2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

harbiden iğrenç biri yaa...
hiç aynaya bakmıyor galiba...!!!!!
biz öyle olmayız ya...

ewt ewt ohh rahatladım yaw bende.... hepimiz aynı fikirdeymişiz.. :roflol: ben aldırcam yaglarılaelaelaelaelae he he he dır dır etini yiyorum kocişin :roflol: senin yüzünden diye ...

selam herkesciklere=)zemuszemusbugün nts için gittim şükür bebişim çok güzelgidiyor...kilo bu sefer aynı çıktı ama yanılma payı her zaman olur diye önemsemedik sonuçta doğuma kadar 3 kiloyu aşar...bu arada eşimin benim izin günüme denk gelsin meselesi yine açıldı doktorda benim için farketmez bebek beklediği sürece sorun yok dedi ve net tarih 5 ocak:bbo:akannehirsanırsam heycan yaptım eheheh=)gelirkende bizim burdaki halıcıya uğradı epeydir kafamdaydı hani şu altı naylon gibi olan metreyle satılan halıflex tarzı şeyler varya onlardan aldım girişe ve mutfağa temiz temiz yayarım doğuma hemde artık öyle tüylü halı filan istemiyorum benimde zeynomunda alerjisi var toza halı perde tül yasak en azından bunda daha az toz olur....silkelemeside kolay..zemuszemus
dün gecede rüyamda zeynomu gördüm şu doğum heyecanım rüyalarımın seyrini değiştirdi sıkıntıdan sabaha kadar uyuyamadım.......:çok üzgünüm:ama çok şükür şimdi keyfim yerinde alışveriş insanın neşesini artıyormu ne=)delikafadulden

Casmin, sevindim herseyin normal seyretmesine, alerjin varsa tüysüz ve kolay temizlenebilen seyleri tercih etmen cok iyi alerjisi olan bebeklerin odaisnda hali olmasi iyi digilmis.

Ben de sabirsizlaniyorum bebek gelse de sevsem diye ama, sabahtan aksama kadar bebek muhabbeti beni depresyona dogru itmekte hadi hayirlisi,

ayyy yemekteyizdeki kadın dimi hayır kilo olur hiç lafım yok ama giydiğin şeyide yakıştır yani bembeyaz donuna kadar belli bir kılık giymişti bunların kocası nasıl bişey anlamıyorum yaaa hayır ben kapalıyım diye demiyorum 2,5 sene öncesine kadar bende açıktım hemde epey açık ama hiç kimseyi yadırgatıcak kılığa bürünmedim bunca zaman tatillerimin dışında =)

saol canım .....evet aynen öyle her pazartesi halı silkelerim hergünde makine tutarım halıya kardeşim her pazarteside bir ton toz çıkıyor illahlah dedim tıçımızdan toz üretiyoz :roflol:ayol diyom nerden çıkıyor bu yer siliniyo hergün hayır bu şişko halimle emeğime acımaya başladım deniyim memnun kalırsam derim size=)opuyorumnanaktan

Maşallah kızçene
Demek 5 Ocakta geliyor kızın
Bende geceleri uyuyamıyorum
bi sağa bi sola dönüyom, ama sabah kocamı geçirdikten sonra bi güzel uyuyom nedense
kaydirigubbakcemile3

ayyy kızlar mıdemın altı cok agrıyor
bebegım rahmıme batıyor resmen
ahhh casmın sen tecrubelısın bole mı olacak doguma kadar

bacularum bende kaçıyorum öpüldüyüz haaaaa....kızım içerde oyun oynuyo gidip evcilik oynıyım azcık onunla =)evde uşak olunca fazla duramıyonuz o uyuyana kadar anam bende uşak 2 tane birini uyutuyom öteki oturtmuyo beni pcnin başına hadi hadi hadi gel film seyredelim... ehehehehehh hadiyin böyyy=)

Kolay gelsin, usaklari öp bizim icin. kardesleri gelince onunla oynarlar yerimseniben

merhaba kızlar nasılsınız?

:roflol: :roflol:
kaynanam cıkcaktı sözde ama vakit bulamadı herhal
diyimde o cıksın bari
benim tanısmıslığım yok
hiç gitmedim daha önce

tanımasan da çık julii ecrin gönderdi beni dersin kaydirigubbakcemile3

28.11.09 da çekildi 3. günümüzdü

5 aralıkta çekildi bu da 10. günümüz

budaaa 13 aralıkta çekildi 18 günlüğüz

maşallah canım kızına ne kadar değişmiş 18 günde; ben de diyorum nasıl büyüyecek aldığım herşey çok büyük geliyor bunların küçüldüğü günleri görcekmiyim diye, şimdi sizin fotolara bakınca 18 gün bile çok farketmiş maşallah Allahım nazarlardan korusun

yaaa ben de kızımın fotolarını koymak istiyorum ama eşim izin vemiyor

delf ile scedcedu neden erken doğurdu, sorun mu vardı

canım kendi adıma ben cevaplayayım, aklıma geldikçe doktorumu boğmak istiyorum, ben 1 hafta öncesinde dr'a gitmiştim kızımın hiç renkli usg görüntüsü yok dopplerde istedim dr yazdı doppler raporunda kordondaki kan akışının problemli olduğu takip edilmesi gerektiği yazıyordu biz eşimle panik olduk benim dr yok bu önemli bişey değil bir sonraki kontrolde (37. haftaya başlamıştım beni 2 hafta sonra çağırdı) ben de bakarım problem varmı dedi yani hiç önemsemeden gönderdi. 5 gün sonra benim suyum geldi hastaneye gittik dr ne dese beğenirsin senin dopplerinde zaten problem vardı plesenta yaşlanmıştı bebeğin erken doğacağı belliydi. başımdan kaynar sular döküldü hemen sezeryana alacağım suyun gelmiş beklemek riskli olur dedi ve sezeryan oldum. yani özetle bende plesenta yaşlanması varmış

ayyy kızlar mıdemın altı cok agrıyor
bebegım rahmıme batıyor resmen
ahhh casmın sen tecrubelısın bole mı olacak doguma kadar

ay bacım herkesin karın içi farklı ben zeynomda son aylarımı çok rahat geçirdim bu seferkinde hep bir yerlerim ağrıyor ama son 20-25 günün içine girince her gebelikte bebeğin yerei daraldığı için yaşanır bence bu tip sıkıntılar benim bebiş tersti 1 haftadır kusmuyorum karnımda indi biraz aşağıya aşağı dönmüş kafası şimdi daha rahatım midem rahtladı ama kasık üstüne tabi yapıyor hafiften ağrılar...şimdi aşağıya yük bindirdi ama öyle çooook rahatsız edicek bir durumu yok çok şükür yafruuummm merak etme az kaldı doğum olduğu an yükün hafifleyince eskidi gibi rahat olup sonrada bunun keyfini çıkarıcaksın hatırlamıyacaksın bile çektiğin hiç bir sıkıntıyı sadece güzel hatıralar kalır annelerin aklında=)sabretttttkaydirigubbakcemile5

ayyy o kız gene ne cırkın gıyınmişşşş
zavallı napsın bırı onacırkın oldugunu anlatsın yavvvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…