2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bilmiyorum ne olabilir ama yarin sorarsin doktora önemli bisey digildir merak etme.

Bilmiyorum ne olabilir ama yarin sorarsin doktora önemli bisey digildir merak etme.

netten araştırdım idrar yolu enfeksiyonu olabilirmiş
5-7 gün süren antibiyotik tedavisi uygulamak gerekiyomuş
yoksa böbrek enfeksiyonuna
erken doğuma ve düşük doğum ağırlığına sebep oluyomuş

çok dikkatli ol inş. atlatırsın bu haftayıda .bebişine de maşallah

inşallah bişey olmaz cdanım ya..yani erken doğum filan olmaz inşallah..sen yat dinlen...anneni filan çağır bari diğer çocuklarınlşa ilgilensin...
deppo o kız benim değil canım rüzgarın bebişi o.ben daha doğurmadım...
hazırlıklarını tamamla bi an önce sevcancım....keşke drun verdikleri tarihte doğsalar erken gelmeseler bari....
hadi hayırlısı canım kesin tarihiniz de belli olmuş....
bu drlarada hiç güven olmuyor yahu..nmeyse sağ salim aldınya bebişini kucağına.önemli olan o...
hadi hayırlısı canım....
bence gayet iyi canım bebeğin in ölçüleri sıkma canını....
maşallah canım bebeğine...
ne biçim aleti varmış bu dr un da yahu handi ölçümüne inanılır ki şimdi?öyle sık değişir miymiş ölçüleri...inanma sen ona ..iyidir bebişin meraklanma sen....

Slm kızlar. sanırım yine grip oluyorum ben,bademciklerim fena işten geldiğimden beri. ışte son 2 günüm pzt iznimi başlatıyorum. Daha doğrusu rapor alıcam iznim haftaya başlıyor. Dr sakın bi daha grip olma olursan direk izne ayrılırsın demişti,kadının dediğine yakın oldu ben hastalanıyorum ve grip olucam,ama şükür ki izne ayrılıyorum...offf ne zayıf bi bünyem var yaaaamafoldumben

benımde rahmıme ıgne batırıyorlar sankı bugun o sekılde agrıdı
allah yardımcımız olsun

kızlar adet ağrısı gibi ağrının olması ne anlama geliyor...?

vlla bilmiyorum tam olarak ama bende aşırı derecede var 2 haftadır erken başlamış dedi doktorum 35.haftda başlaması gerekiyodu 3 hafta erken başlamış dedi
magnezyumu arttırdı bide ilcı değiştirdi bakalım kullanıcam pazarteside doktorua gidicem
yarın kontrolu olnlr doktoruna bir sorsalar ya

efet o ağrı bendede var ama çok sıkıştırmıyor sızı şeklinde eeeeee gelicek ya bebekler yer yapıyolar kendilerine anam ne güç işi başarıyolar şuncacık boylarıyla bizimkide neki bütün marifet onlarda=)yirim onları ben=)

ben sevmiyorum yaprak dökümünü
içimi daraltıyor
TRT de çöl aslanları var
o dahaçok ilgimi çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…