2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hosgeldın cnm
ben ıdare ederım
agrılarım var
kafam hıc ses cekmıyor
bıde usttekı eltım ve kaynım sıddetlı kavga edıyor
tam oldu yanııı

Bizim duvarlarda ince biri öksürse duyuyorum.

Bu durumlar icin kulak tipasi kullanilabilir aslinda :) kavga bitene kadar.

kızlar az önce geldik doktordan
sezeryan tarihimizi aldık
bir aksilik çıkmazsa eğer haftaya perşembe sezeryan oluyoruzyani 24/12/2009 da
kızım 3180 gr 49 cm olmuş
haftaya birazdaha kilo alır
şimdiden heycan bastı
son hazırlıklarımı yapmam lazım

Ayyy anam ımkanım olsa gıdıcem bu evdennn
onların gurultusunden bıktım
5 aylık evlıler
ne saygı var ne sevgı aralarında
ben esıme etmedıgım bılmedıgım hakaretlerı
eltımden kaynıma duyuyorum
allah sonlarını hayretsın
ne cabuk tuketmısler herseyı

delf kaç kilo doğdu bebeğin

canım 3.170 kg.

delf hosgeldın canım gözün aydın sen tecrubelı bır anne olarak nasıl geldı bu suyun anlatırmısın

sağol canım. valla pazar sabah kahvaltısından sonra biraz uzandım . uzadıktan 5-10 dak sonra foş diye bir şey boşaldı hemen panik yaptım ve kalktığım gibi akmaya başladı ve durmadı.

delf gelmiş
hoşgelmiş
taze annem gelmiş
kokla kola bizim yerimizede oğlunu
ee annesi daha ne etcek bebek yiycek çıkarıcak uyuycak
fotolarını ne zaman koyacaksınız face ye koyun bari

canımm hoşbuldummm. koklarım koklamam mı. en kısa zamanda koyarım canım.

sağol canım. darısı başınıza inş.

delf ile scedcedu neden erken doğurdu, sorun mu vardı
canım benim suyum geldi pazar günü.

iyi sayılırm kızlar ağrım var çok halsizim sabhatn beri pijmalar bile üstümde halim yok.bakıyım neler yapıyor bizm kızlar dedim

denizeliklim gözün aydın canım hayırlı doğumlar nasip etsin

Hosgeldın denızeıklım
ayyy 1 haftan kalmıs
masallah bebegının kılosu da bayagı ıyıymıs
ben bıle heyecanlandım
bende yarın gıdıcem dra
bakalmı nasılmısız

Hz. Isanin dogduguna inanilan gün yerimseniben

ins. bir aksilik cikmaz, kilosu da iyimis maasallah, Hayirli olsun bakalim. ins. güzel gecer hersey.

poseidon hayırdır canım nie bunalım takılıyorsun

Siskoyum, cirkinim, beceriksizim, kendi isimi kendim yapamiyorum, esim yanimda yok cok calisiyor bu günlerde, hava cok soguk üsütürüm korkusuna disari cikmiyorum tek basima. aksama kadar evde hicbirsey yapmadan duruyorum. felan filan iste.........

ben erken giriyorum bunalima galiba. kendimi herseye yetersiz hissediyorum

Bu arada ne kadar zamandir Meltemi görmedim forumda. isleri mi var da giremiyor yoksa bir durum mu var haberi olan var mi?

Poseıdon cnm ıyıydı meltem abla
dun aksam buradaydı
ama ben yattım dahıl olamadım sohbete

ayyy bende sinir oldum o kadına birisi ona igrenç oldugunu söylesin:))kendini güzelmi sanıyor ne kart şey:)22 yaşındaymış 30 gibi duruyor...

ewt ewt o sarının.. tügllü var ya... bilmiyorum kıyafetindendir inşallah... korktum ya. 9 ay az zaman diil yni bbebekler forma sokar diye biliyorum :sm_confused: sırnaşık şey

Şu saçlarına komik komik taçlar tokalar takan kadından mı bahsediyosunuz
İğrenç ötesi
Ne sanıyosa kendini, ne çirkin şey
Aynaya bakmadan daracacık giyiniyo, sankim 90 60 90-tatlicadiarzu-

harbiden iğrenç biri yaa...
hiç aynaya bakmıyor galiba...!!!!!
biz öyle olmayız ya...

ayyy o kız gene ne cırkın gıyınmişşşş
zavallı napsın bırı onacırkın oldugunu anlatsın yavvvv

kızlar vallahi sizden korkulur, kadıncağızı parçalayıverdiniz iki dakikada...hişşşt dikkat, bizim durumları görecez daha durun bakaaammm....büyük konuşmayın...(bu arada ben görmedim bahsettiğiniz kadını:))

öyle deme canım, bahsettiğin herşey hamileliğin kutsal belirtileri, vücut koordinasyonumuz bile bozulmuş durumda alışık olduğumuz beden yapısından uzak olduğumuz için sakarlık bile oluyor...bi de bunları takıp işini daha da zorlaştırma, devir mıçını yat işte...bak dün de ben senin gibydim, bugün toparladım azıcık, olumsuz düşünceler insanın enerjisini emiyor...

Gögüs ucu ne zaman cikiyor ki? Benim daha cikmadi dogumdan önce cikmasi mi gerek?

canım benım göğüs ucumun biri içerde çıkmazda emziremezsem diye korkuyorum onun için bi gögüs çıkarıcı alayım ne olur ne olmaz dıyorum alanlar varsa ne marka aldınız kızlar..

rüzgar maşallah bebeğine canım ne güzel yaratmış rabbim çok güzel bi bebek darısı bizlerin başına.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…