2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah rahmet eylesin canim. Basiniz sagolsun...
Nedeni neydi?
Aniden demissin, en acisi da ani olum derler. Allah sabrinizi artirsin. Sen de dua et bol bol...

başınız sagolsun mevlam sabır versin size

başınız sağolsun canım.çok zor bir durum ama sen kendine dikkat et ve bebeğini düşün.allah sabır versin.

başınız sağolsun canım üzmemeye çalış kendini

Allah rahmet eylesin canim. Basiniz sagolsun...
Nedeni neydi?
Aniden demissin, en acisi da ani olum derler. Allah sabrinizi artirsin. Sen de dua et bol bol...

kızlar sağolun hepiniz gece gece içinizi karartıp konuları saptırmak istemezdim ama paylaştıkça acım hafifler umuduyla yazdım
cinderellacım 3 ayddır bir sürü şikayeti vardı gitmediğimiz branş kalmadı 2 aydır da yaıtodu ama biz böyle olacağına hiç ihtimal vermemiştik çünkü kiloluydu nefes darlığı kilodan normal diyorduk ve drların hiçbiri bize böyle bi tahmin yürütmedi açıkçası göğsünde bi kitle olduğunu öğrendik 1 ay olmamıştı bile herşeye rağmen ani oldu işte nefes darlığı ve kitlesi kalbi sıkıştırdı kalpten kaybettik yani

ay sizin için çok zor olmuştur surprise...baın sağolsun allah sabır versin...ben de uzun zamandır bakınıyordum göremiyordum seni...umarım bir an önce toparlarsınız........senağlama

dery özge sizi korkutmak istemem ama aynı durum bendede var bır anda ındı karnım asagıya dun doktora gıttım ve bebek kanala gırmıs dedı bu durumdakı hastalarım haftasına dogurur dedı yat hıc kalma dınlen dedı yerımden bıle oynamıyorum erken dogurmayayım dıye umarım sızın durumla benımkı aynı degıldır

ay sizin için çok zor olmuştur surprise...baın sağolsun allah sabır versin...ben de uzun zamandır bakınıyordum göremiyordum seni...umarım bir an önce toparlarsınız........senağlama

surprıse canım basınız sagolsun canım allah sabırlar versın ama bebısnede dıkkat ett onuda uzme canım

sağolun kızlar evet krizalit Allah beterinden saklasın ama hayatımız değişti desem yeridir çünkü kayınpederim şu an bizde kalmaya başladı ve şu anki düşüncesi doğumdan sonra onun yanına yerleşeceğimizi ümit ediyor öyle istiyor yani kıscası bizimle klmak istiyor benim evim sobalı olduğu içinde onun evine taşınmamızı istiyor nasıl olcak bilemiyorum onun dışında 10 gündür taziyeye gelenlerden inanmazsın yemek yemeye fırsat bulamadığımız oluyor sağolsun eş dost seferber ama kendime bakamadım hiç bebeğimin kilosu da zayıf çıktı 35 hafta 2118 grdı şimdi tek tesellimde tek düşüncem de o Allahım sağlıkla bağışlasın inşallah bize

valla canımgögüs altı varya ora ındı benım asagıya ama bır gundemı ıner bılmıyorum ben hafta sonu besık ve bebk sekerını halletmek ıcın gezmeye cıktım 3-4 saat ayakta hıc dınlemeden doolastım baya gobegımın altında cok sancım oldu dınlendım gectı dun randevum vardıdoktoruma adam sasırdı beklemedıgım bır durum kanala gırmıs kafası erken daha dedı cokmu ayakta kaldın dedı bende dolastıgımı anlattım kesın ondan dedı ayakta kalma sakın dınlen dedı 10-15 erken gelmesını durdurmak ıcın hıc kalma dedı ama bebısım ıcın bır sorun yomus kılosu gayet ıyıymıs ve haftasından 1 hafta one gecmıs 35 haftalık sımdı

surprıze canım cok zor durum senınkıde benımde kayınvalıdem onceden vefat etmıs kayınpederım yalnızdı benım esımde en kucuk oldugu ıcın evlendıgı gunden berı tepemdeydı gercekten erkek yuku cok agır evlendı kayınpederım ve ben yenı kurtuldum sızın daha yenı ama bıraz zaman gecsın evlendırın bence sakın olada yanına yerlesme derım ozaman tek sıgınagı sen olursun ve evlenmezde bu adam ben cok cektım sana tavsıyem evın ayrı yolun sapa olsun pekte yuz verme derım ben o dertten cok cektım adam evlendım tepeme bı bındı ancak yenı ındı kacyıldır heryerde pesımdeydı ben 2,5 senelık evlıyım ama daha bırkac aydır evlılıgımde tat alıyorum oda evlendıgınden berı

alkisalkisalkis bebeğine maşallah canım.demekki hemen iniooo :sm_confused: ayakkata çok kalmayayım bariii. zamanında gelsin bebeşler inşallah

canım dinlenmeyi ihmal etme sakın her ne kadar kilosu yerinde de olsa 1-2 hafta daha uzatabilirsen daha iyi olur inşallah yakınlarından biri gelip sana destek verebilir aman dikkat!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…