yok yaa tık yok arada bel agrısı oluyor ama hemen gecıyor kasılma desen hıc yok ama alttta cok batmam oluyor az yuruyunce ayy olur ınsallah varsa agrı duzenlıyse saatı takıp et
ben işte persembeye kadar beklıycem artık ozamana kadar olmazsa sunı sancı benı beklıyorr:gitme::gitme:
suni sancı dan korkma canım yaaa bugün araştırdım doğumu kolaylaştıran etkileri de varmış, sana bağlı vücudunu rahat bırakırsan eğer, o her türlü acıyla başetme gücüne sahip opuyorumnanaktan rahat bırak kendini
suni sancı dan korkma canım yaaa bugün araştırdım doğumu kolaylaştıran etkileri de varmış, sana bağlı vücudunu rahat bırakırsan eğer, o her türlü acıyla başetme gücüne sahip opuyorumnanaktan rahat bırak kendini
ınsallahh evet banada cevremdekıler soyledı normal sancılar ara ara gelırmıs sanırım sunı sancı bıranda gelıp artıyormus ama ıste ben acılma olmazsa dıye korkuyorum
otururken benımkı yukarıya kadar cıkıyor sem sert oluyor karnım arada cok fena bırsey ve bazen hareket edınce alt tarafa nasıl baskı oluyor anlatamam...aslında ben hep cevremden kız cebekler erken gelır dıye duymustum ama hıc alakası yokmus sanırım 40 hafta olduk 41. 42. haftalar varmıs ama benım doktor bekletmıyor ozamana kadar neden acaba bılgın varmı[/QUO
o sertleşmeler kasılma işte o esna da derin bir nefes alıp yavaşça bırakman lazımmış bebek için ve kendin için. evet dr lar 41 ve 42 . haftaya kadar bırakmak istemio çünkü;bebek kasılmalar sırasın sıkıntıya girio kalbi yavaşlıo fazlasını kaldıramayabilir diye risk almak istemiolar bi de sıkıntı sırasında kakalarını amnios sıvısına yapabiliolarmış :gitme:
ınsallahh evet banada cevremdekıler soyledı normal sancılar ara ara gelırmıs sanırım sunı sancı bıranda gelıp artıyormus ama ıste ben acılma olmazsa dıye korkuyorum
hayır ya bir anda gelip atmıo o da aynıı saten bizim problem sancı değil ki açılma bilmiyorumkismile bi de kız bebeklerini ben de erken gelir diye bilirdim ama geç gelirlermiş güzelleşirlermiş bayanssulusmile herkes duruma göre bişi sölüo işte :hulya:
slm kızlar bn geldım
sudembebıs derry allah kolaylık versın canlarımmm
sudembebıs cnm
bebek ıcerde kakasını yemeye baslayabılır
ben 40+5te suyum geldiiiiiii
ve bebegım ıcerde kakasını yapmaya baslamıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?