kızlar ne güzel yazmaya devam ediyorsunuz, ben artık nefes alamıyorum...çok zor geçiyor özellikle geceler. Göğüs uçlarım hep yara oldu çok canım yanıyor, bazen memeyi alıyor bazen alamıyor, sağma makinesi,silikon ucu, meme ucu-o da alabilirse- şeklinde bir sırayla gidiyoruz ve ben çıldırmak üzereyim...Sütüm de çok fazla değil...bilmiyorum ne zaman değişecek hep böyle mi sürecek....artık silikon ucu da itemiyor, kaşık biberonu da reddediyor, memeyi istiyor direk, onu da veremiyorum....resmen bunalıma girdim...bacaklarımda o kadar şişti ki...hamileliğimde bu kadar şişmemişti. tecrübeli anneler lütfen bi yorum yapın...
sütü olmayanlar
milupanın poşet cayları var
ben cok memnun kaldım
sezeryandan sonra benimde hemen gelmedi
onlardan kullanıyorum bir gecede bayaa farkediyor
kızlar benim kızımın göbegi düşmedi hala bugun 15 gunluk normalmi sizce?
birde 0-3 ay aldıklarım tulumlar falan olmuyor netcem ben:))
delf 2-3 saatte bir pompalasn artar belki.kac saatte bir doyuruyorsun Egeyi
delf pompa ile 50 cıkıyorsa memeden 70 cıkar bence
sen iki saatte bir intla meme ver bence.birde tek gosten mi 50 cıkıyor.ben pompalamiyormda ondan bilmiyorum.hastanede o kadr cok pompaladdim ki bıktim
memeyi tamamen bosaltsin.cunku yagli sut hemen gelmiyor.degistirme memeyi 15 dk.once
canım benım 34 haftadan berı kafa kanalda hatta erken gırmıs normalde 36.haftada gırermıs bır ara erken dogar falan dedı doktor ıstırahat falan et demıstı 38.haftada dogar dedı benımkı hala dogamadı gıttı mınık kelebegım cok memnu galıbaacaba aranızda bilen varmı
kafa kanala kaç cm girdikten sonra doğum başlar:uhm:
birde illaki kafa kanala girdikten sonramı sancı falan başlar
yani ikisi birbirine bağlantılımı acaba?:uhm:
ahh canımm bende sendenım yalnız degılsınkaydirigubbakcemile3offff offffff
ben hala doğurmayanlar arasındayım boshayallersmile
pamuk canım bu saatlerde coktan almıssındır bebısını kucagına gozun aydın canımkaydirigubbakcemile3KIZLAR BEN DOĞUMA GİDİYORUM EGOŞUMU ALMAYA SAAT 13:00'DE ALINICAM EYÜP BALAT HASTANESİNDE CUMA GÜNÜ KARAR VERDİ DR İKİMİZDE İYİYİZ ALLAHA ŞÜKÜR TELAŞTAN HAZIRLIKTAN GİREMEDİM CUMADAN BERİ BİRAZDAN ÇIKICAZ EVDEN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN AŞKİTOMLA ECRİNDE VAR NUMARAM KENDİME GELİNCE MESAJ ATARIM KIZLAR ŞİMDİLİK HOŞÇAKALINNbayanssulusmile
pose canım gozun aydın kavustun sende bebişkona darısı bıze ınsallahhhslm kızlar
poseıdon busabah 07,40 sularında epıdural sezeryanla oglunu dogurmus.
bebekte kendısı de ıyıymış...
bana msj cektı
ayrıntıları gelınce kendı yazacakmıs
ve lutfen dua edelım sütü gelsin
ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN
benim hatırladıklarım
ben,esra,yalel,seda ve sudembebiş
jasmin77 bugünmü sezeryan olcaktı:uhm:
yoksa yanlışmı hatırlıyorumCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?