tutku ne kadar hızlısın canım mevlut işini bitirmişsin.
annem ille de yapalım diyor ama ben mevlüt yapmayacağım
geçen sağlık ocağından aramışlardı. bebeği getirin kaydını yapalım bide toğuk kanı iki kere alınmadıysa onuda alalım diye. hastanede bi kere almışlar. eşimde gitti doktora sordu dr da gerek yok biz gerekli olanı yaptık dedi( beşinci günde ayağından almışlardı topuk kanını)
neyse bugün sağlık ocağına gittim bebişimin kaydını yaptırmaya. bana tekrar aşı kartı verdiler hastanede de vermişlerdi. bende dedimki hastanede yapıyolar aşısını. oda türkiyedeki en iyi soğuk hava depoları sağlık ocaklarında olur burda yaptırmayacaksanız peşinizde dolandırmayın bizi dedi. sinir oldum ama her ihtimale karşılık tamam burda yaptırcam dedim. sizce hastanedemi yaptırsam yoksa sağlık ocağındamı
nasılsa her ay kontrole gidicez hastaneye bilmiyorum napsam
bide monovit D3 diye bi damla verdiler sağlık ocağından (normalde d vitamini kullanmıyoruz) günde bi kere üç damla ver diye, onu da kullansammı kullanmasammı bilemiyorum
valla hoya bosver
ben okadar rahatımkı
kızlar benım kayınvalde gorumcemın 3 ogluna baktı
suanda 9 6 ve 4 yasına yenı bastı ufagı
oyuzden super cocuk bakar
benıde hıc bunaltmaz
arada laptopla cok ugrasınca yat asagı dınlen ugrasma bılg dıyor
ole laf sokması onu yeme bunu yapma demesı yok
kayınpederde cok duskundur bana
canım bende aynı ikilemde kaldım ama sağlık ocakları hijyen değil malesef biz dr muzda yaptırmaya başladık aşıları..sağlık ocağınada söyledim burda yaptırmıcaz diye bizim ebeler çok iyiydi burda yaptırsan iyi olur ama yaptırmasanda bizi bebeğin gelişimi hakkında bilgilendir takipte olalım dediler..
monoviti bizede verdiler ben doktorumuza sordum kullan dedi..sende sorarsın yine doktoruna..topuk kanınıda iki defa aldırdık biz
kızlar selaaam geçmişi okuyamadım
bugun doktordaydık son kontrolumuzdu oğlum 4 kg 54 cm şu anda
ki kiloyu tam ölçemiyo sığmıyo oğluşum benim
cuma günü kısmetse sabah 8:30 da ameliyata giricez zaten heyecanlıydım dahada arttı tabii
7-7:30 gibi hastanede olucaz yerleşicez tahlillerimiz yapılacak
sanırım karlı bir istanbul sabahında oğlumu kucağıma alıcam çok tuhaf duygular içindeyim yaa
kızlar ya hastane ve doktorlarımız başlığında sormuştum ama kimse bakmadı heralde oraya..bebeklerinizi hangi dr a götürüyosunuz istanbul andolu yakasındakiler..ben doktorumuzdan çok memnunum ama dr üsküdarda ben pendikte oturuyorum evimize çok uzak eşimde herzaman ona gidemeyiz acil bişey olduğunda hemen gidebileceğimiz bi dr bul yakınlarda diyor..kafam çok karışık pendik civarında önerebileceğiniz dr varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?