2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

anne olmak maşallah bebeğine tosuncuk desene..sağsalim kavuşun birbirinize inşallah duaarımız sizinle olcak cuma günü..

ayça canım nasılsın bakalım
senden bi gün sonrada oğlum doğdu biliyomusun
sen epiduralmi oldun
ne yaptınız nasıl gidiyo annelik

balgatta akrapol hastanesine gidiyoruz. zaten benim kadın doğum dr umda o çocuk drunu önerdi çok kalabalıkta olmuyo nezih bi yer

canım evet ankaradayım
keçiörende oturuyorum ya sen
bende fatih üniv hast. doğum yaptım orda kontrollere gidiyoruz

ben akderede oturuyorum. Evler bu semtte uygun bizde burdan ev aldık.
k.örende kayınvalideler oturuyo bizim
fatih hast. methini çok duydum. ama benim dokt. anlaşmalı hast. akrapol bende memur olduğum için bize daha uygun.(malum kredi ödüyoruz) hemde kalabalık değil. tek sıkıntı arabamız olmadığı için ulaşımı baya maliyetli
ama olsun herşey oğlumuz için zaten biz kim için çalışıyoruzki.
allah herkesin çocuğunun canını sağ etsin

bugün hangi topiğe baksam çok sakin
kimsecikler yok
heralde herkes bebişleriyle uğraşıyor
doğuramıyanlarda zorlandıklarından giremiyordur herhalde
doğurmayan arkadaşlarda inşallah sağlıcakla doğururlar
üff ya benim canım çok sıkılıyor bugün
en iyisi bebişi uyandırıyımda biraz onunla oyalanıyım
nede olsa gece boyu ayaktayız

39. haftadayız askıtom beklıyoruz ıste ha bugun ha yarın derken bızım kızda agır vasıta cıktı yerı rahat pek gonlu yok gelmeye sanırım:):)yarın doktora gıdecegız sabah bakalım ne dıyecek

balgatta akrapol hastanesine gidiyoruz. zaten benim kadın doğum dr umda o çocuk drunu önerdi çok kalabalıkta olmuyo nezih bi yer

Zambakkiz ben de Ankarada oturuyorum. 1. ay kontrolüne MESA Hastanesinde bir prof.a götürdük. Hiç memnun kalmadım. Sen memnun kaldın mı canım Akrapol'den?? Bir de ne kadar ücret ödedin.? Yazarsan sevinirim.

merhaba kızlar

bizim göbeğimiz 8. gün düştü ertesi gün ben ykadım

zaten bi gün geçe bi gün yıkıyorum

Zambakkiz ben de Ankarada oturuyorum. 1. ay kontrolüne MESA Hastanesinde bir prof.a götürdük. Hiç memnun kalmadım. Sen memnun kaldın mı canım Akrapol'den?? Bir de ne kadar ücret ödedin.? Yazarsan sevinirim.

şöyle söyleyim kendi doktorum erzurumda devlet hast.deyken bu doktoru ordan tanıyomuş. bize dediki iyi çocuk dr u bulmak zordur. ama bu dr hem iyi hem tecrübeli. akrapolde ahmet bey var prof olup olmadığını bilmiyorum ama ben kendi druma güveniyorum bide biz 5 gün gittiğimizde sevkimizin günü geçmediği için para ödemedik eşime sordurdum. Memurlara 5 liraymış bide yeni 2010 yasasına göre tahlillerden bi kısmının ücreti alınıyomuş. o gün sarılık için bizden ayrıntılı tetkik istedi. kan idrar vs bütün değerlere baktı. tahlil farkı 40 lira ödedik. bide boşu boşuna çocuğa eziyet etmiyor iki gün arayla gittik ilk gittiğimizde sarılık başlangıcı gördü. başka dr olsa hemen kanını alın derdi. dedşki iki gün sonra gelin artarsa o zaman bakarız dedi değerlerine. yani şimdi daha yeniyiz ama ben kendi dr um tavsiye ettiği için güveniyorum.
bide borcumuz olduğunu bildiği için başka dr da var bildiğim ama onu kaldıramazsınız dedi.
Ama şimdilik ben memnunum. cumartesi yeniden kontrolümüz var. istersen o zaman hatırlat tekrar izlenimlerimi anlatayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…