deryy cnm
ben o gece pc basında sabahladım
bel agrısı da cabası
sabah 7de yattım
eşim 8,30da işten gelmıstı kahvaltı yaptık
oglen 1e 15kala uyandım wcye gıttım
orada suyum geldı
yanı suyunun nezaman gelcegı bellı olmuyorkı
senınde heran gelebılır
herseyede hazırlıklı olun
sunı sancıdanda korkmayın
okadar kotu degıl
seruma katıolar ıgneyle
neyse kızlar oglum uyurken bende bıraz uyuyayım
hepınıze ıyı geceler
merhaba guzel annisler bu aksam oglusumuzla evimize geldik oglusum gayet saglikli massalalh cumartesi sabahi 8.58de epidural sezaryan ile 3260 gr 50 cm olarak dogdu. Bugun de minik adam olmaya ilk adimi atarak sunnetini oldu, simdi icerde misil misil uyuyor. Ben de dikis agrilarimla birlikte gece 1 emzirme nobetini bekliyorum. Arada size yazayim dedim uzun vaktim oldugunda daha tecrubeli annelerimize sorularim olacak o zaman konusuruz insallah opuyorum tum melekleri...
Merhaba kislar,
Size biraz gec haber veriyorum kusura bakmayin ama malum abd ile turkiye saat farki var.
Ben de 7 ocak'da oglusuma kavustum. 37. haftada induksiyon (suni sanci) ile epiduralli normal dogum yaptim. Oglusum 3.120 kilo dogdu.
Hepinizi opuyorum. Dogum yapan butun arkadaslarimi tebrik ediyorum.
juliet bence açlıktan aranmıyor...şiddetli gazı varsa bebekler meme arama hareketi yapıyor...iki göğsümü dee emi
hala ağzı aranıyodu yavrum kolumu emiyo yaa
dayanamadım preaptail verdim 40 cc onuda hüpletti
ama hala aranıyo yaaaa
deli olcam
cok değişik bi şeydş öyle bi gaz sesi ben duymadım ömrümdeyetişkin bir insan gazı gibi değil mi? demin bizimki de alttan bir yaptı salon inledi vallakaydirigubbakcemile3 korkuyorda garibim kendi gazından bazendelikafadulden
benimki kusmuyoda hep istiyo alttan cıkartıyo coğunluklaay culi seninki ile benimki aynı familya galiba...bu gece çıldırdım, hem iki göğüsten emzirdim yaklaşık 70 cc de sağıp verdim hala çıldırıyor bir de kesik kesik çığlıkla ağlıyor öfkeden...babasının kucağındaydı ben geldim kucağıma aldım beni görünce o ağzı açıp bi kendini ileri atışı var sanki 14 günlük değil, beni kodlamış meme diye herhalde ki, "hıh meme geldi" atılışıydı o ....yine verdim yine emdi daha emecekti verdim emziği açtım klasik müziği galiba sızdı emin değilim...bu nedir ben gerçekten anlamıyorum, emiyo emiyo ağzından burnunda fışkırıyor gene istiyor...gazı var demişsiniz kızlar gazı olsa, bağısak gazı ise bacakları falan çekmez mi??? diğerini zaten çıkardım kaç kere??? anlamadım gitti yaaaaaa
tebrik ederim tekrar canım,merhaba guzel annisler bu aksam oglusumuzla evimize geldik oglusum gayet saglikli massalalh cumartesi sabahi 8.58de epidural sezaryan ile 3260 gr 50 cm olarak dogdu. Bugun de minik adam olmaya ilk adimi atarak sunnetini oldu, simdi icerde misil misil uyuyor. Ben de dikis agrilarimla birlikte gece 1 emzirme nobetini bekliyorum. Arada size yazayim dedim uzun vaktim oldugunda daha tecrubeli annelerimize sorularim olacak o zaman konusuruz insallah opuyorum tum melekleri...
tebrik ederim canımMerhaba kislar,
Size biraz gec haber veriyorum kusura bakmayin ama malum abd ile turkiye saat farki var.
Ben de 7 ocak'da oglusuma kavustum. 37. haftada induksiyon (suni sanci) ile epiduralli normal dogum yaptim. Oglusum 3.120 kilo dogdu.
gazı olunca şiddetli ağlıyor kadusum anlıyon gazı olduğu zamanjuliet bence açlıktan aranmıyor...şiddetli gazı varsa bebekler meme arama hareketi yapıyor...
tebrik ederim menekseherkese merhaba
çok uzun zaman oldu ayrılalı,bende oğlumu 25 aralıkta doğurdum,oğlum biraz zayıf doğdu 2970 gr. doğdu.şimdi oğluşumla beraberiz,genel olarak sağlığı iyi çok şükür ama gaz sancısı çok oluyor geceelri uyutmuyor,jüliet benimde bebğim sürekli aranıyor bende aç sanıp mama veriyordum doktor mama verme süt yetiyordur dedi ama gece yinede isterse 1 defa istediği kadar mama ver uyusundedi.gaz için zinko kullanıyoruz oda uyutuyor ama fazla verince çok zorluyor gaz çıkaracam diye.
jasmin oğlusuda aramıza katıldı kızlar
3260 gr 50 cm boyunda oğlusumuz
analı babalı büyüsün
allah nazarlardan esirgesin
esra hayirli olsun masallah bebegine
medela pompa elektrikli cok iyi
merhaba kızlar ben geldim:)
anne olmak tebrik ederim canım tosunumuz gelmiş:)tahtıda bahtıda açık olsun inş.
esmeralda çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama moralini bozma herşey güzel olacak inş.
seda tebrikj ederim sueda gelmiş allah analı babalı büyütsün.
jasmin tebrik ederim burak gelmiş allah analı babalı büyütsün inş..
babası şimdi almaya gitti
maşallah sütüm çok çokiyi amna benim oğlum yaramaz memeyle kavga ediyo
emiyo emmesine ama çıldırıyo emerken
bide sütüm çok olduğu için akıyo yani pompa almaya mecbur kaldık
inşallah işime yarar medela alıcaz babası şimdi oğluma
merhaba guzel annisler bu aksam oglusumuzla evimize geldik oglusum gayet saglikli massalalh cumartesi sabahi 8.58de epidural sezaryan ile 3260 gr 50 cm olarak dogdu. Bugun de minik adam olmaya ilk adimi atarak sunnetini oldu, simdi icerde misil misil uyuyor. Ben de dikis agrilarimla birlikte gece 1 emzirme nobetini bekliyorum. Arada size yazayim dedim uzun vaktim oldugunda daha tecrubeli annelerimize sorularim olacak o zaman konusuruz insallah opuyorum tum melekleri...
Merhaba kislar,
herkese merhaba
çok uzun zaman oldu ayrılalı,bende oğlumu 25 aralıkta doğurdum,oğlum biraz zayıf doğdu 2970 gr. doğdu.şimdi oğluşumla beraberiz,genel olarak sağlığı iyi çok şükür ama gaz sancısı çok oluyor geceelri uyutmuyor,jüliet benimde bebğim sürekli aranıyor bende aç sanıp mama veriyordum doktor mama verme süt yetiyordur dedi ama gece yinede isterse 1 defa istediği kadar mama ver uyusundedi.gaz için zinko kullanıyoruz oda uyutuyor ama fazla verince çok zorluyor gaz çıkaracam diye.
selam kızlar
benim fındık oğlum çok şükür iyi çıktı kontrolde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?