2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmisi okuyamiyorum ya acaba kacirdigim neler var (

scedcedu
Nasilsiniz canim? Ne var ne yok?

iyiyiz canım ece hanımla uğraşıyoruz tabi bu arada başta annem olmak üzere her kafadan bi ses çıkıyor sinir oluyorum artık evde 3 kişi yaşamak istiyorum

sen nasılsın? oğulların nasıl? bu arada isminiz ilk başta tuhaf gelmişti ama anlamı çok güzelmiş

Kizlar benim elimdeki uyusukluk dogum oldu gecmek bilmiyor doktora gltmem gerek bebekle bu havada nasil olacak ( Bu gün cay kavanozun ve oglanin fincanini kirdim elim tutmuyor artik yatayim ben iyigceler

benistemez miyim annem gelseydi amahasta karaciğerinde sirozun eşiğinden döndü yolculuk yasak kardeşim de okuyor bırakacak kimse yok ona rağmen 1 tatilde uçak bileti almışlar ölsem de kalsam dda gideceğim kızımın yanınıa dedi
anneme de söylendiler yok uçağa para verilir miymiş 4 saat antalyaya gidip uçağa bineceğine 8 saat daha gelsin miş burası bizim memlekete 12 saat annem dayanamaz yola uçakla antalya45 50 dk

meltem abla çok bunaldım hiç özelim kalmadı şöyle ayağımı uzatıp keyif yapacak odam da yok her yeri zaptetti

Kizlar benim elimdeki uyusukluk dogum oldu gecmek bilmiyor doktora gltmem gerek bebekle bu havada nasil olacak ( Bu gün cay kavanozun ve oglanin fincanini kirdim elim tutmuyor artik yatayim ben iyigceler

geçmiş olsun meltem abla iyi geceler yat dinlen

off kafanızı şişirdim kusura bakmayın çok sıkıldım dua edin bana offfAllahım yaa

ya ben annemin hakkını ödeyemem asla.
ama zor olduğu da oluyor açıkçası birlikte...

canım geçmişler olsun, git yat dinlen sen.

gece kuşları nasılsınız
benden uyku akıyo ama oğlanda uyumamak için direniyo
çıldormadan bi an neti açam dedim ne alakaysa

off kafanızı şişirdim kusura bakmayın çok sıkıldım dua edin bana offfAllahım yaa

hayır canım benim, ne şişmesi.. gece muhabbeti yapıyoruz :)
sen canını sıkma, 10 gün kalmış.. epeyce sabretmişsin, az daha sabır hoya'cım.

bu günler geri gelmeyecek hakkatten, meltem doğru demiş..
tadını çıkar, takma kafaya kimsecikleri.. bırak, kaynana takılsın kendi kendine.. sen de bildiğini yap, kendi evindesin, ona gçre evinin hanımı ol.
aman zıtlaşma, geri teper...
keyfine bak arkadaşım. takılma evdekilere..

semiha hoşgeldin
nasılsın kaan nasıl?
bize dr yeni bi ilaç verdi gaz için çok güzel uyku yapıyor :)

tınlamıyorum bildiğimi yapıyorum internette vakit geçirme diyorlar geçiriyorum öğlen 1 e kadar yatıoyrum çok rahatım yatmasam ne yapayım bazen sabaha kadar uykusuz kalıyorum kombiyi de takipteyim açıyorum yananlar dışarı çıkssın diyorum çok bunaldım anlatmasaydım çatlardım

hoya kafa şişirmek ne demek canım
eğer burda anlatmak seni raatlatıyorsa anlat tabi canım
walla benim hiç kafam şişmedi
sen canını sıkmamaya çalış
yalel in dediği gibi bırak o istediğini yapsın sen de istediğini yap
orası senin evin sonuçta misafir olan o

sen al bebeğini, kimselere verme. koynundan ayırma..
diğerleri evde ne yaparsa yapsın, boşver.
nasılsa orası senin evin. nasılsa gidecekler. nasılsa ailece birlikte kalacaksınız...

selam semihacım naber?
iyi diyelim kuzum sizden
ee uyusanıza senin yerinde olmak vardı şimdi
ben hamileliği özledim alsanaalsanasmile

semiha hoşgeldin
nasılsın kaan nasıl?
bize dr yeni bi ilaç verdi gaz için çok güzel uyku yapıyor :)

oh ne güzel ne güzel
acaba sabahlarmıyız korkusu var şuan bende çünkü gündüz baya uyudu boshayallersmile

sen al bebeğini, kimselere verme. koynundan ayırma..
diğerleri evde ne yaparsa yapsın, boşver.
nasılsa orası senin evin. nasılsa gidecekler. nasılsa ailece birlikte kalacaksınız...

vermiyorum zaten ona da bir sürü laf söylüyorlar kucağa alışır falan
çok ta tın

insana bazen hiç eçmeyecekmiş hiç gitmeyeceklermiş gibi gelse de gidecekler illa ki
evine kavuşacaksın
bak 10 gün kalmış ne güzel

ben akşamları 8-9 gibi uyandırıyorum
sonra tekrar uyumasın diye uğraşıyorum
biraz o yöntem de işe yarıyor gibi
gazınız nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…