2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyim canım sen nasılsın canım benim 40 haftamdayım ama bebk 37 haftalık görünüyor bekliyoruz bakalım

emzirdim meloşu kucağıma aldım babasına vermek için
öyle gir geğirdiki inanın büyük insan o sesi cıkartamaz
nefesi kesiildi birden tıkandı
sırtına vurdum olmadı salladım anca acıldı ödüm koptu
ömrümden ömür gitti
nasıl bir gazmış yaa
cocuğun nefesini kesti

öğretmenim her emmikten sonra mutlaka gazıını alıyom
daha nazı bi gaz böyle

öğretmenim her emmikten sonra mutlaka gazıını alıyom
daha nazı bi gaz böyle

yetişkin bir insan gazı gibi değil mi? demin bizimki de alttan bir yaptı salon inledi vallakaydirigubbakcemile3 korkuyorda garibim kendi gazından bazendelikafadulden

gazı çok olan bebek sürekli emmek ister sonra da kusarmış
kilo alımı iyiyse kusması önemli değilmiş
bizim kız da 11den 9a kadar1 saat uyumuştur toplam şimdi bayıldı uykusuzluktan

iki göğsümü dee emi
hala ağzı aranıyodu yavrum kolumu emiyo yaa
dayanamadım preaptail verdim 40 cc onuda hüpletti
ama hala aranıyo yaaaa
deli olcam

ay culi seninki ile benimki aynı familya galiba...bu gece çıldırdım, hem iki göğüsten emzirdim yaklaşık 70 cc de sağıp verdim hala çıldırıyor bir de kesik kesik çığlıkla ağlıyor öfkeden...babasının kucağındaydı ben geldim kucağıma aldım beni görünce o ağzı açıp bi kendini ileri atışı var sanki 14 günlük değil, beni kodlamış meme diye herhalde ki, "hıh meme geldi" atılışıydı o ....yine verdim yine emdi daha emecekti verdim emziği açtım klasik müziği galiba sızdı emin değilim...bu nedir ben gerçekten anlamıyorum, emiyo emiyo ağzından burnunda fışkırıyor gene istiyor...gazı var demişsiniz kızlar gazı olsa, bağısak gazı ise bacakları falan çekmez mi??? diğerini zaten çıkardım kaç kere??? anlamadım gitti yaaaaaa

krizalit benimkide hergun belli saatler arasi oyle
bir ara geceydi cok zor oluyyr.gerci hala geceed oyle olabiliyor ama o akdar sık degil hic durmadan memedeydi.gecenin 2den 4une kadar.ay insallah yine oyle olmaz inan aksam olunca aglıyordum yine yani seyler olacak diye.

öyle kolaysa çıkartsın yerinden kaydirigubbakcemile3canım

olumunekankayizsmile dimi yaniii akannehir o da ha oldu ha olucak tedirgin oldu artık ve gerilmeye başladı ciddi ciddi yarın nst ye gidicez bakalım ne dicek doktor bilmiyorumkismile benim bu akşam kasılma ile belime ağrı da gelio ohaoldumsmile sudembebiş sen de yokmu ağrı kasılma falan ?

yok yaa tık yok arada bel agrısı oluyor ama hemen gecıyor kasılma desen hıc yok ama alttta cok batmam oluyor az yuruyunce ayy olur ınsallah varsa agrı duzenlıyse saatı takıp et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…