2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

neyse kızlar oglum uyurken bende bıraz uyuyayım
hepınıze ıyı geceler

sana da suni sancı mı verdiler? korkmuyorum da merak işte bilmiorum ya opuyorumnanaktan hoyanın şafak dolmamışmıydı kii ohaoldumsmile

merhaba guzel annisler bu aksam oglusumuzla evimize geldik oglusum gayet saglikli massalalh cumartesi sabahi 8.58de epidural sezaryan ile 3260 gr 50 cm olarak dogdu. Bugun de minik adam olmaya ilk adimi atarak sunnetini oldu, simdi icerde misil misil uyuyor. Ben de dikis agrilarimla birlikte gece 1 emzirme nobetini bekliyorum. Arada size yazayim dedim uzun vaktim oldugunda daha tecrubeli annelerimize sorularim olacak o zaman konusuruz insallah opuyorum tum melekleri...

Merhaba kislar,
Size biraz gec haber veriyorum kusura bakmayin ama malum abd ile turkiye saat farki var.

Ben de 7 ocak'da oglusuma kavustum. 37. haftada induksiyon (suni sanci) ile epiduralli normal dogum yaptim. Oglusum 3.120 kilo dogdu.

Hepinizi opuyorum. Dogum yapan butun arkadaslarimi tebrik ediyorum.

maşallah bebeklerinize....güle güle büyüsünler...sizlere de geçmiş olsun...

herkese merhaba
çok uzun zaman oldu ayrılalı,bende oğlumu 25 aralıkta doğurdum,oğlum biraz zayıf doğdu 2970 gr. doğdu.şimdi oğluşumla beraberiz,genel olarak sağlığı iyi çok şükür ama gaz sancısı çok oluyor geceelri uyutmuyor,jüliet benimde bebğim sürekli aranıyor bende aç sanıp mama veriyordum doktor mama verme süt yetiyordur dedi ama gece yinede isterse 1 defa istediği kadar mama ver uyusundedi.gaz için zinko kullanıyoruz oda uyutuyor ama fazla verince çok zorluyor gaz çıkaracam diye.

selam kızlar
benim fındık oğlum çok şükür iyi çıktı kontrolde

yetişkin bir insan gazı gibi değil mi? demin bizimki de alttan bir yaptı salon inledi vallakaydirigubbakcemile3 korkuyorda garibim kendi gazından bazendelikafadulden
cok değişik bi şeydş öyle bi gaz sesi ben duymadım ömrümde
yavrucazımda sasırdı zaten nefesi kesildi noluyo diye

benimki kusmuyoda hep istiyo alttan cıkartıyo coğunlukla
gaz olunca şiddetli ağlıyo gaz değil emme refleksi
yaa gercekten süt yetmiyor yada mide geniş

tebrik ederim tekrar canım,
analı babalı büyüsün burak bey

tebrik ederim canım
bebeişin iyidir insallah

juliet bence açlıktan aranmıyor...şiddetli gazı varsa bebekler meme arama hareketi yapıyor...
gazı olunca şiddetli ağlıyor kadusum anlıyon gazı olduğu zaman
tebrik ederim menekse
su 3 ayı bi atlatsak gaz derdi bitecek insallah :Saruboceq:

herkese günaydın kızlar
zilliyi koydum ana kucağına oyuncaklarına bakıp duruyo bide iyice asağı kayıyo
ben bunu yanlız odada bırakamıyorum yaa anakucağından kaydırıyo kendini ayaklar dışarda
yatarkende yan yatırıyom bi bakıyom yüz üstü hooop dönmüşboshayallersmile

akşam banyomuzu ettik oda ısısı iyi geldi bize insallah hasta olmaz kuzum

jasmin oğlusuda aramıza katıldı kızlar
3260 gr 50 cm boyunda oğlusumuz
analı babalı büyüsün
allah nazarlardan esirgesin

Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun

esra hayirli olsun masallah bebegine
medela pompa elektrikli cok iyi

babası şimdi almaya gitti
maşallah sütüm çok çokiyi amna benim oğlum yaramaz memeyle kavga ediyo
emiyo emmesine ama çıldırıyo emerken
bide sütüm çok olduğu için akıyo yani pompa almaya mecbur kaldık
inşallah işime yarar medela alıcaz babası şimdi oğluma

amin canım hepsinin inşallah bahtı şansı güzel açık olur inşallah ya rabbiim

maşallah de canım
insallah hep böyle akar

meraba kızlar nasılsınız biz sabaha kadar gözümüzü kırpmadık arada yarım saatte olsa uyuyodu bu sefer oda yok sürekli mızık mızık ve sürekli emmek istiyo artık sabah 6 ya doğru hiç istemememe rağmen emzik vermeye niyetlendim ki baktım dalmış napcaz biz böle yaa CADIARZU

slm kızlar ben geldımm
benım oglumda gazman

busabah ben bıle korktum onun gazından

canım tebrikler tekrar. maşallah oğluşa.

maşallah kızlar. allah analı babalı büyütsün.

selam kızlar
benim fındık oğlum çok şükür iyi çıktı kontrolde

maşallah o fındığa canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…