hoya doğduğunda benim kızım ıslak mendilden pişik olmuştu
şimdi uni nin ıslak pamuk mendilini kullanıyoruz gayet iyi
pişik için daha doğrusu tüm cilt problemleri için fito krem verdi bizim dr umuz.
ben ayrıca popolin ve dermo triosyd kullandım 2 günde geçti pişiği
çok şükür bi daha olmadı
hoya kayınbabanda kötü niyetinden demiyodur. karısı söylüyoya o da napsın ona inanıyodur.
eşimin ailesinde beni tek seven ve kabullenen kişi kayınbabamdır. onlara gittiğimizde ayağıma terliğimi getirir o derece yani( diğerlerinin tam tersi) o bile geçen kayınvalidemin ağzıyla konuşuyo kötü niyetten değil sadece eşleri herşeyi biliyo sanıyolar.
az kaldı az daha sabret bu arada şafak kaç canım
topik mi açsak yalnız kalmak için şafak kaç diyekeşke küçük kardeşim olsaydı okula giden :)
babam kendi işini kendisi yapıyor emekli de olduğu için annemin aklı evde kalmıyor
bakalım 2 hafta sonra abimler gelecek belki onları gördükten sonra gider. (ben izmirde oturuyorum, annemler bursada, abimler diyarbakırdan gelecek) 2 hafta için gün sayayım bari
canım sağlık ocağından istiyorlar işitme testini çok uzun sürmüyor zaten bence yasptır kalça usgsi de önemli yaptır bence bişey kaybetmezsinbizim dr umuz kalça çıkığı yok usg çektirmeyin boşuna dedi.
işitme testine de gerek yok duyuyor dedi
ne garip dr umuz var değil mi
tutku, kalca usgsini 2.aya kadar yaptirmak gerekiyormus.bir sor istersen.
benim kan grubum ile bebeginki farkli o yuzden de uzun surdu sarilik sanirim bu kadr.
mevlut yapmişssin bravo ben yapmiyorum hatta gelen giden pek olsun istemiyorum ya.mikrop kapmayalım diye.dun bir disari cıktım hemen bgazim kotu oldu((
kızm pişik oldumafoldumben
işitme testini biz yaptırdım kucagımda emzirirken yaptı hemşiremiz basit bişey temiz çıktı.ama kalça usg si söylemediler arayıp sorarım doktoruna bakalım.ayın 4 e randevu verdi zaten..
aslında kayınvalidelere de üzülüyorum onların zamanında çocuk bakımı vs bilmezlermiş şimdi bizleride öyle sanıyorlar güya yardımcı olmaya çalışıyorlar ama onların bildigi büyüttügü şekillerde aslında çok hata var ama anlamak istemiyorlar.ben baktım olmuyor dr öyle dedi dr böyle dedi diyorum ozaman sesi çıkmıyor kimsenin eşimde dahil nasılsa güvenilir kaynak doktor ya:))
ben ayaklarını çekip aglıyor gazı var onun diyordum yok sütün yok aç ondan aglıyor diyordu.sonra gazını çıkarıp susunca ayy biz gaz ne bilmezdik diyor:))
aman bırakın kendi hallerine doktoru aradım sordum şöyle böyle deyin gitsin.yok anlamıyorsa biraz laf sokun sizde kendiliginden giderler:)))kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?