Casmin, sevindim herseyin normal seyretmesine, alerjin varsa tüysüz ve kolay temizlenebilen seyleri tercih etmen cok iyi alerjisi olan bebeklerin odaisnda hali olmasi iyi digilmis.
Ben de sabirsizlaniyorum bebek gelse de sevsem diye ama, sabahtan aksama kadar bebek muhabbeti beni depresyona dogru itmekte hadi hayirlisi,
selam herkesciklere=)zemuszemusbugün nts için gittim şükür bebişim çok güzelgidiyor...kilo bu sefer aynı çıktı ama yanılma payı her zaman olur diye önemsemedik sonuçta doğuma kadar 3 kiloyu aşar...bu arada eşimin benim izin günüme denk gelsin meselesi yine açıldı doktorda benim için farketmez bebek beklediği sürece sorun yok dedi ve net tarih 5 ocak:bbo:akannehirsanırsam heycan yaptım eheheh=)gelirkende bizim burdaki halıcıya uğradı epeydir kafamdaydı hani şu altı naylon gibi olan metreyle satılan halıflex tarzı şeyler varya onlardan aldım girişe ve mutfağa temiz temiz yayarım doğuma hemde artık öyle tüylü halı filan istemiyorum benimde zeynomunda alerjisi var toza halı perde tül yasak en azından bunda daha az toz olur....silkelemeside kolay..zemuszemus
dün gecede rüyamda zeynomu gördüm şu doğum heyecanım rüyalarımın seyrini değiştirdi sıkıntıdan sabaha kadar uyuyamadım.......:çok üzgünüm:ama çok şükür şimdi keyfim yerinde alışveriş insanın neşesini artıyormu ne=)delikafadulden
Kizlar su filmin fragmanin abaksaniza, herkes bebekelri sever.
http://www.filminfocus.com/video/babies_the_trailer
bacularum bende kaçıyorum öpüldüyüz haaaaa....kızım içerde oyun oynuyo gidip evcilik oynıyım azcık onunla =)evde uşak olunca fazla duramıyonuz o uyuyana kadar anam bende uşak 2 tane birini uyutuyom öteki oturtmuyo beni pcnin başına hadi hadi hadi gel film seyredelim... ehehehehehh hadiyin böyyy=)
:roflol: :roflol:
kaynanam cıkcaktı sözde ama vakit bulamadı herhal
diyimde o cıksın bari
benim tanısmıslığım yok
hiç gitmedim daha önce
28.11.09 da çekildi 3. günümüzdü
5 aralıkta çekildi bu da 10. günümüz
budaaa 13 aralıkta çekildi 18 günlüğüz
delf ile scedcedu neden erken doğurdu, sorun mu vardı
ayyy kızlar mıdemın altı cok agrıyor
bebegım rahmıme batıyor resmen
ahhh casmın sen tecrubelısın bole mı olacak doguma kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?