- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
mehlikacım bu bebişler hep böyle galiba
az önce babasına verdim gazı alsın die
babasını emmeye basladı :roflol:
tişortü yicek resmen
emzikte almıyo
seninki alıyomu emzik
benimkide almıyo
ilk zaman vermek lazımmıs galiba
o zaman daha cabuk alısırdı
bende sadece damaklı denedim
bakkal emziği alcam
insallah alır
canım üzülme.benim de sütüm fazla değil sanırım ben de arada mama takviyesine başlıcam.slm arkadaşlar
bugün aylık kontrolümüze gittik. oğluşum en az alması gereken kadar kilo alamamış.
3900 doğdu bugün 1 aylık oldu 4480 en az 600 gram alması gerekiyomuş. garibim doymuyomuş meğerse bende kızıyodum oğluma edepsiz diye sürekli emmek istiyo diye ağlamaları açlığındanmış meğerse. o kadar üzüldümki dr mama takviyesi yapalım dedi bi öğün süt bi öğün mama geceleri sadece anne sütü verelim dedi. ne kadar üzüldüm bilemezsiniz. garibim ben emzirmekten yorulup babasına verdiğimde gözleriyle beni takip ediyordu. meğer se doymadığındanmış benden doymak için yardım istemesindenmiş. ilk gün sütüm vardı daha sonra yaşadıklarımdan dolayı nerdeyse bi hafta üzüldüm ağladım sütüm çekilmiş demekki varya sırf süt olsun diye yemediğim şey kalmadı doğumda verdiğim kilolardan fazla olarak iki kilo bile almışım ama yinede yetmiyomuş canım oğluma
beni bu hale getirdikleri için çok kızıyorum hakkımı helal etmiyorum etmiycemde
kızlar çok üzgünüm ben ya mafoldumben mafoldumben
canım bana garmastan krem hiç iyi gelmediği gibi daha çok berbat etti.bi tek lansıoh iyi geldi.bence onu dene bi tek....bepanthen de iyi ama lansinoh daha iyi geldi bana.geçmiş olsun sana da .inş.biran önce iyileşirsin...kızlar merhaba..
hersey yolunda mı bakalım?
burada acayıp kar var :))
nasıl ozledım dısarı cıkıp kar topu oynayasım var yarım saat dısarı cıktım sadece markete..
yaa kızlar benım gogusler hala cok berbat bır yarık olustu parca kopardıgı ıcın kızım etsız yemek yemıyorda kendısı babasına cekmıs off..
sag gogsumu hıc veremıyecek duruma geldım acıdan ılk halını gectı valla ılk parca koptugunda bu kadar acımamıstı..
neyse bepanten lansınoh garmastan nısavıt bırsuru krem denedım olmadı..
sımdı madecassol onerdı bırı eczacı arkadasıma sordum olur dedı ama kesınlıkle agzına gırmeyecek bebegın zaten sagacagım sutu ıkı uc gun yoksa acıdan bayılacagım yarık resmen fay hattına dondu..
bu kremı kullanan var mı aranızda?
ıyı geldı mı?
krizalitcim kontrole gittiğimde söyledim.40 gün sürebilir dedi...am yine de bu kadar fazla olması normal değil gibi geldi bana...meltemcim mama vermiyorum canım mamayı hastaneden çıktıktan sonra ilk kontrolde doktoru kesti, asla mama vermeyeceksin, sadece anne sütü dedi, sağdığım anne sütünü veriyorum kaşık biberonla...aldığım koca kutu bebelac öylece kaldı...yalnız anlayamadım şimdi sen ne kadar sürede bir, kaç dakika meme veriyorsun matteo ya ? Bana doktor 15 dk.da bir ver, doymazsa sağılmış anne sütünü ver dedi...
çok doğru özgecim öyle, karnımdaki sessizlik bana çok koymuştu bi süre ona ağladım, ama biliyorum ki bizi daha güzel günler bekliyor, şu an buradaki herkes en zor süreci atlatıyor bir de çoğu kişinin ilk çocuğu olduğu için anneler de bebekler gibi acemi, işler daha da karışıyor, işin ilmini aldıktan ve bebişler bilinçlendikçe bence herşey daha keyifli olacak...bu arada tamam hüzünleniyorsun falan ama koca karınla da ömür boyu gezilmez ki anam :CüvCüv:yerimseniben
benim kanamam hastaneden çıktıktan sonra azaldı, şu anda 12. günüm ve neredeyse bitmek üzere reglin son günleri gibi, bir doktorunu arayıp sorsana kadus???
ben göremiyorum resmi anne olmak?
canım benimde 16 gün hala devam ediyor ama yoğum değil. az az oluyor
aynen canım.bizimki de sarı.arada turuncu ve bazen de yeşil oluyor.endişelenme bence..normal böyle olması.benim oğlumun kakası sürekli yeşildi.dr gazdan demişti...kızlar ıkı sorum olacak, kac gunde bır yıkıyorsunz bebıslerınızı* ?karnı tok yada açken yıkayayım dıye dıkkat edıomusunuz?
bırde kakanız ne renk? bızım turuncu gıbı sarı gibiydi hep bır kere ye mahsus yeşilimsı bır renk olmuştu hemen sonrakı kakada eskı rengıne dönmüş neden acaba?
canım ne bileyim..endişeleniyorum işte.öyle az az gelse tmmm ama günde 3 ped çok geldi bana...süt için canım korkma en çok o süt yapıyo..bide stresten uzak dur dinlenmeye çalış.
ben her akşam emzirmeden 20 dk sonra yıkıyorum..bizim kaka sarı
ay ya içimi rahatlatın canım benim oğlumun yüzüde berbat
kişiden kişiye değişiyor canım,benim eltim ve bir arkadaşım bir hafta yerlerinden kalkamamışlardı.. benimde çok rahat geçti..hatta hastaneden çıkarken bile oğlumu ana kucağıyla ben taşıdım kimseye vermedim...görenlerin ağzı açık kaldı..değişiyo yani
benim bir haftada geçti sayılır 20 güne kadarda damla damla geldi.benimde keşke uzun sürseydi içimiz temizleniyo kanamayla değilmi
ay yavrum ya maşallah canım allah bağışlasın..çokgüzel bir resim..
ya bi yerde okumuştum anne sütünün yüzde doksanı su zaten ekstra su verirseniz bebeğiniz daha yavaş kilo alır demişlerdi..nasıl diyet yapanlara bol su için diyolar tok tuttuğu için bu örneği vermişlerdi..hani su mecbur veriyoruzda diğer verdiğimiz çaylar falan bebeğin karnını şişirip daha fazla gaz yapar belkide..ben pek sıcak bakmıyorum bu çaylara
jjuliet ben de geç kaldım bu bebeğime emzik verme işinde.diğer bebeklerime hemen vermiştim bunda geciktim .benimki de almıyor.bazen alıyor ama bi kaç dk sonra atıveriyor.keşke alsalar.benimkide almıyo
ilk zaman vermek lazımmıs galiba
o zaman daha cabuk alısırdı
bende sadece damaklı denedim
bakkal emziği alcam
insallah alır
benimki hala uyumadı,bu gece yine uykusuz kalacaz anlaşılan,yarın da erken kalkmamız lazım misafir gelecek,uyumak istiyoruum artııık...
ya kızlar benim bebişin yüzü çok kötü oldu
kıpkırmızı sivilcemi isilikmi anlamadım
önce iri kırmızılıklar oluyor sonra iğne başı gibi küçük çıkıntılar kalıyor
bütün yüzünü kapladı yavrucağın ya
ne yapacağımı bilemedim
pişik kremi olarak ne kullanıyorsunuz?Ben chicco almıştım kokusnu sevmedim,değiştirmek istiyorum.
pişik kremi olarak ne kullanıyorsunuz?Ben chicco almıştım kokusnu sevmedim,değiştirmek istiyorum.
benden başka kimse yok,benim küçük cadı gene beni emzik yerine kullanıyor,memede uyuyor bıraktırınca aranmaya başlıyor,vermeyince de ağlıyor,ne yapacam ben yaa,çok uykum geldi,başım ağrıyor,2 den önce uyumuyor hiç,en erken uyuduğu 2,oysa bugün gün içerisinde de çok az uyudu(
mehlikacım bu bebişler hep böyle galiba
az önce babasına verdim gazı alsın die
babasını emmeye basladı :roflol:
tişortü yicek resmen
emzikte almıyo
seninki alıyomu emzik
sen bizimkini görsen ,babası doğuştan yetenekli benim kızım dişyor yetenek sizsiniz programını götürecem kızımı diyor,yalandan bişe değsin hemen kafasını o tarafaçevirim ağzını açıyor,her an emmeye hazır..
zambakcım coktor refleks dedi
sütün yeterli dedi bana
ama arada ben mama veriyorum
2 günde bir 60 cc yi hüppp diye cekiyo hemde iki göğsümüde emdikten sonra veriyorum
mamadan sonra yine hep ağız acık
hep emmek istiyo
doyduğunu bilmiyo galiba
sen ne kadar mama veriyon
arkadaşlar merhaba
bişey sorucam.. facete ayrı sitemiz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?