2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım
sağsalim kucağına almışsın ya gerisi boş ağrılar zamanla geçecek

ben burda sezeryan sonrası çok fenaydım sezeryan kesinlikle tavsiye etmiyorum deyince bazı arkadaşlar yoo hemen iyileşiyosun hemen kalkıyosun demişlerdi
o nasıl oluyosa
galiba bi ben uzaylıyım acı çeken
neyse sağlık olsun

poseıdon cnm allah analı babalı buyutsun

anne olmak cnm masallah yavruna

allahım dogan bebeklerın saglıkla buyumesını nasıp etsın
dogurmayanlara da allah kolaylık versın

canım benimde 16 gün hala devam ediyor ama yoğum değil. az az oluyor

askitom düşüncesiz insanlara fitilim bende şu sıralar nedense çok bilmiş byklere kayınvalidemlere falan uyuzum
ahh ahh sabır ne diyim
banada 3. gün yemekli gelmeye kalktılar eşim 1 hafta sonraya attı ama yemeklerinide beraberinde getirtti laf attılar
sanki ben sezeryanlı sezeryanlı küçük bebeklen onlara hizmet edicem

boşverr kafana takma lütfen

benimde 28-29. günüm ara ara damla tarzında kanamam oluyo

ankara ben doğumdan önce boyatacaktım kısmet olmadı
şimdide emzirme dönemi önermiyomuş dr lar hemde çocuğu bırakıp boyatmaya gidemem
evdede kardeşim boyar ama dz renk olsun istemiyorum

slm arkadaşlar
bugün aylık kontrolümüze gittik. oğluşum en az alması gereken kadar kilo alamamış.
3900 doğdu bugün 1 aylık oldu 4480 en az 600 gram alması gerekiyomuş. garibim doymuyomuş meğerse bende kızıyodum oğluma edepsiz diye sürekli emmek istiyo diye ağlamaları açlığındanmış meğerse. o kadar üzüldümki dr mama takviyesi yapalım dedi bi öğün süt bi öğün mama geceleri sadece anne sütü verelim dedi. ne kadar üzüldüm bilemezsiniz. garibim ben emzirmekten yorulup babasına verdiğimde gözleriyle beni takip ediyordu. meğer se doymadığındanmış benden doymak için yardım istemesindenmiş. ilk gün sütüm vardı daha sonra yaşadıklarımdan dolayı nerdeyse bi hafta üzüldüm ağladım sütüm çekilmiş demekki varya sırf süt olsun diye yemediğim şey kalmadı doğumda verdiğim kilolardan fazla olarak iki kilo bile almışım ama yinede yetmiyomuş canım oğluma
beni bu hale getirdikleri için çok kızıyorum hakkımı helal etmiyorum etmiycemde
kızlar çok üzgünüm ben ya mafoldumben mafoldumben

zambakkız canım uzulme lutfen
bak sutun hepte gıder

bool boool su ve sut iç
ınan encok bunlar sut yapıyor
doktorum oyle dedı
hem kılo da almassın bu sekılde
cnm bnm 600gr almasına sadece 20gr eksıkya
lutfen bak yavrunu hepten sutsuz bırakmak ıstemezsın degılmı

bu kaynana kayınpedre herkesın basında var ama
benım + bıde annem var
ya sabırrr

kızlar ıkı sorum olacak, kac gunde bır yıkıyorsunz bebıslerınızı* ?karnı tok yada açken yıkayayım dıye dıkkat edıomusunuz?
bırde kakanız ne renk? bızım turuncu gıbı sarı gibiydi hep bır kere ye mahsus yeşilimsı bır renk olmuştu hemen sonrakı kakada eskı rengıne dönmüş neden acaba?

aşkitom ya elimde değil yapı olarak pinpiriğin tekiyim zati umarım hepten kesilmez sütten oğluşum dua edin kızlar ya

anne sütü yaradığından çıkar canım sütün yağlıysa bebeğinin kilo aldığını gösterir müdahele etme

altın sarısı normal olan yeşil olursa çok emdiğini kestane gibi top top olursa aç kaldığını gösterir
ben tok yıkıyor kaynanam 3 günde bir yıkatıyor o gidince her gün yaptırmayı düşünüyorum

anneolmak canım demirin resmine bayıldım maşallah

kibele canım sabret az kaldı geçecek

aşkitom geçmişe bi bak orada tickerini anlattım yapıştır çizelgeye

zambakkız canım üzülme ve her istediğinde emzir mama verme bence bi hafta her istediğinde emzir bi haftanın sonunda sağlık ocağında tarttır bakalım inşallah kilosunu alır

aşkiton süt gaz yapmıyomu sende
ben içemiyorum hiç
yarın laktazsız süt alcam belki o gaz yapmaz bize

ohh evimi temizledim sayılır
anan gittiğinden beri ilk defa ev temizlik yüzü gördü :roflol:

ben burdayım sız yoksunuz
gece ben gelıyorum

yıne kımse yok
bıturlu denk gelemıyoruz

yok cnm
arada oluyor ama cok degıl
ben yarım yaglı sut ıcıyorum
sende bır dene

zambakkız canım üzülme ve her istediğinde emzir mama verme bence bi hafta her istediğinde emzir bi haftanın sonunda sağlık ocağında tarttır bakalım inşallah kilosunu alır

ah hoyacım bi aydır zaten cebelleşiyorum. çocukcağızım doymuyo zaten siz bazen diyosunuzya sıkıyorum süt fışkırıyor diye bende hiç öyle bi olay olmadı. emzirmeden önce sıkmaya çalışıyodum süt zor çıkıyodu. zaten benim göğüslerim hamileyken bile fazla büyümemişti şimdide pek büyümedi sanırım bende sorun mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…