2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoyacım Allah sabırlar versin sanada çok zor gerçekten ya
ben olsam dayanamazdım sanaırım ya kovardım yada kovmaktan beter ederdim kendimi pis huyumu ii biliyorum
kocişte ii biliyo
zaten gelecek kimse yok gündüz annemle kardeşim gelir gelene gidene bana yardım etmeye kayınvalidem şubat ortası gelecek burda deil oda gelse 1 hafta ya kalır ya kalmaz gerçi belli olmaz sağı solu
bi görümcem var onunda kendine hayrı yok 2 çocukla zor uğraşıyo zaten ne ben isterim ne o
dün akşam eşimle konuşurken bizde gece kimsenin kalmasına gerek yok biz bakarız oğlumuza dedi ohhhhh şükür zaten bayılanda yok gelip kalmaya bende bayılmıyorum kimseyi istemiyorum bi annemi isterim başka kimseyide istemem yanımda
dur bakalım nolucaz

ayy hadi bakalımyerimseniben
ben bebeğimi kucağıma aldığmı düşündükçe içim içime sığmıyoropuyorumnanaktan
kalbim pıt pıt atıyor
çok heyecanlıyımeyvahedigeldismile
hayalinde bile böyle oluyorsam
gerçeğinde heyecandan bayılırım herhaldeakannehir

krizalitçim birincisi bebiş emerken girebiliyoruz. yani şu anki gibi tek elle yazıyoruz. göğüs uçlarına gelince benimde canım çok yanıyodu kanadı kaç kere ben bi kaç kez garmastan merhem kullandım. o sadece acıyı biraz hafifletiyor. ama herşeyin bi sırası var emeksiz yemek olmuyo daha öncede yazmıştım banyodan sonra havlunun değmesine bile dayanamıyorum. yani 25. günümüz olduğu halde hala acıyor ama eskisi gibi dayanılmaz derecede değil ben tamamen acısız emzirebileceğim günleri bekliyorum hep böyle olacak değilya
süt meselesine gelince sezeryan kaynaklı sanırım benim daha yeni yeni gelmeye başladı tabi yediklerimin içtiklerimin haddi hesabı yok. humana still tee, pekmez, tahin pekmezi yada helvası (pekmez ve tahin sütün kalitesini artırıyor) elma, rezene çayı vs

buna rağmen öyle güldür güldür değil birazda ırsi sanırım bu işler. kimisi hiç bişey yapmaz sütü taşar pedler yetmez. oğluma yetsinde güldür güldür olmasada olur napalım. bide acına rağmen dayanmaya çalışarak emzir istersen annem hep her istediğinde emzir o çektikçe süt gelir dedi bende süt olmasa bile emzirdim şu an durum daha iyi maşallah

Hoyacım zaten senin burda daha uzun kalmanın nedeni evdeki meseleler buraya gelince kendini biraz o ortamdan sıyrılmış gibi hissediyosun.
sabret canım bak bu kadar gün geçti ınşallah çok güzel günler göreceksin kuzunla

merhaba ben geldim nasılsınız kızlar...
krizalit canım benimde gögüs uçlarım berbat sürekli krem sürüyorum geceleri uyumuyor..ama kayısı suyu ayva komposto gerçekten süt yapıyor sezeryan oldugu için geç gelmesi normal biraz daha sabır lütfen ve moralini yüksek tut sütün gelmesinde bence moral çok önemli...

kızlar birşey soracağım sütün dışında biberonla takviye mama veren var mı aranızda? ben maalesef veriyorum dr kontrolu ve izniyle. Çünkü çok fazla sütüm yok ve doymuyor Egecik(

sütü olmayanlar
milupanın poşet cayları var
ben cok memnun kaldım
sezeryandan sonra benimde hemen gelmedi
onlardan kullanıyorum bir gecede bayaa farkediyor

içiyorum ya loricim. yapmadığım şey kalmadı. emmekten sonra ev ayağa kalkıyor doymadığı için. ne yapacağım bilemiyorum. çok üüzlüyorumm:gitme:

kızlar benim kızımın göbegi düşmedi hala bugun 15 gunluk normalmi sizce?
birde 0-3 ay aldıklarım tulumlar falan olmuyor netcem ben:))

kızlar benim kızımın göbegi düşmedi hala bugun 15 gunluk normalmi sizce?
birde 0-3 ay aldıklarım tulumlar falan olmuyor netcem ben:))

canım biizm 6. gün düşmüştü. dr eger 15 gün düşmezse getirin ben keseceğim demişti ama gerek kalmadı. istersen cocuk drunu ara canım.

selam arkadaslarrr
ahhh su suttt
ecrin bizimki 16.gun dustu.alkolle 2 kez tamizliyorduk.daha sık yapsaydik daha erken duserdi belki

1 hafta 10 gün içinde düşer diye biliyorum ama 15 güne kadar sürerde
cok ıslatıyorsan belkide kurumuyodur

ben de bugun sinir oldum
arkadasşm ablam gibiartk demesin mi gofuslerin buyumedi bolyle koca koca olmaliydi diye...moralimi bozma cok onemli dedim ama cok sinirlendim ya.sonra da uzuluyorum uzdugum icin sevdiklerimi

alkolle temizliyorum bende ama hala düşmedi ne bileyim..bi kaç gun daha bekleyeyim olmadı doktorunu arar sorarım..

delf pompa ile 50 cıkıyorsa memeden 70 cıkar bence
sen iki saatte bir intla meme ver bence.birde tek gosten mi 50 cıkıyor.ben pompalamiyormda ondan bilmiyorum.hastanede o kadr cok pompaladdim ki bıktim
memeyi tamamen bosaltsin.cunku yagli sut hemen gelmiyor.degistirme memeyi 15 dk.once

canım ısrarla veriyorum. ve maalesef 2 gögüsten çıkıyor. ama inat edip veriyorum .

acaba aranızda bilen varmı
kafa kanala kaç cm girdikten sonra doğum başlar:uhm:
birde illaki kafa kanala girdikten sonramı sancı falan başlar
yani ikisi birbirine bağlantılımı acaba?:uhm:
canım benım 34 haftadan berı kafa kanalda hatta erken gırmıs normalde 36.haftada gırermıs bır ara erken dogar falan dedı doktor ıstırahat falan et demıstı 38.haftada dogar dedı benımkı hala dogamadı gıttı mınık kelebegım cok memnu galıba
offff offffff
ben hala doğurmayanlar arasındayım boshayallersmile
ahh canımm bende sendenım yalnız degılsınkaydirigubbakcemile3
pamuk canım bu saatlerde coktan almıssındır bebısını kucagına gozun aydın canımkaydirigubbakcemile3
pose canım gozun aydın kavustun sende bebişkona darısı bıze ınsallahhh
benim hatırladıklarım
ben,esra,yalel,seda ve sudembebiş

jasmin77 bugünmü sezeryan olcaktı:uhm:
yoksa yanlışmı hatırlıyorumCADIARZU

[benim hala durdugum kesın sevcancıgım heralde sayddıkların kaldı bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…