evet aynı belirtiler normal demekki
inşallah sağlıkla dünyaya gelcekler bebeklerimiz opuyorumnanaktan
slm kızlar herkese iyi geceler yaklaşık 10 gündür giremiyorum umarım sizzlerde herşey yolundadır benim için aynı şey geçerli değil 9 gün önce kayınvalidem aniden vefat etti birden dağıldık tabi şok olduk şu an yavaş yavaş yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz takdiri ilahi deyip kendimizi avutuyoruz işte böyle bu topik olmasa nerdeyse dünya derdine düşüp hamile olduğumu unutucam o derece yani.........
:roflol::roflol::roflol:
Kiss alemsin walla. :sm_cool: Eski sevgilisinden hamile kalmis da sonra ayrilmislardi felan felan...
slm kızlar herkese iyi geceler yaklaşık 10 gündür giremiyorum umarım sizzlerde herşey yolundadır benim için aynı şey geçerli değil 9 gün önce kayınvalidem aniden vefat etti birden dağıldık tabi şok olduk şu an yavaş yavaş yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz takdiri ilahi deyip kendimizi avutuyoruz işte böyle bu topik olmasa nerdeyse dünya derdine düşüp hamile olduğumu unutucam o derece yani.........
başınız sağolsun canım.çok zor bir durum ama sen kendine dikkat et ve bebeğini düşün.allah sabır versin.
başınız sağolsun canım üzmemeye çalış kendini
canım başınız saolsun allah sabır versin , kayınvalidenin de toprağı bol olsun inşallah :Saruboceq: bebeğin için kendini toparlamaya çalış az bi zaman kalmış sakin kalmaya çalış canım opuyorumnanaktan
Allah rahmet eylesin canim. Basiniz sagolsun...
Nedeni neydi?
Aniden demissin, en acisi da ani olum derler. Allah sabrinizi artirsin. Sen de dua et bol bol...
iyi geceler kızlar bu defa çıktım ben...
başınız sagolsun mevlam sabır versin size
kızlar sağolun hepiniz gece gece içinizi karartıp konuları saptırmak istemezdim ama paylaştıkça acım hafifler umuduyla yazdım
cinderellacım 3 ayddır bir sürü şikayeti vardı gitmediğimiz branş kalmadı 2 aydır da yaıtodu ama biz böyle olacağına hiç ihtimal vermemiştik çünkü kiloluydu nefes darlığı kilodan normal diyorduk ve drların hiçbiri bize böyle bi tahmin yürütmedi açıkçası göğsünde bi kitle olduğunu öğrendik 1 ay olmamıştı bile herşeye rağmen ani oldu işte nefes darlığı ve kitlesi kalbi sıkıştırdı kalpten kaybettik yani
ay sizin için çok zor olmuştur surprise...baın sağolsun allah sabır versin...ben de uzun zamandır bakınıyordum göremiyordum seni...umarım bir an önce toparlarsınız........senağlama
surprıse canım basınız sagolsun canım allah sabırlar versın ama bebısnede dıkkat ett onuda uzme canım
sağolun kızlar evet krizalit Allah beterinden saklasın ama hayatımız değişti desem yeridir çünkü kayınpederim şu an bizde kalmaya başladı ve şu anki düşüncesi doğumdan sonra onun yanına yerleşeceğimizi ümit ediyor öyle istiyor yani kıscası bizimle klmak istiyor benim evim sobalı olduğu içinde onun evine taşınmamızı istiyor nasıl olcak bilemiyorum onun dışında 10 gündür taziyeye gelenlerden inanmazsın yemek yemeye fırsat bulamadığımız oluyor sağolsun eş dost seferber ama kendime bakamadım hiç bebeğimin kilosu da zayıf çıktı 35 hafta 2118 grdı şimdi tek tesellimde tek düşüncem de o Allahım sağlıkla bağışlasın inşallah bize
valla canımgögüs altı varya ora ındı benım asagıya ama bır gundemı ıner bılmıyorum ben hafta sonu besık ve bebk sekerını halletmek ıcın gezmeye cıktım 3-4 saat ayakta hıc dınlemeden doolastım baya gobegımın altında cok sancım oldu dınlendım gectı dun randevum vardıdoktoruma adam sasırdı beklemedıgım bır durum kanala gırmıs kafası erken daha dedı cokmu ayakta kaldın dedı bende dolastıgımı anlattım kesın ondan dedı ayakta kalma sakın dınlen dedı 10-15 erken gelmesını durdurmak ıcın hıc kalma dedı ama bebısım ıcın bır sorun yomus kılosu gayet ıyıymıs ve haftasından 1 hafta one gecmıs 35 haftalık sımdı
valla canımgögüs altı varya ora ındı benım asagıya ama bır gundemı ıner bılmıyorum ben hafta sonu besık ve bebk sekerını halletmek ıcın gezmeye cıktım 3-4 saat ayakta hıc dınlemeden doolastım baya gobegımın altında cok sancım oldu dınlendım gectı dun randevum vardıdoktoruma adam sasırdı beklemedıgım bır durum kanala gırmıs kafası erken daha dedı cokmu ayakta kaldın dedı bende dolastıgımı anlattım kesın ondan dedı ayakta kalma sakın dınlen dedı 10-15 erken gelmesını durdurmak ıcın hıc kalma dedı ama bebısım ıcın bır sorun yomus kılosu gayet ıyıymıs ve haftasından 1 hafta one gecmıs 35 haftalık sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?