.aklıma gelenler bunlar.
bende genel istiyorum ya dayanamam o ameliyathane ortamına.inş. saglıcakla alırsın kucagına bebişini.benimde 5 ocakta kalbim yerinden çıkcak ama ben korkuyorum.dogumdan degil sonrasından
bocuk ,delf h.g delf bebiş nasıl.annelik nasıl anlat bakalım nasıl geçiyo bi gününüzŞeniz
canım iyiyiz biz. valla gün yoğun. kaka, gaz, emme, uyku, kaka, gaz, emme , uykukafamçokkarıştı
rüzgarr delf....nerdesiniz kızlar ya? ben iyice tırstım bu iştenmafoldumben
canımm ancak girebiliyorum ben. korkma korkma çok kolayyy sırnaşık şey
kızlar gelen su tamamen şeffaf bir su
juli bence bekle 40 hafta zaten normal.artı 2 hafta daha bekleniyor arkadaşım 42 haftada dogum yaptı bişeyde olmadı..
sezeryan isticene taktır suni sancıyı açılma olursa normal yaparsın zor suni sancı ama normal olur en azından...
Juli ,bu haftadan ittibaren kontrollere her hafta gidersen nstnde dikkatli takip edilirse 40.haftanın sonuna kadar bekletirler.Daha da doğmazsa suni sancı verirler.ılla ki normla doğum yaparsın.Ama dokotrun en son ne derse onu da dinlemende fayda var tabi.Bence sen önümüzdeki hafta doğurursun.Meraklanma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?