tutku saol canim kosturduk usg işitme testi falan
[
kızlar tanıştırıyım oğluşum mehmet demir
22 ocak 2010 8:55 4380 gr 54 cm
canım nasıl yanı anlayamadım ne gıbı sorun var..benimkinde cıktı tutku kalcada((
masallahhh seninkine canim
kızlarrr siz yeni tecrübeli annelerdensiniz kraft yatagı olan alan var mı saatlerdir eşimle kuramıyoruz cıldırcamm kenarları kilitlenmiyor ustune kolunu koyunca kapanıyor uzun kenarlarda açılmıyor kuramadık yada bizimki bozuk kraft 504 model buyuk olnalardan.. bilen varsa yardımcı olabilrimi :bbo::sinifsinif:
ayyy evet ya yaptık hemen kalktı ayaga dediğin gibi biz once tabanı sabitliyorduk yanları kalkmıyordu bozuk sandık valla:)) cok teşekkürler canım yaaa:))olumunekankayizsmilememlekete selam :) edirneliyim ben de:):teytey:chıcco da da aynı sorunu yasadık bız kullanma klavuzunu dıkkatlıce okuyun bızım orta kılıdı kılıtlersek kollar sabıtlenmıyo sızınkıde oyle olabılır orta kılıdı sabıtlemeyın once
rica ederım canım benım :))ayyy evet ya yaptık hemen kalktı ayaga dediğin gibi biz once tabanı sabitliyorduk yanları kalkmıyordu bozuk sandık valla:)) cok teşekkürler canım yaaa:))olumunekankayizsmilememlekete selam :) edirneliyim ben de:):teytey:
ay yazık adamların hali de zor ya.. arada kalmış gibi yazık.. erkeklere de..üzüldüm şimdi barış kız yazık diyemiyor demek ki..eşimle bugün de konuşmadım :umursamaz:
yüzüne bile bakmadım :umursamaz:
sabah üç günlüğüne iş gezisine gidecek eşyalarını hazırladı yardım etmedim..:umursamaz:
dün gece ben nuru emzirirken nete takılmıştı bankanın sitesine girmiş
benim de şimdi vadedeki param geldi aklıma bi bakayım dedim anaaam bi de ne göreyim bizimki bu
ayki maaşını benim hesabıma yatırmış akannehir zemuszemus sositososito opuyorumnanaktan
barışsam mı boshayallersmile ama özür dilemedi ki :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?