2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

haftanın 4 5 günü gazlıyız iki gün iyiyiz
debridat şurup içiyor nurse e başladım

var ama şimdilik çok aşırı değil sanırsam
aslında den 6 dan sonra 3 gündür 12ye kadar uyumuyodu gec daha iyiydi ama bugün halim harap

slm kızlar

poseıdon busabah 07,40 sularında epıdural sezeryanla oglunu dogurmus.
bebekte kendısı de ıyıymış...

bana msj cektı
ayrıntıları gelınce kendı yazacakmıs

ve lutfen dua edelım sütü gelsin
ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN

Sevcan 35
cnm kızkardesıme sordum
dogum yakın olabılır dedı
stres yapma zamanıyla gelsınler yeter

KIZLAR BEN DOĞUMA GİDİYORUM EGOŞUMU ALMAYA SAAT 13:00'DE ALINICAM EYÜP BALAT HASTANESİNDE CUMA GÜNÜ KARAR VERDİ DR İKİMİZDE İYİYİZ ALLAHA ŞÜKÜR TELAŞTAN HAZIRLIKTAN GİREMEDİM CUMADAN BERİ BİRAZDAN ÇIKICAZ EVDEN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN AŞKİTOMLA ECRİNDE VAR NUMARAM KENDİME GELİNCE MESAJ ATARIM KIZLAR ŞİMDİLİK HOŞÇAKALINNbayanssulusmile

pamukcum güzel haberlerini bekliyoruz canım.

pamukçum Allah yardımcın olsun sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah

Ne güzel haberler aldim bu gün pamuk az sonra kucagina alacak bebisini poseidon almis bile Allah yardimcilari olsun.
Herhalde cok az kisi kaldi grupta dogum yapmayan dualarimiz onlarla simdi.

Hoyacim
Yoksun ama görürsün belki girince .Özelim kalmadi demisin ama oluyor canim evlenince bebek olunca bu benim özelik diyemeden bi bakmisin dalmislar insanlar.Bende saygisizligi hic kaldriamazdim zamanla baktimki kimsenin anladigi daha dogrusu aldirdigi yok olan bana oluyor.Bende kendi keyfime bakiyorum önce ama sorunlar ola ola insan tecrübeli oluyor sorun nerden gelecek anliyor lnceden tedbirini almayi basariyor.Sen sabret sakin ol bu günler gecicek kesinlikle sonrada ipler senin elinde olur sen bile kendine sasirirsin
Bak ben hastaneden geldim evin ici dolu.Göya biri yardim ediyor evi süpürüyor biri oglani almaya gitmis.Kapiyi filan süslemisler.Üstelik hic biri akrabam diil sagolsunlar ellerinden o kadar geliyor.Ama bi bana sorun dimi eve giriyim bi kendime geleyim.Ne oldu biliyomusun eve girdik bebegi sepete koydum valizimi acamadan mutfakta cay servisi yapiyorum millete :) Yetmedi esim alincaklari almaya gitti bi baktim 3 kilo hamsi ile dönmüs hemde temizlenmemisini almis.Bir ara dedim karnim agriyo diyim yataga girim ne haller varsa görsünler sonra hamsi bu bir isgüzar cikar yapalim der ortaliktan aylarca hamsi temizlerim.Bide ben kizartmayi bahcede yapiyorum disarsi -20 derece düsün.Hemen iki dakika temizledim hamsileri esimin eline verdim cik kizart dedim.Bana bakiyor hep ben kizartirim ya :))))) Alirken banami sordun 2 gün olmusum dogum yapali hamsi temizledim ya hala cinleniyorum düsündükce ama ne yapican herkes insan beser sasar.

ayy ne güzel o da oğluna kavuşmuş.Allah analı babalı büyütsün.darısı biz doğurmayanların başına :)
Sevcan 35
cnm kızkardesıme sordum
dogum yakın olabılır dedı
stres yapma zamanıyla gelsınler yeter

sağol aşkitom.
unutmamışsın.opuyorumnanaktan

pamuk canım güzel haberlerini bekliyoruz.zemuszemusdualarımız seninle:Saruboceq:

benim hatırladıklarım
ben,esra,yalel,seda ve sudembebiş

jasmin77 bugünmü sezeryan olcaktı:uhm:
yoksa yanlışmı hatırlıyorumCADIARZU

ay inanamıyorum ya
erkekler bi tuhaflar zaten yani bula bula hamsi mi bulmuş eve alıp getirecek çok alem ya
büyük konuşmıyım ama ben yapmazdım sanırım
çok sevmeme rağmen şimdi bile bana sormadan alıp getirmez.
valla haftaya bugun bende kucağımda bebeğimle eve geldiğimde başıma ne gelicek diye merakla bekliyorum açıkcası hatta sırf bu yüzden gece uykularm kaçıyo rüyalarıma giriyo dün gece gene kabus gibi rüyayla uyandım ki terden sırılsıklam olmuşum

benim hatırladıklarım
ben,esra,yalel,seda ve sudembebiş

jasmin77 bugünmü sezeryan olcaktı:uhm:
yoksa yanlışmı hatırlıyorumCADIARZU

jasmin cumartesi olucak canım sezeryan
yalel cuma
ben cuma-cumarteside kararsızım yarın doktora gidicem kesinleşicek o zaman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…