çok sağolun kızlar..
kremin ismine bayıldım. :roflol:
nerde bulunurmuş bu amca isimli krem delikafadulden
2,5 ay oldu benimde hala geçmedi demetcim.
6-7 ayı bulabilir diyenler oldu bana
bende selülit degilde şu karındaki siyahlık ne zaman gider onu merak ediyorum.kaybolmaya başladımı kızlar sizinkiler
kızlar bu arada benim hamilelikte selülitleim aşırı artmıştı
geçen hafta mecitefendi selülit kremi aldım
günde 1 kez masaj yaparak sürüyorum
inanın 1 haftada hem sıkılaşmaya başladı hem de selülitler azaldı
gözlerime inanamıyorum
sabret scedcedu.benimki de yapıyo onu alana kadar.aldıktan sonra güzel güzel emiyo.kahverengi kısmıyla birlikte veriyosundur.benimkide kocaman açıyo agzını kapatmıyo bende agzını doldurana kadar sokuyorum memişi agzına. öyle böyle emişip gidiyoruz.ama sütüm yetmiyo sanırım dün mama verdim .iştahım hiç yok benim ya.napcam böle.sanki aşeriyorum.canım bşiler istiyo.onun dışında başka şeyler yiyemiyorum hiç.
bende selülit degilde şu karındaki siyahlık ne zaman gider onu merak ediyorum.kaybolmaya başladımı kızlar sizinkiler
çok sağolun kızlar..
kremin ismine bayıldım. :roflol:
nerde bulunurmuş bu amca isimli krem delikafadulden
2,5 ay oldu benimde hala geçmedi demetcim.
6-7 ayı bulabilir diyenler oldu bana
hamile kalmadan önce kullanıyordum
peki süte azararı yok mu
kızlar oğlu olanlara bir sorum var bebeğin bezini bağlarken pipi aşağıyamı bakacak yukarıyamı bakacak şekilde bağlanmalı.annem ve kaynanam arasında bu yüzden savaş çıkacakta nerdeyse...internette araştırdım bişey bulamadım konuyla ilgili.
kızlar rezene cayını duymusmuydunuz? sütü arttıran seylerın basında gelıyormus... bugun aldım ılk kez deneyecegım aranızda deneyen var mı???
kızlar oğlu olanlara bir sorum var bebeğin bezini bağlarken pipi aşağıyamı bakacak yukarıyamı bakacak şekilde bağlanmalı.annem ve kaynanam arasında bu yüzden savaş çıkacakta nerdeyse...internette araştırdım bişey bulamadım konuyla ilgili.
nasıl bir sıyahlık kızlar, nıye sıyah? neresı sıyah? :S:uhm:
valla ben pipiyi hiç konuşlandırmıyorum. o an neredeyse bağlıyorum üstüne. alt, üst, sağ, sol... heryere bakıyor bizimki kaydirigubbakcemile3
şimdiye kadar sızıntı yapmadı hiç
düz siyah bir çizgi. karnın en üstünden kasığa kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?