2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım sok oldum başınız sagolsun cok uzuldum..
bugun gıremedım ben de sabah soyle bır baktım cıktım sımdı acar acmaz senın yazdıgını gordum en zor zamanların daha da zorlasmıs Allah kolaylık versın hıc kolay degıl yasadıgın boyle soyluyorum ama..
bebeğın ve sen nasılsınız strese gırme desekte degısmez sonuc ama sen yıne de dıkkat et kendıne nolur :Saruboceq:

canım dinlenmeyi ihmal etme sakın her ne kadar kilosu yerinde de olsa 1-2 hafta daha uzatabilirsen daha iyi olur inşallah yakınlarından biri gelip sana destek verebilir aman dikkat!!!!!!!

surprıse canım esım ızındeydı allahtan bu haftayı onunla atlatacagız herısımı yapıor sagolsun haftaya da annem gelecek artık

haklısın bende böyle düşünüyorum aslında tepeme biner falan diye değil bakmak boynumuzun borcu ama evleneceğine ihtimal vermiyorum zaten şeker hastası eşimde çok düşkün ona zaman gösterecek artık bişey söylemek için çok erken ama senin anlattıklarını da yaşadım babaannem vefat ettiğinde dedemede biz baktık 2 sene sonunda evlenmeye karar vermişti ama altlı üstlü durmak kaydıylaydı ama nasip olmadı vadesi yetmemişti onunda...

işte bebeğim biraz zayıfmış onun haricinde iyi olmaya çalışıyoruz canım

surprıse canım esım ızındeydı allahtan bu haftayı onunla atlatacagız herısımı yapıor sagolsun haftaya da annem gelecek artık

aman yaptır acıma dur sen yapamazsın ben yaparım deme -ben hep böyle yapıyorum-olduğu kadar artık idare et

iyi geceler tontişleropuyorumnanaktan
suprise başın sağolsun

sağol canım

neyse kızlar bana müsaade sağolun desteğiniz için iyiki varsınız hepinize hayırlı geceler....

ohh misa gibi olmustur evin
güle güle kirlenin kaydirigubbakcemile3

maşallah bebişine
hayırlısıyla gelsin insallah

canım sakın kiloya aldanma
önemli olan sağlıklı demesi
usg ler her zaman doğru sonuc vermiyor

basınız sağolsun canım
toprağı bol olsun

juliiii yok mu bugeceeeeee CADIARZU
olmamıııı kaydirigubbakcemile2
bırakkkk gecmişi gelseeeeennnnnnnnn
oku oku sası oldum vallaa :umursamaz:
hehhh geldiiii opuyorumnanaktan ne yaptın juli hastane olayını??

iki hastane buldum canım
birine gittim diğerine ptesi gidicem

işte bebeğim biraz zayıfmış onun haricinde iyi olmaya çalışıyoruz canım

neyse kızlar bana müsaade sağolun desteğiniz için iyiki varsınız hepinize hayırlı geceler....

canım bosver kılo alır sen hıc merak etme bugune kadar cok zor gecmıs ama sen bugunden ıtıbaren bol bol kan yapıcı seylere yuklen vs.. ıhmal etme beslenmenı tatlım..
hadı ıyı geceler canım..

selam kızlar ay çok fenayım heryerim kırılıyo boğazlarım acıyo antibiyotik içimmi diye sordudum sağlık ocağının doktoru vermişti largopen diye ama cevap veren olmöadı bi geçmişe bakam belki yazan olmuştur domuz gribimi olacam ne dudaklarım hep uçukladı ahh başımmmafoldumben

ilaç hamileken hiç içmedim oyüzden yorum yapamıyorum grip için yarım limonu sık suyunu iç bitki cayları yap ben öyle gecirdim

cadaloz üstüne prospektüse baktın mı hamleler kullanabilir miymiş
ben hiç bilmiyom ki yardım etsem:uhm:

canım bu konuda hiç bilgim
yok
ıhlamur limom meyveyle halletmeye calsı istersen

culi senin bacakların ağrıyo mu yatarken
bi de dönerken göbüşün acıyo mu
bende 3 4 gündür başladı da

canım maşallah bebeğine ben de bu gece nstye gırdım benım de 140 160 arasıydı normal dedıler yemek yedım de gıttım hatta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…