2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ecrin bir gunleri digerine uymuyor bu bıdıklarin
kuacga alişti sanki benimkide.alişmaz idyorlar gerci ama bilmiyorummm

peki ben annemi kırmadan üzmeden nasıl gönderebiliri40ımız çıkınca gider sanıyordum ama
dün teyzem telefonda ne zaman döneceğini sordu annem de daha gelmem burdayım 40ı yeni çıakacak dedi tüm hayallerim yıkıldı

ayy kızlarr ne guzel aldınız bebişlerinizi kucagınıza muhabbet edıyorsunuz biz hala beklemedeyız nezaman gelecek acaba benım kuzumda

secdedu babanı kardeşini bahane etsen onlarda perişan olmuştur ben artık işimi yapabiliyorum anne desen kırılırmı beni düşünme istiyorsan git desen.

sağol canım senin bebeğindende mahrum etme bizi görelimzemuszemus

çok geçmiş olsun canım ya benim bebeğimde ciğerlerinden iki gün yattı küvezde.sarılık 15, günde doktor yüzünde var sadece geçer sık emzir dedi..emmesinin haddi hesabı yok ama geçmedi sanırım.gerçi sonra kaç defa başka dr a gittik bişey demei sarılığı var falan diye..ama geçen hafta mevlüt yaptım gelenler sarılığı var şunu yap bunu yap diye hurafeker söylediler sinir oldum.bilmiyorum sarılığı geçtimi geçmedimi..benim oğlumda 35+4 te doğdu

bize kalça usg si ve işitme testiyle ilgili bişey demedi dr umuz ya ne zaman yapılması lazım..8 şubatta aşılarımız var o zamanmı bakıcak acaba..

canları gitmek istemiyosa gitmiyolar valla..benim 4 bekar ablam var ne yemekten anlarlar ne ev işinden..işten gelince halleri harap yani..annemin aklıda hep onlarda ama benide bırakıp gidemedi anne yüreği işte..40 mız çıkınca ancak gitti..ama yine gün aşırı geliyor

hoya pişik kremi yokmu sür istersen..
sürüyorum canım tam makatının orda nokta nokta kızarıklık çok ıkınıyor bi de
canım ıslak mendilden olabilir belki bi müddet pamuğu ıslatıp temizle yada yıkayarak temizle

baştan beri pamuk kullanıyorum vcanım iki saatte bir bezini da alıyorum ama geçmedi geçen hafta 3 numara beze geçtik 2 numara küçükgelmişti o zaman olmuştu

hoya doğduğunda benim kızım ıslak mendilden pişik olmuştu
şimdi uni nin ıslak pamuk mendilini kullanıyoruz gayet iyi
pişik için daha doğrusu tüm cilt problemleri için fito krem verdi bizim dr umuz.
ben ayrıca popolin ve dermo triosyd kullandım 2 günde geçti pişiği
çok şükür bi daha olmadı

tutku, kalca usgsini 2.aya kadar yaptirmak gerekiyormus.bir sor istersen.
benim kan grubum ile bebeginki farkli o yuzden de uzun surdu sarilik sanirim bu kadr.
mevlut yapmişssin bravo ben yapmiyorum hatta gelen giden pek olsun istemiyorum ya.mikrop kapmayalım diye.dun bir disari cıktım hemen bgazim kotu oldu((

hoya kayınbabanda kötü niyetinden demiyodur. karısı söylüyoya o da napsın ona inanıyodur.
eşimin ailesinde beni tek seven ve kabullenen kişi kayınbabamdır. onlara gittiğimizde ayağıma terliğimi getirir o derece yani( diğerlerinin tam tersi) o bile geçen kayınvalidemin ağzıyla konuşuyo kötü niyetten değil sadece eşleri herşeyi biliyo sanıyolar.
az kaldı az daha sabret bu arada şafak kaç canım

keşke küçük kardeşim olsaydı okula giden :)
babam kendi işini kendisi yapıyor emekli de olduğu için annemin aklı evde kalmıyor

bakalım 2 hafta sonra abimler gelecek belki onları gördükten sonra gider. (ben izmirde oturuyorum, annemler bursada, abimler diyarbakırdan gelecek) 2 hafta için gün sayayım bari

bizim dr umuz kalça çıkığı yok usg çektirmeyin boşuna dedi.
işitme testine de gerek yok duyuyor dedi
ne garip dr umuz var değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…