zambakkız gunde 2,5 3lıtre su iç
bıde sut
bakalım bıde ole dene
emınm faydası olacak
ahh canım sorma benımkıde karnımda diş çıkartıyor galibaa:):)kaydirigubbakcemile3anammmm herkes doğurdu, büyüttüüüüüübenim ki de okul çağını beklio doğmak için akannehir 40+1 olduk tık yok :a015:
anne olmak maşallahh demir bebege çok hoş bir resim hadi gözün aydın senınde sag saglım aldın kucagına
ankara isimde karar verdınmı kızınaakızlar doğumdan sonra bitkisel boyayla saçını boyayan var mı?
süt için canım korkma en çok o süt yapıyo..bide stresten uzak dur dinlenmeye çalış.içtiğim su zaten geçiyodur 3 litreyi + emzirme çayı+ tahin pekmezler falan +rezene çayı normal çay içediğim yemediğim kalmadı sütü ise gaz yapar diye içemiyorum
ben her akşam emzirmeden 20 dk sonra yıkıyorum..bizim kaka sarıkızlar ıkı sorum olacak, kac gunde bır yıkıyorsunz bebıslerınızı* ?karnı tok yada açken yıkayayım dıye dıkkat edıomusunuz?
bırde kakanız ne renk? bızım turuncu gıbı sarı gibiydi hep bır kere ye mahsus yeşilimsı bır renk olmuştu hemen sonrakı kakada eskı rengıne dönmüş neden acaba?
ay ya içimi rahatlatın canım benim oğlumun yüzüde berbatanne sütü yaradığından çıkar canım sütün yağlıysa bebeğinin kilo aldığını gösterir müdahele etme
kişiden kişiye değişiyor canım,benim eltim ve bir arkadaşım bir hafta yerlerinden kalkamamışlardı.. benimde çok rahat geçti..hatta hastaneden çıkarken bile oğlumu ana kucağıyla ben taşıdım kimseye vermedim...görenlerin ağzı açık kaldı..değişiyo yanigeçmiş olsun canım
sağsalim kucağına almışsın ya gerisi boş ağrılar zamanla geçecek
ben burda sezeryan sonrası çok fenaydım sezeryan kesinlikle tavsiye etmiyorum deyince bazı arkadaşlar yoo hemen iyileşiyosun hemen kalkıyosun demişlerdi
o nasıl oluyosa
galiba bi ben uzaylıyım acı çeken
neyse sağlık olsun
benim bir haftada geçti sayılır 20 güne kadarda damla damla geldi.benimde keşke uzun sürseydi içimiz temizleniyo kanamayla değilmisezeryan olan kızlar kanamanız ne alemde?benim son gaz devam niye böyle oldu anlamadım.daha önceki sezeryanımda bu kadar uzun sürmemişti.bugün 17.gün oldu doğum yapalı hiç azalma yok.günde 3 ped.sizin nasıl?yoksa sadece benim mi böyle oldu?
ay yavrum ya maşallah canım allah bağışlasın..çokgüzel bir resim..
tutku cnm
ben sımdıye kadar su dısında pek bısey vermedım
2 kere sımdıye kadar sekerlı su verdım karın agrısı ıcın
hemsıreye soyledım gectıyse
sorun olmaz dedı
sekerlı ılık su verdı kayınvaldem
selam arkadaslar
alinrtilarda anne olmak. resmini gordum cok gzuel olmus gercekten eslerin cekmesi gibi olmuyormus:)
casmin maşallah kızına
benimki om-x ile rahatladı
artık gazdan kıvranmıyor çok şükür
ama şimdi de durup dururken sanki bi yerine bişey olmuş gibi
çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor
kucağımızda hoplatınca birkaç dk sonra sakinleşiyor
ne zman düzene gircez ve ne zaman dillerini anlamaya başlaycaz merak ediyorum
o günler yakındır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?