2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yok yaa tık yok arada bel agrısı oluyor ama hemen gecıyor kasılma desen hıc yok ama alttta cok batmam oluyor az yuruyunce ayy olur ınsallah varsa agrı duzenlıyse saatı takıp et

düzenli değil canım yaa düzene girse opuyorumnanaktan daha ne isterim. benim de öyle batmayla başladı bi de uyku halim varrrrr kiiii sorma gitsin :sinifsinif: otururken iyice baskı arttı artık

otururken benımkı yukarıya kadar cıkıyor sem sert oluyor karnım arada cok fena bırsey ve bazen hareket edınce alt tarafa nasıl baskı oluyor anlatamam...aslında ben hep cevremden kız cebekler erken gelır dıye duymustum ama hıc alakası yokmus sanırım 40 hafta olduk 41. 42. haftalar varmıs ama benım doktor bekletmıyor ozamana kadar neden acaba bılgın varmı

bugün sadece 3 saat uyudu 8 saattir uyanık
ben bayılıyorum uykusuzluktan
derdi ne bu çocuğun anlamadım bi türlü

slm kızlar bn geldım

sudembebıs derry allah kolaylık versın canlarımmm

sudembebıs cnm
bebek ıcerde kakasını yemeye baslayabılır
ben 40+5te suyum geldiiiiiii
ve bebegım ıcerde kakasını yapmaya baslamıstı

scedsedu cnm
olabılır bazen
benim ömerım bazen 12 13 saat uyumuyor ama çok zor
allah yardımcımız olsun
derdını de soyleyemıyor kı sabi

sağol aşkitom yaa opuyorumnanaktan duanıza muhtacız. aşkitom doğumun geldiğini nasıl anladın yani belşrtilerin neydi???

hosgeldın hoya nasılsın

kaynanator senın ne zaman gıtcek
safak kaçç

deryy
cnm
tuv ken
suyum geldı ama nasıl su
bole koyu ve durmadan akıyor

gecede belım agrıyordu ve adet agrısı gıbı agrılarım vardı.anlarsın merak etme.su gelınce cok barız anlasılıyor.ben hastaneye gıttım acılmam 1 cmdı....

ay kıyamam ona bennn opuyorumnanaktan aşkitom benim de ağrılarım var ama su , nişan bilmem başka bi belirti yok oldum 40+3

deryy cnm
ben o gece pc basında sabahladım
bel agrısı da cabası
sabah 7de yattım
eşim 8,30da işten gelmıstı kahvaltı yaptık
oglen 1e 15kala uyandım wcye gıttım
orada suyum geldı
yanı suyunun nezaman gelcegı bellı olmuyorkı
senınde heran gelebılır
herseyede hazırlıklı olun
sunı sancıdanda korkmayın
okadar kotu degıl
seruma katıolar ıgneyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…