slm bayanlar ben size bişey soracam şu son hamileler için gelen domuz gribi aşı hakkında doktorlarınız ne diyor aranızda yaptıran var mı ben hala teredütediyorum bana yardım edin 34 haftadayım az kaldı doğuma teşekkürler...
Aah walla kanimda bi sey var da gectigi yeri yakiyo gibi! oluyo. Doktor kontrolum de haftaya, ama yarin bi arayip konusayim o zaman.
slm bayanlar ben size bişey soracam şu son hamileler için gelen domuz gribi aşı hakkında doktorlarınız ne diyor aranızda yaptıran var mı ben hala teredütediyorum bana yardım edin 34 haftadayım az kaldı doğuma teşekkürler...
oferta benimde aynı senin gibi göğsümün altında bi boşluk oldu sanki
rahatladım biraz. yoksa oklava yutmuş dimdik durmam gerekiyodu geçti o
aşağı inmek dedikleri şey bu muki seninle haftamız aynı erkenmi acaba böyle bişi için
deniz akkaya abd de doğum yapmış, vatan millete hayırlı olsun...
Ben de amerika'da dogurcam isallahzemuszemus
deniz akkaya hamilemiydi kiiiiiiiiiii akannehir kimden? :jeyyar:
slm kızlar herkese iyi geceler yaklaşık 10 gündür giremiyorum umarım sizzlerde herşey yolundadır benim için aynı şey geçerli değil 9 gün önce kayınvalidem aniden vefat etti birden dağıldık tabi şok olduk şu an yavaş yavaş yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz takdiri ilahi deyip kendimizi avutuyoruz işte böyle bu topik olmasa nerdeyse dünya derdine düşüp hamile olduğumu unutucam o derece yani.........
sanırım normal aynı haftada aynı durumu yaşıyorsak korkacak bişey yoktur umarım.ama çok rahatladım ben otururken bile farketti özelliklede yemekten sonra çok fena oluyordu şimdi iyi oldum.inşallah kötü bir durum olmaz hayırlısıyla zamanında gelsin bebişlerimiz.
başınız sağolsun canım üzmemeye çalış kendinislm kızlar herkese iyi geceler yaklaşık 10 gündür giremiyorum umarım sizzlerde herşey yolundadır benim için aynı şey geçerli değil 9 gün önce kayınvalidem aniden vefat etti birden dağıldık tabi şok olduk şu an yavaş yavaş yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz takdiri ilahi deyip kendimizi avutuyoruz işte böyle bu topik olmasa nerdeyse dünya derdine düşüp hamile olduğumu unutucam o derece yani.........
slm kızlar herkese iyi geceler yaklaşık 10 gündür giremiyorum umarım sizzlerde herşey yolundadır benim için aynı şey geçerli değil 9 gün önce kayınvalidem aniden vefat etti birden dağıldık tabi şok olduk şu an yavaş yavaş yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz takdiri ilahi deyip kendimizi avutuyoruz işte böyle bu topik olmasa nerdeyse dünya derdine düşüp hamile olduğumu unutucam o derece yani.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?