2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben yesem de yemesem de gazlı bıraktım dikkat etmeyi nasıl olsa uyumuyoruz gece
dün gece bi gaz çıkardı nur ödüm koptu karanlıkta
akannehir

bi programda bebeğe 1 çay kaşığı saf zeytin yağı içirin ağrılara iyi gelir denmiş
bugn annem söyledi
sizce geçerliliği ne hatunlar

internetin başındayım ne zamandır kaynanam yine yuvan yıkılr falan dedi kayınbabam da kızdı geçmişinde haram olmayana bir şey olmaz o akrabamız çok temiz insan değil hiç bir ey olmaz sen konuş arkadaşlarınla sana güveniyorum dedi
hem sıkılıyorsun evde sohbet et açılırsın dedi
kayınvalidem de hala yok yuvası bozulur güvenmem ben falan diyor

emzir gazını çıkar bezini al uyut.....:bbo:

mafoldumbeneyvahedigeldismileakannehir
yavrucak acaba senmi üşütüyorsun ozamanda bebek çok gazlı olur.

yok üşüntme deil yedigim şeyler gaz yapıyo sanırım....boshayallersmile
hoyaya katılyorum daha kahvaltımı yeni yaptım fırsat olmuyorki aglayıp duruyor.birde hiç iştahım yok benim ya acaba normalmi..

benimde dugumdan 15 sonra açıldı iştahım ..hormoanlarla ilgili sanırım..olumunekankayizsmile
bizdede hiç gaz olmaması lazım dimi ya ay benimki yandı o zaman ben normaldede çok gazlıymdır belki yediklerime dikkaat edersem düzelebilir öyle umuyorum
ne yicegimi şaşırdım valla o gaz yapıo bu gaz yapıyii..ek gıdalara bir geçseydik 5 aylık olsada..kafamçokkarıştı
anne olmak dikkat etmek zorundasın zaten.canım bazı yiyecekleri öyle istiyorki ama yiyemiyorum gaz yapar diye...

mafoldumbenmafoldumben

maşşallalh bizimki olsa yangına körükle gider........eski kafalı biraz..CADIARZU
ben de duydum onu bilmiyorum faydası olur mu

yarım çay kaşıgıyla başlanacakmış birden verilmicekmiş 1 çay kasıgı agır gelirmiş..

hoya
helal olsun kayınbabana​

bencede​
..olumunekankayizsmile

bi programda bebeğe 1 çay kaşığı saf zeytin yağı içirin ağrılara iyi gelir denmiş
bugn annem söyledi
sizce geçerliliği ne hatunlar

yarım kaşıkla başlanıp alışınca hergün 1 kaşık verilebilirmiş banada komşum önermişti. çok faydalıymış ben ilaç veriyorum die vermedim çok gazı olursa vereyim aklımda bulunsun..bilmiyorumkismile​

Hoya
:))) ne güldüm ya kayinvalden anlamistir onun hakkinda yazarsin arkadaslarinda sana arka olur diye korkmustur :))

Yavrucaklarim
Ek gidaya gecincede ilk gecis dönemi kabiz muhabbeti olacak burda.
Bu arada kizlar emzirirken bebegin göbegi kendi göbeginize gelecek sekilde kucakta tutun bu gün gelen ebeye sordum gaz sebebi daha cok yanlis tutmaktan oluyormus .Bizde sükür gaz yok ama dün unutup bi bardak portakal suyu ictim cocuk kivrandi ya

gaz yapmayan sebzeler nelerdir bilen varmı.ben ne yiyeceğimi şaşırdım gaz olmasın diye...

sorma meltem abla buraya ne yazsam kayınvalidem anlıyor sanki hermen düzeltiyor hatasını
ya o da kkye üye ya da erdieyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…