yarın 37. günümüz
37 de 40 tane tas toplanıp süpürge sapı ve altın koparılıp bebeğin küvetine atılırmış
40 yıkanması imiş bu
siz duydunuzmu yaptın ız mı
lieraclara, kakao yağlarınıza devam ediyorsunuz di mi kızlar? İnişe geçtik ya o zaman da çatlak olma ihtimali var...
ne bileyim bi yerde bebe yağını ilk aylarda kullanmayın falan diye okumuştum zararı yoksa ben de yapayım
günaydın kızlar a.s.
ay daha kahvaltı edemedim
elektrikli soba bozuldu
siz bebişleri yıkarken eksta soba yakıyonuzmu oda 25 derece bu odada da yıkanırmı bebiş
hasta olurmu
günaydın kızlar a.s.
elektrikli soba bozuldu
siz bebişleri yıkarken eksta soba yakıyonuzmu oda 25 derece bu odada da yıkanırmı bebiş
hasta olurmu
KIBELESR
TESEKKUR EDERIM CNM
sen edırnelı mızsın
nese ve oferta hosgeldınız
hoya yavrucaklarım julı
ben kundak yapıyorum ama ınce battanıyeye
baglamadan
emzırırken gevsıyor zaten
kızlar yine yazmıştım ama okuyan olmadı galiba gaz yapmayacak yemek çorba ne var ben hegün ne yiyeceğimi düşünmekten çok sıkıldım.
coğunuz sarıyor he
ben hiç sarmıyom yatırıyom üstünü örtüyom
onuda acıyo zilli
elleri hele kalsın battaniye altında yırtıyor ortalığı
kibele bende ıhlamur veriyorum gazı olduğunda
inan ne rezene ne zinko
ıhlamuru içiyo 3 saniye sonra garkkk :roflol:
rahatlıyo hemen
sen kaç cc veriyon
kızlar bir öneri ben fırsat buldukça -ki tüm gün gibi- memeler fora geziyorum ve o şekilde iyileşti yaralarım...gece bile açık bırakıp yattım, hava almadan iyileşmiyor tam tersi nemli kaldıkça daha çok hasar görüyor...ayrıca aventin kremi beş para etmezmiş, lansinoh baştacıymış....
kızlar sızde benım gıbı sınırlı gergınmısınız
ben eşime çoook bagırıyorum,
suanda işte ve bana mutsuz oldugunu sureklı ona bagırdıgımı soyledı ama elımde degilkı
butun gece onlar uyurken bebekle ben ılgılenıyorum
lohusalıktan dedım kusura bakma dedım
adet dönemı boyle lohusalık boyle bır ömur boyle mı gececek dıyor
sakın olmak için ne yapmalıyım
genelde elınden geldıgı kadar yardımcı oluyor
gece arada kalkıp bakıyor bebegımıze ama
tam ıstedıgım gıbı degıl
sanırım sade ıkımız olsak
ılgılenecek o zaman
sımdı anasına guvenıyor
lieraclara, kakao yağlarınıza devam ediyorsunuz di mi kızlar? İnişe geçtik ya o zaman da çatlak olma ihtimali var...
günaydın kızlar a.s.
elektrikli soba bozuldu
hasta olurmu
gunaydın culii... biz yıkarken soba yaktıgımız ıcın baya bır körüklüyor kaynanam, oyy bizden şıp şıp ter akıyor ve oda 33 dereceyı buluyor. bence buda cooook fazla sıcak ama bılmıyorum ya ayarlayamıyor kaynvaldem yada abartıyor ıste...
bende bunu merak ettım sımdı kızlar ; evın çok sıcak olması ne gıbı sakınalar dogurr bebiş için((
selam kızlarr nasılsınız bebişleriniz yanınızda oynayın oyuncaklarınızla bizde şimdi doktora gidecegiz 40 haftalık olduk bakalım ne dıyecek doktor normal sancının gelecegı yok ama ben cok normal dogurmak ıstıyorum hayırlısı bakalım dua edın bızee görüşürüz
selam kızlarr nasılsınız bebişleriniz yanınızda oynayın oyuncaklarınızla bizde şimdi doktora gidecegiz 40 haftalık olduk bakalım ne dıyecek doktor normal sancının gelecegı yok ama ben cok normal dogurmak ıstıyorum hayırlısı bakalım dua edın bızee görüşürüz
sudem bebeiş ben sölim canım ne dicek ohaoldumsmile açılman var mı bakacak, kasılmana bakacak, suni sancı verelim dicek ama açılman yoksan bi hafta daaha bekliyelim dicek bilmiyorumkismile bana dedikleri gibin 40+2 oldum sadece gece kasılmalarım oluo o kadaaaaaaaaaa
Kısslar moral bozmayın. Ben de ekim annesiyim. 40+5'te öncesinde hiçbir sancı, kasılma, toplanma hissetmeden normal doğum yaptım. Kendi sancılarım geldi hoop hastaneye gittik 4 saat sonra oğlum kucağımdaydı. Ben 40'tan sonra çok moralimi bozmuştum da paylaşmak istedim opuyorumnanaktan
sezeryan olmak zorunda kalmaktan ve suni sancı olayından korkuyorum :gitme: inşallah sizin ki gibi olur da :Saruboceq: bugün belim ağrıooo ha bi de baskı hissediyorum kalkınca doğum belirtileri böyle mi acep bilmiyorumkismile
selam kızlar bildiğiniz üzere oğluşum geldi
hava çok soğuk olduğu için hastaneden direk anneme geldik benim evim daha soğuk oluyo diye iyide oldu açıkcası dün ilk gecemizdi evde rhattık maşallah sütümde çok iyi hatta o kadar iyiki mecbur çekilmesi gerekiyo burda olanlardan pompada yardım istiyorum ne alayım ne tavsiye ederisniz çok fazla giremiyorum malum daha birbirimize yeni yeni alışıyoruz sersem gibiyiz
inşallah bi kaç güne biraz daha düzene girerizde bende rahatlarım
bu arada sarılığımız yok değeri çok çok iyi dedi doktorumuz Allahıma çok şükür sağlığı çok iyi
sadece içerde kaldığı sürece yüzünü uzun süre rahim duvarına yasladığından burnunda biraz yamukluk var oda her geçen gün düzeliyo
selam kızlar bildiğiniz üzere oğluşum geldi
hava çok soğuk olduğu için hastaneden direk anneme geldik benim evim daha soğuk oluyo diye iyide oldu açıkcası dün ilk gecemizdi evde rhattık maşallah sütümde çok iyi hatta o kadar iyiki mecbur çekilmesi gerekiyo burda olanlardan pompada yardım istiyorum ne alayım ne tavsiye ederisniz çok fazla giremiyorum malum daha birbirimize yeni yeni alışıyoruz sersem gibiyiz
inşallah bi kaç güne biraz daha düzene girerizde bende rahatlarım
bu arada sarılığımız yok değeri çok çok iyi dedi doktorumuz Allahıma çok şükür sağlığı çok iyi
sadece içerde kaldığı sürece yüzünü uzun süre rahim duvarına yasladığından burnunda biraz yamukluk var oda her geçen gün düzeliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?