2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dermo trosyd kullanacağım artık o çabuk geçirir insallah

evet o sever beni laf söyletmez ama ne bileyim
şafak 8 inşallah 40 çıkar çıkmaz sabah yıkayıp öğlen gideceğim dedi dün kayınvalidem
pek gvenmiyorlar bana bakamam diye
ben de vgece hiç çağırmıyorum eşimle bakıyoruz bebeğimize

topik mi açsak yalnız kalmak için şafak kaç diye
bizim dr umuz kalça çıkığı yok usg çektirmeyin boşuna dedi.
işitme testine de gerek yok duyuyor dedi
ne garip dr umuz var değil mi
canım sağlık ocağından istiyorlar işitme testini çok uzun sürmüyor zaten bence yasptır kalça usgsi de önemli yaptır bence bişey kaybetmezsin

tamam canım yarın arayıp srim bari dru..bizimde kan uyuşmazlığı var oğlumla ben negatifim o pozitif,bilmiyorum valla benimki hala sarıklıkmı,bu kadar emmeye hala kaldıysa pes diyorum..

mevlüt yaptım evet kafamda çok büyüdü yapıp kurtulmak istedim..evim küçük zaten ancak 20 kişi çağırabildim bebeğide yanlarına çıkarmadım hiç..benim dr a gitmem lazım valla korkudan çıkamıyorum dışarı aman sende dikkat et tam mikrop havası..kar yağan yerlerde kırılır mikrop ama buraya karda yağmıyor..

secdedu ancak camdan bakabiliyorum şekerim çıkıp oynamıyoruz:)))inş.daha çok yağar tertemiz kar havası biraz camı açtım oh..

selam kızlar ben geldım
ne cok yazısmıssınız

hoya allah sabır versın

ben cok yorgundum kac gundur dogru duzgun uyku yok ya
ama bu gece bıraz rahattık sukur
bugunde 1de kalktım
kayınvaldem kaldırdı kahvaltıyı hazırlamıs yedık beraber
bende az once bebegı emzırıp bulasıkları yıkadım aygazı sıldım
geldım kayınvaldem uyumus
cok yoruluyor kadın ne yapsın
dunde doktora gıttıgımızde
evı toplamıs mutfagımı tertemız yapmıştı

valla kızlar dogumuma bıle gelmıyecektı ama
kayınpederle barıstılar benımde cok ısıme yaradı valla

benım kayınpeder cok ıyıdır bana
sadece parayı çok sever
bugun 3,000tl bulsa bugun harcar

işitme testini yaptıracağız ama usg yi yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası
drumuza güveniyorum. nerdeyse bütün arkadaşlarımız çocukalrını ona götürüyor
şüphelendiklerinden usg istiyor
bi de bugün trt 1 de kalça çıkıklığının nasıl anlaşılacağını gösterdi.

tutku ne kadar hızlısın canım mevlut işini bitirmişsin.
annem ille de yapalım diyor ama ben mevlüt yapmayacağım

işitme testini biz yaptırdım kucagımda emzirirken yaptı hemşiremiz basit bişey temiz çıktı.ama kalça usg si söylemediler arayıp sorarım doktoruna bakalım.ayın 4 e randevu verdi zaten..
aslında kayınvalidelere de üzülüyorum onların zamanında çocuk bakımı vs bilmezlermiş şimdi bizleride öyle sanıyorlar güya yardımcı olmaya çalışıyorlar ama onların bildigi büyüttügü şekillerde aslında çok hata var ama anlamak istemiyorlar.ben baktım olmuyor dr öyle dedi dr böyle dedi diyorum ozaman sesi çıkmıyor kimsenin eşimde dahil nasılsa güvenilir kaynak doktor ya:))
ben ayaklarını çekip aglıyor gazı var onun diyordum yok sütün yok aç ondan aglıyor diyordu.sonra gazını çıkarıp susunca ayy biz gaz ne bilmezdik diyor:))
aman bırakın kendi hallerine doktoru aradım sordum şöyle böyle deyin gitsin.yok anlamıyorsa biraz laf sokun sizde kendiliginden giderler:)))kaydirigubbakcemile2

öğretmenim nasıl anlatayım bilmiyorum ama bacakları dizden kıvrıkken yanlara doğru açılıyorsa kalça çıkığı yokmuş. benim kızım o hareketi kendiliğinden yapıyor, demekki drumuz da ona baktı

bizimki doktor böyle dedi deyince ne bilirmiş odoktor diyor
gazı var deyince de açtır o açtır diyor

aşkitom ben hiç takmyorum bazen ikye kadar uyuyorum canım bazen sabah 6ya kadar uyumuyor kızım ne yapayım kimseye gelinlik falan yapamam yan gel osman on dönüm bostan misali

saol sced. bir denim ben de.
bu arada bu bebeklerin ac oldugu dusuncesi sadece kayınvalidelerde olmuyor.benim annemde buzluktaki sutleri çözdürüp vermek istedi hep.inatla karşi cıktım.annem de beni dusunuyor gerci bebek surekli emmek istiyor diye.ama ancak oyle artacak bu sut

valla hoya bosver

ben okadar rahatımkı

kızlar benım kayınvalde gorumcemın 3 ogluna baktı
suanda 9 6 ve 4 yasına yenı bastı ufagı
oyuzden super cocuk bakar
benıde hıc bunaltmaz
arada laptopla cok ugrasınca yat asagı dınlen ugrasma bılg dıyor
ole laf sokması onu yeme bunu yapma demesı yok
kayınpederde cok duskundur bana

merhaba taze ocak anneleri nasılsınız ben aşkitomun başının belası acemisi nisan annesiyim:) bebişlerinizle sağlıklı günler dilerim benim yerime de koklayın kuzucukları:asigim:

aşkitomm merhaba nasılsın?

okudum bugün yazdıklarını da ziyarete geldim seni:) kontrolünüz iyi geçmiş çok sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…