Gecmisi okuyamiyorum ya acaba kacirdigim neler var(
scedcedu
Nasilsiniz canim? Ne var ne yok?
Kizlar benim elimdeki uyusukluk dogum oldu gecmek bilmiyor doktora gltmem gerek bebekle bu havada nasil olacak( Bu gün cay kavanozun ve oglanin fincanini kirdim elim tutmuyor artik yatayim ben iyigceler
benmi verdim yok be hastaneden geldik orası soğuk şurda yatın dedi eşim yatak odamızdaydı bi gece bi baktım oraya gitmiş eşim yanımda salonda yatmıştı bizle
o günden sonra çıkmadı
ben diyorum annem yengem doğum yaptı onların odasına izinsiz girmedi girmez de diyorum bana ne dese beğenirsin ben sizi falan takmam bunca yıl torun bekledim bi de sizin keyfinizi mi bekleyeceğim off
annen yine rahatlatmış seni bizimki gelir gelmez başladı hükümdarlığını iln etmeye
Kizlar benim elimdeki uyusukluk dogum oldu gecmek bilmiyor doktora gltmem gerek bebekle bu havada nasil olacak( Bu gün cay kavanozun ve oglanin fincanini kirdim elim tutmuyor artik yatayim ben iyigceler
off kafanızı şişirdim kusura bakmayın çok sıkıldım dua edin bana offfAllahım yaa
gece kuşları nasılsınız
benden uyku akıyo ama oğlanda uyumamak için direniyo
çıldormadan bi an neti açam dedim ne alakaysa
hayır canım benim, ne şişmesi.. gece muhabbeti yapıyoruz :)
sen canını sıkma, 10 gün kalmış.. epeyce sabretmişsin, az daha sabır hoya'cım.
bu günler geri gelmeyecek hakkatten, meltem doğru demiş..
tadını çıkar, takma kafaya kimsecikleri.. bırak, kaynana takılsın kendi kendine.. sen de bildiğini yap, kendi evindesin, ona gçre evinin hanımı ol.
aman zıtlaşma, geri teper...
keyfine bak arkadaşım. takılma evdekilere..
tınlamıyorum bildiğimi yapıyorum internette vakit geçirme diyorlar geçiriyorum öğlen 1 e kadar yatıoyrum çok rahatım yatmasam ne yapayım bazen sabaha kadar uykusuz kalıyorum kombiyi de takipteyim açıyorum yananlar dışarı çıkssın diyorum çok bunaldım anlatmasaydım çatlardım
iyi diyelim kuzum sizdenselam semihacım naber?
semiha hoşgeldin
nasılsın kaan nasıl?
bize dr yeni bi ilaç verdi gaz için çok güzel uyku yapıyor :)
sen al bebeğini, kimselere verme. koynundan ayırma..
diğerleri evde ne yaparsa yapsın, boşver.
nasılsa orası senin evin. nasılsa gidecekler. nasılsa ailece birlikte kalacaksınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?