2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ama casmin bizimki 43 günlük oldu
hala bi düzen yok
40 ı çıksın düzelir diyolardı
yok düzelmedi

tutku saol canim kosturduk usg işitme testi falan

nasıl çıktı sonuçlar..
ya ben dr uma sordum yaptırcakmıyız diye ilk kontrolümüzde dr oğlumu bacaklarına bastırmaya çalıştı oğlumda gücünü verip kendini yukarı itti bunu kalçasını kontrol etmek için yapmış eğer sorun görseymiş isticekmiş kalça usg si.gerek görmüyorum ben dedi.

merhaba kızlar nasılsınız?ayy bugun kar mar dinlemedim ayrisi eşim baktı ben forum istanbula gittim gezdim c&a ve weniceden kızıma elbiseler pantolonlar aldım ne iyi geldi ya ohhh.dünya varmış...

valla oyle oluyor ecrin
evde surekli kalmaktan cok bunalmiştim oyle kacmiştim ben de:)
ayriste gule gule giysin aldiklarini
ay ne zaöam gulecek bu bebeklerr:))

kızlar bişi sormam lazım :kedi: aranızda suni sancı yaşayan varmı? CADIARZU nasıl bi sancı? dayanılırlığı nedir??

[
kızlar tanıştırıyım oğluşum mehmet demir
22 ocak 2010 8:55 4380 gr 54 cm

aboo milyon kere masallah.. 2 hafta erken dogdugu halde neredeyse 4,5 kilo. boyu da 54 zamainda dogsa herhalde 5 kilo 60cm olacakti.. Masallah oglusuna.. Allah nazarlardan saklasin. Huzurlu keyifli bir bebek opuyorumnanaktan

kızlarrr siz yeni tecrübeli annelerdensiniz kraft yatagı olan alan var mı saatlerdir eşimle kuramıyoruz cıldırcamm kenarları kilitlenmiyor ustune kolunu koyunca kapanıyor uzun kenarlarda açılmıyor kuramadık yada bizimki bozuk kraft 504 model buyuk olnalardan.. bilen varsa yardımcı olabilrimi :bbo::sinifsinif:

benimkinde cıktı tutku kalcada((
masallahhh seninkine canim
canım nasıl yanı anlayamadım ne gıbı sorun var..
ınsallah buyuk bırsey degıldır gecmıs olsun
bıze hıc bırsey demedı dr
bırdahakı gıdıste bakalım ne dıyecek.
butun meleklerımızı korusun Allah'ım..

bırde bu sogukta dısarıda kalan herkesı..
gecen gun emnıyetten aradılar bebek bulunmus bu karlı havada bıze gelecekelrmıs bebek yanımızda mı dıye cok uzuldum yaa nasıl bırakıyorlar o meleklerı nasıl vıcdan yarabbım..

chıcco da da aynı sorunu yasadık bız kullanma klavuzunu dıkkatlıce okuyun bızım orta kılıdı kılıtlersek kollar sabıtlenmıyo sızınkıde oyle olabılır orta kılıdı sabıtlemeyın once

ayyy evet ya yaptık hemen kalktı ayaga dediğin gibi biz once tabanı sabitliyorduk yanları kalkmıyordu bozuk sandık valla:)) cok teşekkürler canım yaaa:))olumunekankayizsmilememlekete selam :) edirneliyim ben de:):teytey:

ayyy evet ya yaptık hemen kalktı ayaga dediğin gibi biz once tabanı sabitliyorduk yanları kalkmıyordu bozuk sandık valla:)) cok teşekkürler canım yaaa:))olumunekankayizsmilememlekete selam :) edirneliyim ben de:):teytey:
rica ederım canım benım :))
saglıkla yatsın bebiş..
bız de aynen ter ıcınde kaldık ahaha sonra bır okudum kullanma klavuzunu uyarı var kocaman..
turk ısı bızımkı kullanma klavuzu olmadan yaparız hesabı..
ayy ne guzel aldık selamını :))
cok kar var burada :)) gelın de gorun bembeyaz heryer cok guzel..zemuszemus

Son düzenleme:
eşimle bugün de konuşmadım :umursamaz:

yüzüne bile bakmadım :umursamaz:

sabah üç günlüğüne iş gezisine gidecek eşyalarını hazırladı yardım etmedim..:umursamaz:

dün gece ben nuru emzirirken nete takılmıştı bankanın sitesine girmiş

benim de şimdi vadedeki param geldi aklıma bi bakayım dedim anaaam bi de ne göreyim bizimki bu

ayki maaşını benim hesabıma yatırmış akannehir zemuszemus sositososito opuyorumnanaktan

barışsam mı boshayallersmile ama özür dilemedi ki :mymeka:

ay yazık adamların hali de zor ya.. arada kalmış gibi yazık.. erkeklere de..üzüldüm şimdi barış kız yazık diyemiyor demek ki..

benden başka kimse yok,benim küçük cadı gene beni emzik yerine kullanıyor,memede uyuyor bıraktırınca aranmaya başlıyor,vermeyince de ağlıyor,ne yapacam ben yaa,çok uykum geldi,başım ağrıyor,2 den önce uyumuyor hiç,en erken uyuduğu 2,oysa bugün gün içerisinde de çok az uyudu(

mehlikacım bu bebişler hep böyle galiba
az önce babasına verdim gazı alsın die
babasını emmeye basladı :roflol:
tişortü yicek resmen
emzikte almıyo
seninki alıyomu emzik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…