2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

valla cnm güzel gidiyor..şu uyku düzenimiz de bir otursaydı daha güzel olacak herşey...
cnm bnm tebrik ederim seni de...sağlık sıhhatle büyüy inşallah..
ben spinal sezaryen oldum..çok da memnun kaldım...hiçbir sorunum olmadı allaha şükür...
bnm çok fazla kanamam olmadı nedense..doğum yaptığım diğer hafta kesildi ara ara geldi...

ayça canım nasılsın bakalım
senden bi gün sonrada oğlum doğdu biliyomusun
sen epiduralmi oldun
ne yaptınız nasıl gidiyo annelik

gece 2. 30 sabah 6.30 arası mesaiyi tamamladık
bilincim kapanıyor imdaaat

bzm ece hanımda 11 gibi yattı zorla 00.30 geri uyandık..01.30 geri uyudu 03.00geri kalktı sonra sabah 6.00uyandı..10.00 geri uyudu..böyle parça parça uykularla geçiyor artık günlerim...:umursamaz::umursamaz:

şu anda biz çok uykusuz kalıyoruz bu doğru. hep hamilelere çok uyu sonra uyuyamazsın denir ama zaten bu Allahın anneleri yeni duruma alıştırmak için verdiği bi özellik.

düşünsenize hamişken 12 saat kesintisiz uyuyabilseydik yeni duruma alışmamız ne kadar zor olurdu.

sen bize bakma çok uykusuz kaldığımız için daha doğuramayanlarında hiç değilse bi kaç gün olsun güzel uyku uyumasını istiyoruz tamamen iyi niyetten yani.

herşey oluruna bırak Allahım herşeyin düzenini bizden daha iyi biliyor

meraba kızlar nasılsınız malum artık çok sık giremiyoruz doğum yapan arkadaşlar vardır mutlaka hayırlı olsun hepsine bi geçmişe bakıp gelim ben

Ayy yaa kımsecııkler yok
sabaha kadar uyumadık bız
gece 03,00dan az once saat 13,00de uyuttum....hoya sıselerle dolasıyoduk ya mıde yanması ıcın...sımdı sıseye gerek kalmadı kendılıgınden dolasıyoruz sarhos gıbı
bırazdan da eve hastaneden hemsıreler gelecek
emzırmeyle ılgılı bılgı vermek ıcın

merhaba kızlar amanın herkes uykusuzluktan şikayetçi..bizimde nöbetlerimiz devam ediyor eşim bakıyor biraz ben uyuyorum biraz ben bakıyorum o uyuyor..anam çocuk büyütmek zor işmiş:)

merhaba kızlar amanın herkes uykusuzluktan şikayetçi..bizimde nöbetlerimiz devam ediyor eşim bakıyor biraz ben uyuyorum biraz ben bakıyorum o uyuyor..anam çocuk büyütmek zor işmiş:)

selam ecrincim
bizde anrm nöbetleşe yapıcaz o işi kocişle
öyle konuştuk sırayl uyur bakarız diye Allahtan benim kociş gece uykuusnu sevmez 3 ten önce hayatta yatmaz ben çok kızarım ama sanırım çocukta işimize yarıcak
az kaldı bekliyorum sabırsızlıkla

esra eşin bak bebek olunca uykuya düşecek....bütün erkekler bunu diyolar ......

bu gidişle tığ gibi olcem bu gaz devam ederse.

rejime falan gerek yohhhhhh........akannehir

anne olmak valla insan dayanamıyor artık gözlerim kapanıyor emzirirken eşimd ebaşımda bekliyor düşürsün diyor:))bana sen yeterki dogur ben bakarım diyordu baksın şimdi kızını:)biraz buldumcuk oldu biizmkide.36 yaşında baba olunca böyle oluyor demekki:)
seninde az kaldı heyecan varmı?

evet canım bugun temizlik vr evde her yer heryerde şu anda kadın var evde ve annem var bende ortada dolanıyorum demir beye hazırlık yapılıyo sanki onunda çok umrundaymış gibi:))
inanılmaz heyecan var hepimizde
yarında kuaför işlerini hallettimmi son hazırlıkları yapıcam cuma sabah kısmetse alıcam oğluşu kucağıma
kocişimi 6 senedir tanıyorum 3 senelik evliyiz hayatta daha 12 de 1 de yatıramadım bugune kadar 2,5 3 ten aşağı yatmaz heel bi yatmaya kalksın kıyameti kopartırım vallahi dilimde tüy bitti yllardır erken yat diye oğluş gelince yatarsa papaz oluruz valla:))
Ama dediğiniz doğru erkekler mızıkçı herey beklenir onlardan:))

hoyaya katılyorum daha kahvaltımı yeni yaptım fırsat olmuyorki aglayıp duruyor.birde hiç iştahım yok benim ya acaba normalmi..

bizdede hiç gaz olmaması lazım dimi ya ay benimki yandı o zaman ben normaldede çok gazlıymdır belki yediklerime dikkaat edersem düzelebilir öyle umuyorum

anne olmak dikkat etmek zorundasın zaten.canım bazı yiyecekleri öyle istiyorki ama yiyemiyorum gaz yapar diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…