2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benimde aklımı kurcalayan bir konu bu hatta az önce eşimlede bu konuyu konuştuk hala kararsızım 3 doktora danıştım yaptır bir sorun yok dedi ama içim rahat etmediği için hala yaptıramadım.

aşkitom iyi geceler cnm yarın sağlıklı haberlerle gel inşallah opuyorumnanaktan oferta sağlık bakanı da yaptırın dio ama çocuklarına yaptırmıo niyee? vallaha ben aşı konusunda hislerime göre davranıorum :kedi:

oferta benimde aynı senin gibi göğsümün altında bi boşluk oldu sanki
rahatladım biraz. yoksa oklava yutmuş dimdik durmam gerekiyodu geçti o
aşağı inmek dedikleri şey bu muki seninle haftamız aynı erkenmi acaba böyle bişi için

Ben asi olali cok oldu...Canim ben amerikadayim, burada ozellikle hamile ve cocuklara asiyi yapiyolar genellikle. Benim buradaki doktorum da vurul dedi, cevremdeki diger arkadaslarim da asi oldular hep.

yi geceler kızlar biz de kaçıyoruz oğluşla. Belim ağrıdı,kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan

sanırım normal aynı haftada aynı durumu yaşıyorsak korkacak bişey yoktur umarım.ama çok rahatladım ben otururken bile farketti özelliklede yemekten sonra çok fena oluyordu şimdi iyi oldum.inşallah kötü bir durum olmaz hayırlısıyla zamanında gelsin bebişlerimiz.

slm kızlar herkese iyi geceler yaklaşık 10-15 gündür giremiyorum umarım sizzlerde herşey yolundadır benim için aynı şey geçerli değil 9 gün önce kayınvalidem aniden vefat etti birden dağıldık tabi şok olduk şu an yavaş yavaş yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz takdiri ilahi deyip kendimizi avutuyoruz işte böyle bu topik olmasa nerdeyse dünya derdine düşüp hamile olduğumu unutucam o derece yani.........

Son düzenleme:

başınız sağolsun canım.çok zor bir durum ama sen kendine dikkat et ve bebeğini düşün.allah sabır versin.

evet aynı belirtiler normal demekki
inşallah sağlıkla dünyaya gelcekler bebeklerimiz opuyorumnanaktan

başınız sağolsun canım üzmemeye çalış kendini

canım başınız saolsun allah sabır versin , kayınvalidenin de toprağı bol olsun inşallah :Saruboceq: bebeğin için kendini toparlamaya çalış az bi zaman kalmış sakin kalmaya çalış canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…