merhaba anneler.
geçmişi okudum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, yanımda olduğunuz için.
bir hastane sayfasını daha sonlandırdık diye umuyorum. evimize geldik gene çok şükür.
en zoruydu, en acıtıcısıydı ama dayandı oğlum; ben dayanamadım o dayandı atlattı bunu da.
hatta öyle dayanmışki 11 gündür hastanede kilo bile almış.
öksürüğü tam olarak geçmese de daha iyiceyiz. yüksek yastıkla yatır diyor doktor ama o kadar hareketli ki kendini aşağı atıyor yastıktan.
hastanede emziğe alıştı. ama ağzına büyük geldiği için beceremiyor, düşürüyor.
dün sabah 06:00 ya kadar emzik sevdasına uyumadı. düşürdükçe geri istedi uyuyamadı bir türü.
bu arada bende zaten az olan sütümü Kartal Eğitim Arştırma'da kesip öyle geldim.
hep derdim ki süt 1 günde nasıl kesilir diye.. çok acı bir şekide öğrenmiş oldum.
Ayaz solunum cihazına bağlanınca kuvözün başında 24 saat durmaksızın ağlayınca süt falan hak getire.
aslında çok da dert etmedim. oğlum hala hayatta ya gerisi boş benim için.
sade suya beslensin şükür ederim.
haberleri yazmaya geldim size. yorgunum hem de çok yorgunum.
11 günde toplam 9 saat uyumuşum. hele ilk 3 gün hiç gözümü kapamamıştım.
şimdi Ayaz uyansın onu yıkayacağım, yedireceğim, ben yıkanacağım ve hemen yatacağım.
monitörün ve diğer aletlerin olmadığı sessiz bir ortamda tam yatar poziyonda uzanmaya ihtiyacım var artık.
Allah bir daha hastaneye düşürmesin diyorum ama gerektiğinde hastane yokluğu da aratmasın.
inşallah bizim sınavımız bitmiştir artık, çünkü ben bittim bu sefer.
geldiğimden beri uyuyan çocuğun başında ağlıyorum, sanıyorum sinirlerim feci yıprandı.
ben çıkıyorum kızlar, yarın ya da ilerleyen saatlerde gelirim tekrar.
öpüyorum herkesi ve tekrar teşekkür ediyorum ayrı ayrı.
merhaba anneler.
geçmişi okudum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, yanımda olduğunuz için.
bir hastane sayfasını daha sonlandırdık diye umuyorum. evimize geldik gene çok şükür.
en zoruydu, en acıtıcısıydı ama dayandı oğlum; ben dayanamadım o dayandı atlattı bunu da.
hatta öyle dayanmışki 11 gündür hastanede kilo bile almış.
öksürüğü tam olarak geçmese de daha iyiceyiz. yüksek yastıkla yatır diyor doktor ama o kadar hareketli ki kendini aşağı atıyor yastıktan.
hastanede emziğe alıştı. ama ağzına büyük geldiği için beceremiyor, düşürüyor.
dün sabah 06:00 ya kadar emzik sevdasına uyumadı. düşürdükçe geri istedi uyuyamadı bir türü.
bu arada bende zaten az olan sütümü Kartal Eğitim Arştırma'da kesip öyle geldim.
hep derdim ki süt 1 günde nasıl kesilir diye.. çok acı bir şekide öğrenmiş oldum.
Ayaz solunum cihazına bağlanınca kuvözün başında 24 saat durmaksızın ağlayınca süt falan hak getire.
aslında çok da dert etmedim. oğlum hala hayatta ya gerisi boş benim için.
sade suya beslensin şükür ederim.
haberleri yazmaya geldim size. yorgunum hem de çok yorgunum.
11 günde toplam 9 saat uyumuşum. hele ilk 3 gün hiç gözümü kapamamıştım.
şimdi Ayaz uyansın onu yıkayacağım, yedireceğim, ben yıkanacağım ve hemen yatacağım.
monitörün ve diğer aletlerin olmadığı sessiz bir ortamda tam yatar poziyonda uzanmaya ihtiyacım var artık.
Allah bir daha hastaneye düşürmesin diyorum ama gerektiğinde hastane yokluğu da aratmasın.
inşallah bizim sınavımız bitmiştir artık, çünkü ben bittim bu sefer.
geldiğimden beri uyuyan çocuğun başında ağlıyorum, sanıyorum sinirlerim feci yıprandı.
ben çıkıyorum kızlar, yarın ya da ilerleyen saatlerde gelirim tekrar.
öpüyorum herkesi ve tekrar teşekkür ediyorum ayrı ayrı.
esmercim
insallah son sınavınızdır bu sizin
rabbim bir daha böyle korku yaşatmasın
ayazını sana bağısladı rabbim
sütün için cok üüzldüm
tekrar gelme ihtimali yok mu
neyse sağlıklı olsunda varsın mama ile büyüsün
ama yeterki kollarında olsun
uyu dinlen yine gel habersiz bırakma bizi
canım ya atlattınız çok şükür ikinizde çok güçlüsünüz..her satırda içim titredi..allahım bi daha aynı acıyı yaşatmasın size çok öptüm...a.s.a.s.
geçmiş olsun esmer
inşallah bir daha düşmez ayazım hastanelere
kıyamam ona
inşallah sütün geri gelir canımn..
esmer çok geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın inş.
sütün içinde üzldüm belki gelir sürekli versen çünkü bir yerde okumuştum beyinle alakalıymış sütün gelişi...
çok geçmiş olsun allahım bidaha yasatmasın böyle günler...
sütünde inşallah gelir..
gelmessede sağlık olsun ..
allah evladını sana bagışladı. buna şükür..
esmeralda yaşadığın o anları okuduğumda gözyaşlarıma hakim olamamıştım inan ama bu okuduklarımdan sonra çok çok mutlu oldum sizin adınıza, olay anında soğukkanlılıkla yapmış olduklarınsa takdire şayan sanırım yazdıklarını okuyan tüm arkadaşlarda benim gibi bol bol dua etti sizin için...Allahım bundan sonra Ayaz a hastalık yüzü göstermesin diyelim inşallah sıkıntılarınız son bulur...Yaşadıkların çok zor tabiki ama lütfen artık üzme kendini umarım çabucak toparlarsın sende. süt konusunda ise belkide tekrar gelir sen memene yapıştır Ayaz ı onun emmesi ile prolaktin hormonu tekrar harekete geçebilir herşey beyinle alakalı stresini inş. bir an önce atarsın üzerinden....
esmer canım çok üzüldüm ama geçen nette gezerken sütün çekildiğinde geri gelmesi için uygulanan bişey gördüm
senlede paylaşayım
"40 tane karabiber ile 40 tane çekirdekli siyah kuru üzümü demir havanda dövdük. Onu yedim ve işe yaradı."
aynen böyle yazıyodu umarım seninde işine yarar
esmer canım çok geçmiş olsun
çok şükür bunu da atlattınız.
rabbim daha büyük dert vermesin inş.
sütünün kesilmesine üzüldüm ama
sağlık olsun da ayaz mamayla büyüsün canım
ben sunni sanci aldim olmayinca sezeryan oldum ama tekrar hamile olsam yine sonuna kadar normali denerdim sezeryan cok kötü birsey :sinifsinif:
ne kadar beklettiler seni suni sancıyla ?
bu gece kızım çıldırdı resmen
ne yapacağımı şaşırdım
bütün gün zaten doğru düzgün emmedi
saat 3 gibi güzel emdi sadece
onun haricinde 7 gibi 8-9 dk emdi
bir daha da emmedi
ne zaman memeyi versem iki çekiyor sonra kavga etmeye başlıyor
ama emziği çok güzel çekiyor
ne yapsam acaba
uykusu da var uyutsam bi türlü uyutmasam bi türlü
bu gece kızım çıldırdı resmen
ne yapacağımı şaşırdım
bütün gün zaten doğru düzgün emmedi
saat 3 gibi güzel emdi sadece
onun haricinde 7 gibi 8-9 dk emdi
bir daha da emmedi
ne zaman memeyi versem iki çekiyor sonra kavga etmeye başlıyor
ama emziği çok güzel çekiyor
ne yapsam acaba
uykusu da var uyutsam bi türlü uyutmasam bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?