2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

juli isalmi acaba...biraz fazla geldi 5 bez....bana elin moktan çıkmıyo desene.......

yoooo yoooo ben ticker yapıyorum olmadı bunu uydurdum valla..hem formata uygun deil diyor...

bunu birine yaptım ..25 kasımda dogum yapmış..denedim oldu .. tekrar deniyorum yine formata uyggun deildir. diyo.

smhsmh benımkıde zaman zaman yapıyor emerken bu sekılde, ben nrmaldır dıye dusunmustum, ilk etapta cok gelıyor süt agzına dıye. doktordan dönunce yaptıgı yorumu paylasırsan sevınırım. inşallah önemlı bırsey degıldır.

hante hıckırık tutunca emziriyorum hemen geciyo limon vermedim ben

bir de kızlar
kızım gece 12 den beri 5 kere bez kirletti normal mi :uhm:

bende hemen emzırın hıckırık tutunca dıye bır yerde okumustum, bır kere bunu yaptıgımda hıckırmanın gücüyle , bırde heralde yutkunamadı bende zorla verdım dıye mı bılmıyorum agzından bır püskürttu sütü yüzü gözü bası her yanı kusmuk gıbı oldu, aglıcaktım bogulacak sandım bır an ıcın (( sonrasında el mahkum lımona gerı döndük yoksa cok rahatsız oluyor uykuya dalamıyor ama gun ıcınde ck sıkhıckırınca endıselenıp vermek ıstemıyorum ama verıyorum..sakıncası var mıdır ki? kafamçokkarıştı

5 kere bez kırletmek bana gayet normal geldı.. bızımde asagı yukarı o sekılde...

hoya 30 bezmi:)))
juli normal merak etme.günde bazen 12 yi buluyor biizmde..
birde tam degiştiriyorum yeni bezi koyuyorum daha baglamadan ona yapıyor biizxmki eşimle gülüyoz ama hep böle yapıyor))

evet geçen tvde bi çouk doktoruna sordular o da 30a kadar normal dedi trtde

geçen altını temizliyorum nure da ıkınıyor bir haopşurdu üstüm başım pok oldu:lepi:

hoya 30 bezmi:)))
juli normal merak etme.günde bazen 12 yi buluyor biizmde..
birde tam degiştiriyorum yeni bezi koyuyorum daha baglamadan ona yapıyor biizxmki eşimle gülüyoz ama hep böle yapıyor))
aynen ecrincim gül gül ölüyoruz.. bizimki hele erkek oldugu ıcın altını her acanın bır kere de üzerine küçüğünü yaptı, benım tam suratıma rastgeldi :))) yerim onu ben ya..:roflol::roflol::roflol:

aynı gece ben bez değiştiriyorum babası da eğilmiş göbeğini seviyordu nur bi pırtlattı duman oldu babası

dün kayınbabam dedi ki sen hep aynı göğsünden emziriyorsun anam 2sinden de verirdi
kaynanam da kızdı sen karışma dedi

ayyy hoya allah sana yardım etsin..neyse az kaldı ondan sonra özgürsün..bol bol yakarsın kombiyi..

nur'u hiç odadan çıkarmıyormusun sen hep tek odadamı kalıyor.ben gezdiriyorum evin içinde yatak odası oturma odası.üşüümüyor dimi ozamanda gaz çok olur.

hiç çıkaramıyorum sabah bazen kaynanam ben uyurken battaniyeye sarıp dedesine götürüyor
ben boşuna dellenmiyom ya

hoya niye yaktırmıyolar diğer odaları
normalde yanmıyormuydu kayınvalidenlermi yaktırmıyo
Allah yardımcın olsun Allah sana sabır versin bikaç gün daha

ne düşüncesizlik ya lohusa insan gel kal tatilde gibi neymiş torunları olmuş
ya bi bırakında insan ne yaptığını anlasın kendine gelsiin

hoya az kaldı dayan canım.inş kalalım biraz daha demezler öyle derlerse siz kalın ben gidiyorum dersin:))

slm kızlar,ben artık hergün takip edemiyorum,
sanırım birçoğumuz böyle,ama topiğimiz ,bilgi paylaşımı açısından çok faydalı;zamanım olsa da takip edebilsem,
hepimizin sorunları hemen hemen aynı,çözüm önerilerini paylaşıyoruz..
yeni yeni şeyler öğreniyoruz,
annem yanımdayken yine arada giriyorum ama gidince ben neyapacam,yemek yapmaya, hatta hazırda olanı bile yemeye vakit bulamıcam belki de..
kızım hergün huy değiştiriyor,bir gün rahat uyuduysa ertesi gün sürekli emmek istiyor mızmızlanıyor,
kusmalarımız da bitmiyor,canım yavrum dün gece bir kustu kendi kıyafetleri benim kıyafetlerim hep battı,
gecenin 12 sinde banyo yaptırdık yavrumu,rahatlar uyur demiştim ama 3,5 ta zor uyudu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…