2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim oğlanın yüzünde kafasında minik sivilceler çıktı
ve bugün poposundada gördüm neden acaba
sizdede oldumu :uhm:

uykusuz anneler ve karni burnunda hamile arkadaslar selam:))

soyle bir baktimda hepimiz hemen hemen ayniyiz
ayse oner demiştiki duzen duzensizliktir.bir oyle bir boyle olacak işte sağlıklı olsunlarda
esmere kafam takıldı cok.Allah bir an once sifasını versin Ayazin.
jasmin de kavusmus masallah.sunnet bile ettirmiş masallah cok guzel.biz ettiremedik maalesef artik insallah bir ara bizde erkeklige ilk adimimizi atariz

bizim Ikıncanin kalca usg sinde sol bacagi tam oturmadi diye cift bezle kocaman bir popoyla takılıyoruz.

kızlar bu arada jasmin bebişini bugün sünnet ettirmiş
hayırlı olsun

ay ne güzel bende doğar doğmaz ettirmek istiyodum iki gün küvözde kalınca kıyamadım..sonrada dr umuz prof a yönlendirdi o da önermediğini 5 6 yaşında yapılması gerektiğini söyledi..bende vazgeçtim ama içimde kaldı..

canım geçmiş olsun..en kısa zamanda düzelir inş

kızlar benim oğlanın yüzünde kafasında minik sivilceler çıktı
ve bugün poposundada gördüm neden acaba
sizdede oldumu :uhm:

bizimde yüzümüzde beyaz beyaz noktalar var.bende bilmiyorum neden oldu anlamadım .
seninkiler eger kırmızı kırmızı ise çok sıcak gelmiştir belki bulundugu ortam.

ilk bebeklerini sezeryanla dogurup ,ikinciyi düşünen var mı kızlar?tabi erkende bende kocamda bi daha asla dedikte.çok zormuş bu işler valla

ensesi ve kafası terlemişti dün battaniye terletmiş sanırsam
yarın kontrolümüz var sorucam bakalım

öğretmenim usg de mi çıkıyo
düzelicek dimi bizimde yarın usg miz inşallah iyi çıkar
demek düzen düzensizlik hımm inşallah öyledir
artık eskisi gibi sessizde değiliz sorma ağlıyoruz hep

ilk bebeklerini sezeryanla dogurup ,ikinciyi düşünen var mı kızlar?tabi erkende bende kocamda bi daha asla dedikte.çok zormuş bu işler valla

biz iki sene sonra düşünüyoruz inşallah allah kısmet ederse..tabi bunda oğlumun uslu olmasının,hamileliğimin ve sezeryanın güzel geçmesininde etkisi var..hepside etken yani..bunlardan birinde bile problem yaşasaydım asla düşünmezdim

ay bısuru yazım gıttı hepsı

ogretmenım geçmıs olsun

smh smh cnm,
ben anneme sınır oluyorum
umurunda bıle degılım

algor hosgeldın

demet nasılsın

evet smh usg de cıktı
duzelecek insallah dikkat ediyoruz.canim sıkıldı tabi ama dermani bilinsinde cozumu olsunda....
senin de iyi cıkar insallah merak etme benimki premature diye bile olabilir dedi radyolog

bir soru bebeklerinizin usuyup usumedigini neye gore anlıyorsunuz arkadaslar??

askitom saol canim.gecicek insallah

bence annen seni umursuyordur da bakma elinden gelmiyordur(geric durumunu bilmiyorum ama )
insallah cok gec kalmaz seni umursadigini gostermeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…