endişelenmeyin kızlar geçer yakında.benim çok sakin bi yapım olduğu için başından beri evde bi sukünet havası esiyor ne bebiş huysuz ne ben panik halindeyim böyle olunca herşey daha yolunda gidiyor..bebekle birbirinize adapte oldukça geçer sizin bu durumlarda..bizim kırkımız çıkalı bir hafta oldu sorunsuz bi süreçten geçiyoruz allahım bozmasın herkesede böyle sorunsuz günler nasip etsin..
işte tam bu noktayı soracaktım kızlarr....konu açılmış iyi olmuş, bende acayip bir hüzün var, yaşamım tepetaklak olmuş gibi geliyor, her an ağlayasım var...en çok da eşimi çok özlüyorum, o aklıma geldikçe ağlamaya başlıyorum...çok garip duygular bir de yanında suçluluk hissi var...gece uyanmaya dayanamıyorum... bunlar geçecek mi acaba, alışabilecek miyiz...bir de evet ona kötü birşey olacak duygusu var...biraz fazla uyuduğunda, sütüm azaldığında hep panik oluyorum, her gün takacak yeni birşey buluyorum...sizler nasıl başediyorsunuz?
tutkucum,sizin huzurunuz fotolara da yansıyor zaten canım...çok da yaışıklı kerata...benim bebişim de Allah bozmasın karnı doyduğu sürece oldukça sakin..annesinde problem...garibim derviş gibi, çok aç olmasına rağmen annesinin meme için hareket halinde olduğunu bildiği müddetçe susup bekliyor...buna rağmen böyle hissediyorum işte...
fıstıklar ve mınık fındıkları nasılsınız bakalım..
kafayı sıyıracagım kızlar sızı takıp edemıyorum
kucuk yerde oturmenın zararları gelen gıden yok bole bısey yaaa
bır gun bod kalamadık..
herkesın saglıgı ıyıdır umarım
soyle gecmıse bakmaya vaktım yok barı ıkı laf edeyım sızle.
işte tam bu noktayı soracaktım kızlarr....konu açılmış iyi olmuş, bende acayip bir hüzün var, yaşamım tepetaklak olmuş gibi geliyor, her an ağlayasım var...en çok da eşimi çok özlüyorum, o aklıma geldikçe ağlamaya başlıyorum...çok garip duygular bir de yanında suçluluk hissi var...gece uyanmaya dayanamıyorum... bunlar geçecek mi acaba, alışabilecek miyiz...bir de evet ona kötü birşey olacak duygusu var...biraz fazla uyuduğunda, sütüm azaldığında hep panik oluyorum, her gün takacak yeni birşey buluyorum...sizler nasıl başediyorsunuz?
kıbelesr, benımde bebısım gelen gıdenlerı hıc sevmıyor, sesden ve kalabalıktan hıc hoşlanmıyor.. sahı sızın bebışlerınız uykusunda yada uykuya yenı dalarken ınsan sesınden yada tv sesınden etkılenıyor mu??a.s.
keşke tecrübeli anneler burada olsaydı da 40 bittikten sonra neler oluyor bahsetseydi....şimdi eşimle konuşuyoruz da endişelerimden bahsederken belki 40 bitince daha iyi hissedersin dedi,umarım öyle olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?