2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım benım maşallah sıze ohh zaten buyuttun sayılır sen bebısı :)
hemencecık buyur kılosu yerınde 41.5 kere masallah tekrar..

saol canım benim hepimizim bebiklerine maşallha 41 kere
bi pompa sıkıntımız var şimdilik onuda çözersek rahatımız yerinde çok şükür

jasmin oğlusuda aramıza katıldı kızlar
3260 gr 50 cm boyunda oğlusumuz
analı babalı büyüsün
allah nazarlardan esirgesin

zambak kız senın bebiş ne kadarlık oldu, neden dr. mama veriyor, hem mamayı hem anne sütünü bırlıkte bebiş nasıl götürüyor?

kusura bakma hantecim dün ev çok kalabalık oldu mecburen kapatmak zorunda kaldım. ama çıkış yapamamışım online görünüyodum.
yiğit'im 32. gününde
oğluşum benim doymuyormuş canım oğlum sürekli emmek istiyordu zaten sütüm yetmiyodu yani normalde ortalama 900 gr alması gerekirken bizimki en dşük sınır olan 600 gr bile alamamış 550de kalmış
dr mama takviyesi yapalım deyince mecburen artık mama veriyorum bi öğün mama bi öğün süt geceleri sadece anne sütü
mama verdiğim zaman bi garipseyişi varki kuzumun içim dayanmıyor ama mecburen vermek zorunda kalıyorum kendiside pek sevmiyo galiba ama napalım herşey onun iyiliği için. Allah İnşallah bana bol süt verirde gerek kalmaz belki bi daha mamaya

merhaba kızlar ben geldim:)
anne olmak tebrik ederim canım tosunumuz gelmiş:)tahtıda bahtıda açık olsun inş.
esmeralda çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama moralini bozma herşey güzel olacak inş.
seda tebrikj ederim sueda gelmiş allah analı babalı büyütsün.
jasmin tebrik ederim burak gelmiş allah analı babalı büyütsün inş..

canım sıkılma maalesef bende mama takviyesi yapıyorum sütüm az benimde . ne yapacaksın beslenmeleri gerekiyor . sıkılma sıkılınca daha çok azalıyor. sağlıklı olsunlar mühim olan o. ben öyle avutuyorum artık kendimi.

slm kızlar nasılsınız.bebişleriniz nasıl.ne güzel jasminde dogum yapmış.allah analı babalı büyütsün

demet nasılsın?nasıl gidiyor annelik..
kızlar gönül vardı 16 aralıkda dogum yapmış 25 gun erken gelmiş umut nihatı..tebrik ederim.

gönül sıkıntılı bi hamilelik geçiriyordu diye hatırlıyorum
çok şükür o da kavuşmuş oğluna güle güle büyütsün

demet nasılsın?nasıl gidiyor annelik..
kızlar gönül vardı 16 aralıkda dogum yapmış 25 gun erken gelmiş umut nihatı..tebrik ederim.

saol ecrin iyiyim.iyi gidiyor.artık evimizde yalnızız bakalım tek başımıza ogluşla napıcaz.şimdilik bi problem yok.bugün dr gittik 12 günde 420 gr almış bebişim.
sen nasılsın sende sezeryanla dogum yapmışsın,gelmek istemedi sanırım ayris normal yolla

neden bu bebeklerin bi günleri bi günlerini tutmazki
7 den 8 den sonra gözleri kapansada ıslak tülbentle yüzünü silip zorla ayakta tuttuk 2 gün gece uyusun diye
dün gece tutmadı malesef hem geç uykuya daldı hemde daha çok uyandı hemde daha çok ses çıkardı sıkıntısımı vardı acaba
kuzum benim yaa
sabahtan beride daha 2 buçukta anca gözünü kapadı

smhsmh

ahhh aaahhh
ömerim 2 gecedır gece 2 den 3ten sabahlara hatta ogleden sonra 3lere kadar uyumadı

ben cok uykusuzum
gergınım sınıerlıyım
eşimi çokk kırıyorum

kızlar bu arada jasmin bebişini bugün sünnet ettirmiş
hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…