2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bocuk ıyım cnm
gecen ruyamda bocuk dıye sayıklıomusum
esim uyandırdı cok korkmus bısey oldu dıye....

oferta cnm sagol
ıyılık bebekle ugrasıoz
10 gunumuz bıttı bugun
senın nasıl gıdıyor...

bocuk cnm nekadar kaldı mıkılının gelmesıne

bizimde 9. günümüz bugün uğraşıyoruz çok yoruluyorum ama değer tabi oğlumu bir kere koklayınca hepsi gidiyor

bocuk ıyım cnm
gecen ruyamda bocuk dıye sayıklıomusum
esim uyandırdı cok korkmus bısey oldu dıye....
bocuk cnm nekadar kaldı mıkılının gelmesıne

nasıl gördün kız beni rüyanda merak ettim
eşinin iş durumu ne oldu canım
canım hiç sorma yaa benim bebiş 37 haftalık cıkıyor utrasyonda hafta sonu 40 haftama girecem ne olacak bilmiyorum cuma tekrar gidicem bakalım

anne olmak hosgeldın cnm

bocuk hatırlamıyorum sadece sayıklarken esım uyandırdı

eşim işe devam edıyor cnm
inş bısey olmaz
butun fabrıka ayaklandı
kımse cıkarılmasını ıstemıyor
orada 2 sırket var baba ogulun
yan sırketın muduru bıle konusacakmıs eşim için patronlarla
sımdılık bısey yok yanı
sagol unutmadıgın ıcın cnm

bebegın ıcın cnm
bıde farklı dra gorunsen
belkı 3 hafta degılde 1 hafta vardır arada
3 hafta cok fazla
ne bılım cnm ben olsam gıderdım baska dra
ıcımı rahatlatmak ıcın

gittim güzelim tam uyumlu çıktı yarında temizlikçi gelecek
bilmiyorum ne yapıcam

normal görünüyor şimdilik
dogum yapacagım yerde bebek küçük çıkıyor ne olacak bilmiyorum

kızlar ben cok zorlanıyorum, her ağlamasında bebısle bende aglıyorum, sanırım duygusal durumum dogumdan sonra cok hassaslastı, hamıleyken bu kadar degıldı. ustelık esımde kızıyor bana böyle olunca, 10 gunlukken böyle aglarsan nasıl buyuturuz bız oğlumuzu, onun bızım psıkolojımızede ıhtıyacı var dıyor. tamam dogru dıyor olabılır. ama kendıme engel olamıyorum. onun kılına zarar gelecek dıye aklım cıkıyor ve her agladıgında dunya basıma yıkılıyor
bu durumla nasıl basedecegım hakkında bır fıkrınız varmı? sızler nasıl dayanıyorsunuz?

aynen bende aynı durumdayım.bende dayanamıyorum.

hante
bende aynıyım canım
bebek uymayınca cok huzursuz olup aglıyorum
esımde bana kızıyor 10 gunlukken boyleysen daha sonra neyapacaz dedı
anne olmak kolaymı budaha baslangıc dedı...

demekkı sadece ben degılmısım bu durumda olan

oferta kuzey napıyor cnm
babaya gıdınce sakınlesıyor mu bızım ömer gıbı

işte tam bu noktayı soracaktım kızlarr....konu açılmış iyi olmuş, bende acayip bir hüzün var, yaşamım tepetaklak olmuş gibi geliyor, her an ağlayasım var...en çok da eşimi çok özlüyorum, o aklıma geldikçe ağlamaya başlıyorum...çok garip duygular bir de yanında suçluluk hissi var...gece uyanmaya dayanamıyorum... bunlar geçecek mi acaba, alışabilecek miyiz...bir de evet ona kötü birşey olacak duygusu var...biraz fazla uyuduğunda, sütüm azaldığında hep panik oluyorum, her gün takacak yeni birşey buluyorum...sizler nasıl başediyorsunuz?

oferta kuzey napıyor cnm
babaya gıdınce sakınlesıyor mu bızım ömer gıbı

canım kuzey babasında sakinleşiyor gerçektende belki babası daha sakin benden ondandır.ben çok panik yapıyorum ağlarken özellikle.alışacağız ama bakalım ne kadar sürecek.

krizalit sanırım hepimiz aynı durumdayız lohusalık piskozu sanırım bu.elbette geçecek alışacağız bakanlar nasıl bakmış dimi.

keşke tecrübeli anneler burada olsaydı da 40 bittikten sonra neler oluyor bahsetseydi....şimdi eşimle konuşuyoruz da endişelerimden bahsederken belki 40 bitince daha iyi hissedersin dedi,umarım öyle olur...

endişelenmeyin kızlar geçer yakında.benim çok sakin bi yapım olduğu için başından beri evde bi sukünet havası esiyor ne bebiş huysuz ne ben panik halindeyim böyle olunca herşey daha yolunda gidiyor..bebekle birbirinize adapte oldukça geçer sizin bu durumlarda..bizim kırkımız çıkalı bir hafta oldu sorunsuz bi süreçten geçiyoruz allahım bozmasın herkesede böyle sorunsuz günler nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…