ancak girdim kizlar nete, gece 12 den sabah 7 e kadar sanci cektim sunni sanci da verdiler ama 12 den 7 e kadar acilmam 1 cm de kaldi o yüzden her sancida bebegin kalbi zayifladigi icin 10 cm e kadar kalbi dayanmaz bebegin diye sezeryana aldilar. ayrintilari daha sonra yine anlatirim bebek agliyor cok gazi var ve gögüslerim parcalandi emzirmek iskence hibi geliyor. Bir de sezeryan yerimden dolayi bebegi dogru düzgün kucagima alip gezdiremiyorum, cok kötü bisey sezeryan olmak emzirirken bile bebegi tutmakta zorlaniyorum.kafamçokkarıştı
sezeryan olan kızlar kanamanız ne alemde?benim son gaz devam niye böyle oldu anlamadım.daha önceki sezeryanımda bu kadar uzun sürmemişti.bugün 17.gün oldu doğum yapalı hiç azalma yok.günde 3 ped.sizin nasıl?yoksa sadece benim mi böyle oldu?
zambakkız canım uzulme lutfen
bak sutun hepte gıder
bool boool su ve sut iç
ınan encok bunlar sut yapıyor
doktorum oyle dedı
hem kılo da almassın bu sekılde
cnm bnm 600gr almasına sadece 20gr eksıkya
lutfen bak yavrunu hepten sutsuz bırakmak ıstemezsın degılmı
bu kaynana kayınpedre herkesın basında var ama
benım + bıde annem var
ya sabırrr
anne sütü yaradığından çıkar canım sütün yağlıysa bebeğinin kilo aldığını gösterir müdahele etmeya kızlar benim bebişin yüzü çok kötü oldu
kıpkırmızı sivilcemi isilikmi anlamadım
önce iri kırmızılıklar oluyor sonra iğne başı gibi küçük çıkıntılar kalıyor
bütün yüzünü kapladı yavrucağın ya
ne yapacağımı bilemedim
kızlar ıkı sorum olacak, kac gunde bır yıkıyorsunz bebıslerınızı* ?karnı tok yada açken yıkayayım dıye dıkkat edıomusunuz?
bırde kakanız ne renk? bızım turuncu gıbı sarı gibiydi hep bır kere ye mahsus yeşilimsı bır renk olmuştu hemen sonrakı kakada eskı rengıne dönmüş neden acaba?
zambakkız canım üzülme ve her istediğinde emzir mama verme bence bi hafta her istediğinde emzir bi haftanın sonunda sağlık ocağında tarttır bakalım inşallah kilosunu alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?