2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

mehlikacım bu bebişler hep böyle galiba
az önce babasına verdim gazı alsın die
babasını emmeye basladı :roflol:
tişortü yicek resmen
emzikte almıyo
seninki alıyomu emzik

canım iki tane emzik aldık biri damaklı diğeri bakkal emziği ikisini de almıyor,
keşke alsa biraz rahatlarız,

benimkide almıyo
ilk zaman vermek lazımmıs galiba
o zaman daha cabuk alısırdı
bende sadece damaklı denedim
bakkal emziği alcam
insallah alır

sen bizimkini görsen ,babası doğuştan yetenekli benim kızım dişyor yetenek sizsiniz programını götürecem kızımı diyor,yalandan bişe değsin hemen kafasını o tarafaçevirim ağzını açıyor,her an emmeye hazır..

benimki hala uyumadı,bu gece yine uykusuz kalacaz anlaşılan,yarın da erken kalkmamız lazım misafir gelecek,uyumak istiyoruum artııık...

ay benım bebıs uyudu sayılır
ama yakında kalkar
basım catlıyor

mehlıkasu ve julı allah yardımcınız olsun

canım üzülme.benim de sütüm fazla değil sanırım ben de arada mama takviyesine başlıcam.
canım bana garmastan krem hiç iyi gelmediği gibi daha çok berbat etti.bi tek lansıoh iyi geldi.bence onu dene bi tek....bepanthen de iyi ama lansinoh daha iyi geldi bana.geçmiş olsun sana da .inş.biran önce iyileşirsin...
krizalitcim kontrole gittiğimde söyledim.40 gün sürebilir dedi...am yine de bu kadar fazla olması normal değil gibi geldi bana...
canım benimde 16 gün hala devam ediyor ama yoğum değil. az az oluyor

aynen canım.bizimki de sarı.arada turuncu ve bazen de yeşil oluyor.endişelenme bence..normal böyle olması.benim oğlumun kakası sürekli yeşildi.dr gazdan demişti...
canım ne bileyim..endişeleniyorum işte.öyle az az gelse tmmm ama günde 3 ped çok geldi bana...
benimkide almıyo
ilk zaman vermek lazımmıs galiba
o zaman daha cabuk alısırdı
bende sadece damaklı denedim
bakkal emziği alcam
insallah alır
jjuliet ben de geç kaldım bu bebeğime emzik verme işinde.diğer bebeklerime hemen vermiştim bunda geciktim .benimki de almıyor.bazen alıyor ama bi kaç dk sonra atıveriyor.keşke alsalar.
benimki hala uyumadı,bu gece yine uykusuz kalacaz anlaşılan,yarın da erken kalkmamız lazım misafir gelecek,uyumak istiyoruum artııık...

biz de dün gece gazla uğraştık.doğru düzgün uyuyamadım...

Bebeklerin ter bezleri çalışmadığı için sıcakladıklarında ergen sivilcesi gibi öyle sivilcelenirler,başları hatta beyaz gibi oluyr sonra.Sıcak tutma,iki ince kat giydirmeye dikkat et.

sudem bebis isme karar vermeme gerek kalmadı. ben karar vermeye çalışırken babası gidip çıkarıp gelmiş kimliği sinir oldum eşime ama ne yapalım kararsızlık kadar kötü bişey yok. alışacam artık isme

pişik kremi olarak ne kullanıyorsunuz?Ben chicco almıştım kokusnu sevmedim,değiştirmek istiyorum.

ben sebamed kullanıyorum cok memnunum bi ayda bi tüp bitti cok şükür hiç pişik olmadı

bu arada kızlar
her emmeden sonra bebişler gazını cıkarıyormu
benimki cıkartamıyo her zaman
gecede uykuma yenilip cıkartmadan yatırıyom
sonra acısı cıkıyo :1no2:

mehlikasu, juliet kıslar benimkide öyleydi dr doymadığını söyledi sizinkilerde acaba doymuyo olabilirmi?
umarım öyle değildir :bbo:

mehlikacım bu bebişler hep böyle galiba
az önce babasına verdim gazı alsın die
babasını emmeye basladı :roflol:
tişortü yicek resmen
emzikte almıyo
seninki alıyomu emzik

mehlikasu, juliet kıslar benimkide öyleydi dr doymadığını söyledi sizinkilerde acaba doymuyo olabilirmi?
umarım öyle değildir :bbo:

canım seni korkutmak istemem ama benimkide aynen öyleydi şimdi mama takviyesi istedi dr çok üzüldüm ama sevindim hiç değilse artık niye ağladığını biliyoruz

zambakcım coktor refleks dedi
sütün yeterli dedi bana
ama arada ben mama veriyorum
2 günde bir 60 cc yi hüppp diye cekiyo hemde iki göğsümüde emdikten sonra veriyorum
mamadan sonra yine hep ağız acık
hep emmek istiyo
doyduğunu bilmiyo galiba

sen ne kadar mama veriyon

dr bana bi öğün süt bi öğün mama ver dedi ama sadece gündüzleri;
geceleri sadece anne sütü ver dedi bakalım iki hafta sonra kilosuna göre bişey söyleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…