2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

5 dk lığına kaçtım benim büyük uşaktan...=)içerde hesap kitap yapıyor...hemen oturdun onun başına diyor bir taraftanda yani varya topu topu yarım saat durduğum yok ayıp yani kocecimmmmmmmmmmmmmmmm=(

yaprak dökümünü ilk sene epey seyrettim sonra baydı beni..zaten ben hiç bir diziyi 2...sezon bakamıyorummm=)yahu ben dizi seyredemiyorum fenalık geliyor içime senaryoyu hemene çözüyorum=)

aynıyız cnm....bende haftaya perşembe 11de hastanede olacam...yatış işlemleri yapılacak...benide 1 gibi alacakmış doktorum doğuma

bende saat 10 da yatış yapacam 1-2 saat içindede doğuma alacakmış
hayırlısı bakalım şimdiden heycan yaptım

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir) [

CADIARZU yine 1 misafirimiz var kızlar :)
hoyacarnosa sen görünmezsin biliorum kaydirigubbakcemile3

Misafirimizi kaçırdık mı ne..?delikafaduldendelikafadulden

canım o misafir bendim
giriş yapmayı unutmuşum
farkedince girdim

ay geçen bendede oldu
panik yaptım bir an
meğer makattan geliyormuş anlayınca rahatladım
sen nerden geldiğini tam biliyormusun
vajinadansa mutlaka doktora sor

yahu benim kocem saolsun eminönünden bir uyduruk cdci buldu ...anladıyız siz onu=)dvd her akşam bir film mutlaka bakıyoruz...film seyretmeyi daha çok seviyorum ben ayyyyyyyyyyyyyyyyy bide benim olmazsa olmazım cnbcedeki bir kaç dizim var bak onları seyrediyorum çünkü onlarda her bölümde farklı konu işleniyor.....hani kayıpların bulunduğu yada cinayetlerin çözüldüğü dizileri varya onlar güzel işte
=)

ay evet o tür filimleri bende seviyorum
ama onlar alt yazılı değil mi
ben yazıları takip etmekte zorlanıyorum
gözlerim yoruluyor
üstelikte oğlum izin vermez
o da sıkılır izlerken
daha okuma yazma bilmiyor velet

Özge 06
cnm ne kadarın kaldı
benımde annem geldı mısafırlıge ıŞ ÇıkıŞı

kızlar adet ağrısı gibi ağrının olması ne anlama geliyor...?
salı günü hastanede doğuma ve bebeğe hazırlık kursu başladı. orada bu ağrının sebebini açıkladılar şöyle ki; bilmem ne isimli hormon 34. haftadan sonra salgılanmaya başlıo ve hormon bel de dahil daha çok alt kısımlarda kasıklarda falan ağrıya sebep oluomuş. ha bu hormon aynı zaman da çatı denilen kemiklerin yumuşamasını ve doğumun kolaylaşmasını sağlıomuş zemuszemus korkulacak bişi yok kıslar vücudumuz doğuma hazırlanıoooo
yaprak dökümünü ilk sene epey seyrettim sonra baydı beni..zaten ben hiç bir diziyi 2...sezon bakamıyorummm=)yahu ben dizi seyredemiyorum fenalık geliyor içime senaryoyu hemene çözüyorum=)
yaprak dökümü kadar da kendini tekrar eden bi diziiiiiii akannehir akannehir akannehir
aşağıda 13 kişi var ama kimse yazmıyor
herhalde açık bırakıp filim izlemeye gitmişler[/QUOşahsen ben aylardır okumaktan yazamıorum :roflol:

eheheh benim kız oturuyor bakıyor benimle haftasıonuna denk gelirsem beraber ama her sahnede anne ne dedi kadın anne ne dedi şimdi adam ona tercüme edicem diye filmi takip edemiyorumm...:roflol:bende gece seyrediyorum=)delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…