2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay yok vallah alt yazılı hayatta izliyemem
gözlerim pörtler sonra:1shok: olurum yada kafamçokkarıştı olurum

valla benim 40.haftam tam olarak 2 şubatta doluyo ama doktorum 1 ocaktan sonra gelebilir diyor bekliyorum
36.haftayı bi atlatalım hayırlısıyla bklım ne kadar daynıcak demir paşa

Cnm benımde 5 ocak
o kadar az kaldıkı
bıryandan heyecan bır yandan korku
guzel yavrumu kucagımıza almak ıÇın sabırsızlanıyoruz
gÜzel oĞlum bende babanda senı Çok Özledık
ama sen bıze aldırma vaktıyle gel

senin iyice az kalmış. Aman doğru beklesin gününü...kaydirigubbakcemile3

59500 nasılsın cnm
merak ettım senı,
sakın telaŞ yapma cnm
ınŞallah ıyısındır

Ayni gün demek... Bebeğimin dönme sorunu var ya benim o yüzden sezeryan olup daha erken de alınabilir. Cuma belli olur herhalde...

benimde tersti bebişim özge teyzesi geçen haftadn beri kusmalarım bitti birde karnımın göğüs altından aşağısı boşluklaştı bugün gittik tuktura dedi aşağıda kafası hangi ara indi zilloşum =)olsun allahtan hayırlısı olsun hakkında=)

....denızeıklım....
EŞın kesın ustune ceket atmıŞtır
hamılesındır kesın

sağol tatlım yatıştım... eşim sakinleştirdi..iyiyim şimdi diziyi izledik..sen neler yapıyon annen gittimi?

kıslar hepinizi öptüm kendiyize iyi bakın looooooooooooooo....benim belim ağrıdı gidip dinlenicem belkide yatarım belli olmaz...sabah 7:00 mesaim var uykusuz kalıyorum sonra.....hediyin gari böyyyyyy=)

Aminnn... Sen kaçıncı haftadasın? Ya sanki yukarı yukarı tırmanıyor benim oğluşum ben çıkmıcam der gibi, Kafasını hep kontrol ediyorum sağ göğsümün altında....Kuzum benim benden ayrılmak istemiyor galiba opuyorumnanaktan

40 nefes hak demedimmi ben sana bak hatunlar diye diye dogurtacaklar seni
Bende bugun bocuk nerde dıyodum,

fazla Özletme kız kendİnİ

dışırda görmemişler gibi yersen tabiki karnın bozulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…