2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bence sen tıpış tıpış tülaycığına geri gideceksin
hatırladığım kadarıyla öncedende böyle olmuştu
hadi bakalım doğru tülüye

kızlar kusura bakmayın emzir gaz çıkar derken anca gelebildim hee bide çamapır astık herşeyimzi kirlenmişti taqbi cevap yazzarkende kalkıp çıkardığımız gazlar var o yüzden uzadı iyice

evet canım sezeryan oldum
ya ben öyle ciddi çanta hazırlayıp gitmemiştim öylesine kontroldü dr belki doğuma kaar verir diye eşim al demişti gönlü olsun diye bişeyler koyup gitmiştim
1 pijama emzirme sütyeni 2 atlet 2-3 külot o kadar vardı benim için

pijamayı gece altını giymedim sadece bacaklarını örttüm
Ogün dr. dan çıkınca gidip kendime gecelik alacaktım yetişmedi gecellik olsa gecelikle dolanırsınız otururken belinize kadar sıyırop sabah giydim ondan sonrada gayet rahattım pijamayla hasta bezi falan onalr veridler zaten çok sıvı tüketiliyo sürekli tuvalete gidiyosun her gittiğimde değiştiriyordum ben çamaşırım kirlenmedi bile zaten 2. gün normal gece ped yetti bile
ama 3. gece yatakta dönemiyorum kıpırdayamıyorum diye altıma sızmıştı sonra akıllandım yatağa canbebenin alt açmasından serddim ama bi daha aynı sorunu yaşamadım
bebek için bişey diyemiycem biz küvezdeydik zaten
çantamı hazırlamadım onu yapmadım bunu yağmadım derdim ama hiç de büyütülecek bi şey ddeğilmiş doğum çantası

kadusum bi hafta daha beklicez pazartesi tekrar gidicem

maşallah bebişine
sağlıkla kkucağına alırsın insallah
spinal mi olucan

delf ve rüzgar hosgeldiniz taze anneler
nasıl gidiyor bebişler nasıl

geçmişi okudum geldim of beee..
semiha tarihin belliolmuş sevindim...
ayça seninde belli olmuş tarihin ne guzel...
ruzgar resim koyda görelim küçik hanımı merak ediyoruz...

rüzgar anlatsana cnm...neler lazım oldu sana ve bebeğine?

kızım cadını teki sesi çıkmaya başladı artık acıkınca yıkıyor ortalığı
acayip gazlıyız sürekli bi gerinme ve ıhhhh lama halindeyiz
geceleri ne sıklıkta kalktığımız hiç belli olmuyo bi bakıyosun 3saat bi bakıyosun 1 saat
kesinlikle canbebenin alt açmalarından alın ben bitane yatağına koydum ne olur ne olmaz olurda bezinden sızrsa geçmesin yorgana falan diye bi tanede alt açarken dolanıyo 10 gündür evde 2 kere kirlettik attık onları çok temiz bişey
bizim en büyük sorunumuz emme sürekli ben sağıyorum biberonla içiyodu
göğsümün ucu çıkmadı alamıyo göğsümü savaş veriyoduk
göğüs kalkanı almmıştım göğüs ucu çıkarıcıda deniyomuş ondan da memnunuz şimdi ona alıştı birazcık
biberon yıkayıp kaynatıp süt sağmaktan sinr geldi
aklıma geldikçe yazmaya çalışıyorumda sorarsanız daha güzel cevaplarım
ne kadar az tecrübeli anne olsamda alıştık bize

o an mükemmel birşey ya bakıyorsun gözüne eline kulağına bacağına bu benden mi çıktı şimdi benimmi diyorsun
Allah herkese yaşatsın inşallah

kızlar eğer doğuma acil girmeseydim planlı olsayd hiç düşünmeden spinal isterdim
ama o anın şokuyla doğumu kaldıracak değildim ve gennel oldum
ya zaten doğum anı 15 dk sürüyor o 15 dk dan korkunuza genel yapmayın görün ebeğinizi doğduğu gibi koklayın
genelde zor mu oluor tabikide değil doğumdan 1 saat sonra ayılıyosun ama herşeyi seçmen sersemliği atman 2 saati buluyor bebeklerinizi ne kadar erken koklarsanız kardır

arkadaşım bu hafta doğum yaptı ee diyomuş bebeği ne zaman ççıkaracaksınız derken koynuna getirmişler hiç o kadar çabuk olacağını düşünmemiştim dedi

bencede sırf para için

bence sen tıpış tıpış tülaycığına geri gideceksin
hatırladığım kadarıyla öncedende böyle olmuştu
hadi bakalım doğru tülüye

kızdım ben ona :dilcikar: gitmem
o gün tansiyonumu bile ölçmedi
halbuli dün 13/8 cıktı doktor dikkat et 14 olmasın dedi
tüülünün hiç umru değel tansiyon seker
yatırsın kessin beni
tek düşündüğü buu

delf gelmiş
hoşgelmiş
taze annem gelmiş
kokla kola bizim yerimizede oğlunu
ee annesi daha ne etcek bebek yiycek çıkarıcak uyuycak
fotolarını ne zaman koyacaksınız face ye koyun bari

juli hurma dedinde aklıma geldi senin üst katındakiler hacdan geldiya hoşgeldine çık zemzem hurma iste onlardan zaten verirler sen istemesende:))))

juli hurma dedinde aklıma geldi senin üst katındakiler hacdan geldiya hoşgeldine çık zemzem hurma iste onlardan zaten verirler sen istemesende:))))

:roflol: :roflol:
kaynanam cıkcaktı sözde ama vakit bulamadı herhal
diyimde o cıksın bari
benim tanısmıslığım yok
hiç gitmedim daha önce

rüzgar, delf hoşgeldiniz güzel anneler...darısı başımıza inşallah...
çok fena gaz sancım oluyor benim bir haftadır, artık yemek olayını kesip meyveyle yaşamaya karar verdim...
cüli...sen bu melisadan çok çekecen hee...inat senin kızın inaaattt....

hiç bilgim yok ben kendimi söylemek istiyorum genel anestezi aldım ama ben 5-6 saat önce doğuma irip spinal olanlardan bile önce çıkardım gazımı bence o birazda bünyeyle alakalı değiilmi ben doğumdan 10 saat sonra çıkarmıştım gazımı hemşirelrde şaşırdı
spinal yaptırıp 3 gün gaz çıkartamayığ hastanede yatan birini biliyorum
ne kadar genel yaptırsamda spinal taraftarıyım

ya normal doğum istiyorum diyen kimi gördüysem zorunlu sezeryana giriyo
bende sezeryandan korkardım oldum sezeryanı
ben korkuyodum ya toparlanamazsam ya çok kötü olursam falan diye ama
ertesi gün çıkış yaptım hergün başakşehirde şirinevelre gittim geldim üstelik sadece eşim baktı bana. ya hastaneden çıktıktan sonra bikaç gün sadece oturrken kalkarken tututacak biri gerekiyo onun haricinde bişey olmuyo
zor bişey değilmiş yani
herşeyin doğalı olsa keşke ama olmuyosada yapacak bişey yok hakınızda hayırlısı canım

kızlar ben geldım
2 gundur ıshal var bende ya
geçmesı ıçın ne yapmak lazımm

aynı anasııııııııı delikafadulden delikafadulden
hele usg fotolarını görsen kaslar catık dudak büzüşük kaydirigubbakcemile3
asabi bişiyi benziyo süprizzzzz

benimde kasıktan popoma ağrı vurii
gaz galiba :uhm:

kaynananla sende çık daha çok alırsınız ayyy ne fenayım:))))))kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
hakkımızda hayırlısı olsun
ne diyim artık

keşke aklıma gelseydi ben getirirdim sana..

cağırdım seni ama gelmedin :dilcikar: küstüm :dilcikar:

bence fesat değilsin...inanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…