2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba oooo 100 sayfayi devirmisiniz topikte,

Dimple, Allah yardimcin olsun canim, 1 hafta beklemesi zor olsa da sonu güzel olur ins. Allah sabir versin. sürekli yat artik isleri kocan yapsin.:)

yemekteyiz izliyorum.. bi tanesinin 9 aylık bebegi varmış.. ama cok kötü yaa bendemi çyle olucamm:çok üzgünüm:

bfg bence o kadın giyinmeyi bilmiyo
aynaya bakmadın
abuk sabuk daracık seyler giyiyo lmaz:

sevcan hoşgeldin nasılsınız bebişle bakamm bi neler yapıyosunzemuszemusopuyorumnanaktan

Geçen Cuma doktor amcadaydık
Bebişim 2033 gram olmuş(33+0)
Ben 70 kiloyum
Bugünde sağlık ocağında kontrolümüz vardı
Sağlık ocağındaki kadın doğum ne zaman dedi, bende normalde 29 Ocak ama sezeryan olucak didim
O zaman 15 Ocak'ta alırlar didi akannehir
Neee didim, o kadar erken mi, amanın tam 1 ayım kaldı akannehir
Oğluşumun eşyalarını yıkamadım daha
Kocişim erken didi, bende savsaklıyorum bakalım
Daha eksiklerimiz var, onları almam lazım delikafadulden
Daha eve temizlik yapılcak, halılar yıkamaya gönderilcek delikafadulden

kadus kızına 41 kere maşallahhh çoook tatlı bi bıcırık bu annesii :))))

dimplecım hayırlısı olsun, inşallah bebişin sabreder, sabretmese de zaten tehlikeli zamanı atlatmışsın çoook şükür :Saruboceq: sıkma canını sakın :1hug:

juliii ne kaa az kalmııışş doğumunaaa :1shok:, benim şu beşik hiç ilerlemiyo, biri ittirsin şunu 40'a doğru...

ayyy bende sinir oldum o kadına birisi ona igrenç oldugunu söylesin:))kendini güzelmi sanıyor ne kart şey:)22 yaşındaymış 30 gibi duruyor...

a.s.
a.s.maşallah annesi .erken diil yıka yap herşeyini sadece bebişin gelmesi kalsın annesi.sonrada yapılır ama sen kendin içine sine sine yaparsın.evet ya 10 15 gün arası erken alıyolar benimde.17 ocaktı normalde ama 5 ocakta gelcek inş.

ewt ewt o sarının.. tügllü var ya... bilmiyorum kıyafetindendir inşallah... korktum ya. 9 ay az zaman diil yni bbebekler forma sokar diye biliyorum :sm_confused: sırnaşık şey

ayyy bende sinir oldum o kadına birisi ona igrenç oldugunu söylesin:))kendini güzelmi sanıyor ne kart şey:)22 yaşındaymış 30 gibi duruyor...

Şu saçlarına komik komik taçlar tokalar takan kadından mı bahsediyosunuz
İğrenç ötesi
Ne sanıyosa kendini, ne çirkin şey
Aynaya bakmadan daracacık giyiniyo, sankim 90 60 90-tatlicadiarzu-

bfg korkma
bellı onun onceden de kılosu varmıs
ınsan bı aynaya bakar yafff
bıde acık sacık gıyınıyor
hayır gıyınsın bana ne de
ınsanın goz zevkını bozaıııı
bende bırazıcık dınlenmeye gıdıyom
canlar mıdemın altı agırdı yıneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…