2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yarın 37. günümüz
37 de 40 tane tas toplanıp süpürge sapı ve altın koparılıp bebeğin küvetine atılırmış
40 yıkanması imiş bu
siz duydunuzmu yaptın ız mı

canım ben hiç öyle şeyler yapmadım, hoş yap diyen de olmadı .
lieraclara, kakao yağlarınıza devam ediyorsunuz di mi kızlar? İnişe geçtik ya o zaman da çatlak olma ihtimali var...

ah be güzelim vakit olsa keşke. bazen tuvalete bile gidemediğimi farkediyorum ben ne kremikaydirigubbakcemile3

ne bileyim bi yerde bebe yağını ilk aylarda kullanmayın falan diye okumuştum zararı yoksa ben de yapayım

canım dr her banyodan sonra yumuşak masajı öneriyor . biizmki önerdi. bence sende başla.

günaydın kızlar a.s.
ay daha kahvaltı edemedim

elektrikli soba bozuldu
siz bebişleri yıkarken eksta soba yakıyonuzmu oda 25 derece bu odada da yıkanırmı bebiş
hasta olurmu

günaydın kızlar a.s.

elektrikli soba bozuldu
siz bebişleri yıkarken eksta soba yakıyonuzmu oda 25 derece bu odada da yıkanırmı bebiş
hasta olurmu

ben evim soğuk olduğu için yakıyorum culi, dün 26-27 derece idi, bence fena sayılmaz sıcaklık, sen soyununca üşüyor musun bi dene bakalım???ben içerisi hamam gibi olmadan yıkamıyorum da..içine sinmiyorsa yıkama bence risk alma hava çok soğuk

günaydın kızlar a.s.

elektrikli soba bozuldu
hasta olurmu

gunaydın culii... biz yıkarken soba yaktıgımız ıcın baya bır körüklüyor kaynanam, oyy bizden şıp şıp ter akıyor ve oda 33 dereceyı buluyor. bence buda cooook fazla sıcak ama bılmıyorum ya ayarlayamıyor kaynvaldem yada abartıyor ıste...

bende bunu merak ettım sımdı kızlar ; evın çok sıcak olması ne gıbı sakınalar dogurr bebiş için ((

KIBELESR
TESEKKUR EDERIM CNM
sen edırnelı mızsın

nese ve oferta hosgeldınız

hoya yavrucaklarım julı
ben kundak yapıyorum ama ınce battanıyeye
baglamadan
emzırırken gevsıyor zaten

evet canım edırnelıyım :))

kızlar yine yazmıştım ama okuyan olmadı galiba gaz yapmayacak yemek çorba ne var ben hegün ne yiyeceğimi düşünmekten çok sıkıldım.

ahh canım ben de hep bunu dusunuyorum ama ne bulursam ne yaparlarsa yıyorum bu ara..

canım ccsını bılemem de cay kasıgıyle ne kadar alırsa verıyorum ama tas catlasın 7-8 kasık verıyorum o da yarısını dısarı atıyo o bıle yetıyor valla..

canımmedecassol cok ıyı geldı bana
bu arada avent te de lanolın var lansınohta da..
hatta aventte cok sey var lansınohta tek lanolın..
aynı olması lazım etkısı..
evet canım kuru kalmadıgı zaman daha kotu hemsıre bana kurutma makınasıyla kurut oyle kremını sur dedı valla cok ıse yaradı bırınde..
bu arada cok ta usutme goguslerını gaz yapar derler..

ayy arada evet sonra cok pısman oluyorum onun ne sucu var baska seylere sınır olup bagırınıyorum offf..

lieraclara, kakao yağlarınıza devam ediyorsunuz di mi kızlar? İnişe geçtik ya o zaman da çatlak olma ihtimali var...

yoooo
vaktım kalmıyo kı!!!
neyse bu arada hıc bana mısın demedıgı ıcın lıerac ıstemıyorum gormek bıle..
bu arada bag dokusunu yapılandırdıgı ıcın yıne madecassol surulebılıyormus catlak yerlere ondan surecem bakalım ıyılesecek mı?
hem gogus hem catlaklar ıcın cok fonksıyonlu..
günaydın kızlar a.s.

elektrikli soba bozuldu
hasta olurmu

canım aksam bır hamam gıbı yaptı kayınvalıdem banyoyu hemde kendı banyosunu benımkını begenmedı
ama cıkınca ben de bebek te cok usudu bence o kadar sıcak olmamalı kendı annem hemencecık kapıyı kapatıyo kucuk odanın 2 dk da da yıkıyo bırdaha kayınvalıdemle yıkamam valla kendım yıkasam bu kadar teles olmazdı offf

vücut aşırı sıcakta su kaybeder ve bu da bebeğin hastalanmasına sebep olur :sinifsinif: ne çok sıcak iyi ne de soğuk

selam kızlarr nasılsınız bebişleriniz yanınızda oynayın oyuncaklarınızla bizde şimdi doktora gidecegiz 40 haftalık olduk bakalım ne dıyecek doktor normal sancının gelecegı yok ama ben cok normal dogurmak ıstıyorum hayırlısı bakalım dua edın bızee görüşürüz

sudem bebeiş ben sölim canım ne dicek ohaoldumsmile açılman var mı bakacak, kasılmana bakacak, suni sancı verelim dicek ama açılman yoksan bi hafta daaha bekliyelim dicek bilmiyorumkismile bana dedikleri gibin 40+2 oldum sadece gece kasılmalarım oluo o kadaaaaaaaaaa

Kısslar moral bozmayın. Ben de ekim annesiyim. 40+5'te öncesinde hiçbir sancı, kasılma, toplanma hissetmeden normal doğum yaptım. Kendi sancılarım geldi hoop hastaneye gittik 4 saat sonra oğlum kucağımdaydı. Ben 40'tan sonra çok moralimi bozmuştum da paylaşmak istedim opuyorumnanaktan

sezeryan olmak zorunda kalmaktan ve suni sancı olayından korkuyorum :gitme: inşallah sizin ki gibi olur da :Saruboceq: bugün belim ağrıooo ha bi de baskı hissediyorum kalkınca doğum belirtileri böyle mi acep bilmiyorumkismile

Evet canım son akşam öyle hissetmeye başlamıştım sanki bööle adet olcak gibi. İnşalah istediğin gibi normal doğum olur ama çok da şartlanmamak lazım kötü geçen bi normal doğumdansa sezeryanı tercih ederim. Yeterki ikinizde sağlıklı olun.

kızlar goguslerıme
madecassol cok ıyı geldı hem de bır gunde ıyılesyı dıyebılırım
bırı tavsıye etmıstı madecassol ve anestol sur dıye denedım cok ıyı oldu.
yalnız bebege vermedım tek gogsume surdum pompayla bır kısmını sagıp attım ılac gecer fılan dıye sonra sagdıgımı verdım.
cok guzel temızledım sıcak suyla tertemız yıkayıp..
cok zor durumda kalırsanız mutlaka deneyın hayatımı kurtardı sankı aksam emzırebıldım dunya varmıs.
bag dokusunu yenıledıgı ıcın karın catlaklarına da ıyı gelıyormus..
http://www.ilacrehberi.com/cgi-bin/vademecum.asphttp://www.ilacrehberi.com/cgi-bin/vademecum.asp

deryyy
Insallah kolay bir dogum olur canim sen sakin olmaya calis.

oferta
Tavuk suyuna tel sehriye filan yap bende dün gece bi sürü brüksel lahanasi yedim sabah 5 den öglen 11 e kadar o sakin oglum odanin icinde ucacakti sanki gazdan ( Kendime cok kizdim ama yerken hic aklima gelmedi ya (( Neyse sakinledik simdi.Bende aynen aksama ne yapsam kendime diye düsünür oldum.

Kizlar ben eski halime döndüm ya bu gün temizlik günümdü hemen bitirdim temizligimi :))) Hamileyken ne zordu ya. Bide bebek yokken temizlik takintisi olmus bende bu sabah bakiyorum aa burasi temiz gerek yok diye gecip gidiyorum gönül rahatligi ile :)))))))))))))

Ayrica burasi öyle sogummi kalin eldivenlerin icinde ellerim mosmor oldu oglani okula birakana kadar böyle soguk hayatimda görmedim ya ne zamana kadar devam edecek cok darladim evde bebegi disari cikartamiyorum.

esmeralda
Ya bende seni merak ettim sesin cikmiyordu cok üzüldüm insallah bu son olur bir daha yasamazsiniz böyle korku (

meltemcım burası da aynen cok soguk gecende dısarı cıktım yara olan gogus uclarım sızladı resmen canım cıktı ne bıcım sey yaa anlamadım

meltem burasıda çok soğuk istanbul da kar altında.aynı temizlik takıntısı bende de var kayınvalidem gitsin 3-4 gün temizlik yaparım artık kadın temizlik yapıcam diye heryeri berbat ediyor sıkılıyorum bende gördükçe.bu arada yemek konusuna dikkat etmediğimde bebek çok huzursuz oluyor bende tavuk suyuna çorba yapıyorum sürekli ama o da bıktırdı.başka da bişey gelmiyorki aklıma.

selam kızlar bildiğiniz üzere oğluşum geldi
hava çok soğuk olduğu için hastaneden direk anneme geldik benim evim daha soğuk oluyo diye iyide oldu açıkcası dün ilk gecemizdi evde rhattık maşallah sütümde çok iyi hatta o kadar iyiki mecbur çekilmesi gerekiyo burda olanlardan pompada yardım istiyorum ne alayım ne tavsiye ederisniz çok fazla giremiyorum malum daha birbirimize yeni yeni alışıyoruz sersem gibiyiz
inşallah bi kaç güne biraz daha düzene girerizde bende rahatlarım

bu arada sarılığımız yok değeri çok çok iyi dedi doktorumuz Allahıma çok şükür sağlığı çok iyi
sadece içerde kaldığı sürece yüzünü uzun süre rahim duvarına yasladığından burnunda biraz yamukluk var oda her geçen gün düzeliyo

canım benım maşallah sıze ohh zaten buyuttun sayılır sen bebısı :)
hemencecık buyur kılosu yerınde 41.5 kere masallah tekrar..

medela elektrikli mini pompa al canımhttp://www.e-bebek.com/gogus_pompalari/medela/medela_mini_elektrikli_ve_pilli_sut_pompasi/MED-5341/urun_yorumlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…