2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok sağolun kızlar..

kremin ismine bayıldım. :roflol:
nerde bulunurmuş bu amca isimli krem delikafadulden

2,5 ay oldu benimde hala geçmedi demetcim.
6-7 ayı bulabilir diyenler oldu bana

karnıma bakmaya korkuyorum.ii yine gececek olması ii bide geçmese dah kötü dimi

hamile kalmadan önce kullanıyordum
peki süte azararı yok mu

kızlar oğlu olanlara bir sorum var bebeğin bezini bağlarken pipi aşağıyamı bakacak yukarıyamı bakacak şekilde bağlanmalı.annem ve kaynanam arasında bu yüzden savaş çıkacakta nerdeyse...internette araştırdım bişey bulamadım konuyla ilgili.

bugün cok mtusuzum kızlar, hastaneye kan ve ıdrar tahlılı vermeye gıtmekzorundaydım, oğlumu evde bıraktım anneannem ve babaannesıyle, kar dolayısıyla da gıdıp gelmemız 3 saati buldu 3 saat durmaksızın aglamış telde sesını ciyak ciyak duyunca ne ye ugradıgımı sasırdım zaten. 18 gündür sürekli huysuzluk yapıo uykusuz vs ama bugun kü kadar hıc aglamamış (( anneciğinin gittigini anlamış yavrum , kıyamam ben ona yaa...

benimkide sanki bütün memeyi ağzına almak ister gibi açıyo ağzına ben de tıkıyorum 2-3 çekip tekrar açıyo ağzını süt gelmiyormuş gibi sinirlenip ağlamaya başlıyo ama süt geliyo bence çünkü sıktığımda süt çıkıyor o emince de gelmesi lazım

bende selülit degilde şu karındaki siyahlık ne zaman gider onu merak ediyorum.kaybolmaya başladımı kızlar sizinkiler

onu bende çok merak ediyorum
görümcemin 1,5 yıl oldu
hala siyahlık duruyor rengi biraz açıldı ama

çok sağolun kızlar..

kremin ismine bayıldım. :roflol:
nerde bulunurmuş bu amca isimli krem delikafadulden

2,5 ay oldu benimde hala geçmedi demetcim.
6-7 ayı bulabilir diyenler oldu bana

aktarlarda satıyorlar bu amcanın kremini canım

hamile kalmadan önce kullanıyordum
peki süte azararı yok mu

walla dr a sormadım
içinde hep bitkisel yağlar var heralde zararı olmaz diye kullanmaya başladımbilmiyorumkismile
elimize yüzümüze sürdüklerimizn zararı olmuyor da bunun da zararı olmasın
ben saçımı da boyattım zaten
pek umursamaz gördüm kendimi

hadi ya, ben kendımı bıldım bılelı asagıya cevrılmelı dıye duymustum ki bizde öyle yapıyoruz. cunku bezin beli sımsıkı baglanmıyor bebişin derısı nı sıkmasın falan dıye, eee bel kısmında öyle azcık bır acıklıktan dolayı bıle göbege kadar cıkar ıdrar yanı eger pipi yukarı dönukse. göbege falanda ıdrarın gelmesı hıc uygun olmaz sanırım. bence asagı olmalı.. yıne de kontrole gıttıgnzde cocuk doktorunuza sorun ve yanlışı olan anane yada babaanneye durumu acılen bıldırın derim ben... allah kolaylık versın...a.s.

kızlar rezene cayını duymusmuydunuz? sütü arttıran seylerın basında gelıyormus... bugun aldım ılk kez deneyecegım aranızda deneyen var mı???

kızlar rezene cayını duymusmuydunuz? sütü arttıran seylerın basında gelıyormus... bugun aldım ılk kez deneyecegım aranızda deneyen var mı???

ben doğumdan beri içiyorum çokta faydasını görüyorum.hem süt yapıyor hemde rahatlatıyor bebeği.

valla ben pipiyi hiç konuşlandırmıyorum. o an neredeyse bağlıyorum üstüne. alt, üst, sağ, sol... heryere bakıyor bizimki kaydirigubbakcemile3
şimdiye kadar sızıntı yapmadı hiç

nasıl bir sıyahlık kızlar, nıye sıyah? neresı sıyah? :S:uhm:

düz siyah bir çizgi. karnın en üstünden kasığa kadar..

oferta , siz de 18 günlükmüsünüz? dogum tarıhını 11 ocak mı? senın normal mı olmustu sezeryan mı?

pekı sızde dogumdan önce varmıydı ? dogumdan sonramı olustu? bende varla yok arası , sıyahta degıl hafıf kahve gıbı bır düz cızgı var tarıf ettıgın gıbı ama sankı hamılelıktede vardı , ama emın olamadım. nıye olusuyormus bu karalık acaba?

ben de bebegin altini baglarken hic dikkat etmiyorum pipisine ama kac defa da sizinti yapti hep elbisesini degistiriyorum

Sanirim ben bezi siki baglamiyorum, bez bacaklalrinda iz yapiyor aciyorum bol bagliyorum.

geçmişi okumadım ama konu bezden çiş sızıntısı ve göbekteki çizgi galiba..bizde her ikisi de var..
pipisi hep yukarıya doğru duruyor,2 numara beze geçtik sızmasın diye ama hala arada sırtından sızıyor çiş..
siyah çizgi hamilelerin hepsinde var diye biliyorum doğumdan sonra zamanla geçermiş,tıpta bir adı da var hatta,şimdi göbekler inmeye başlayınca leke daha belirgin gibi görünüyor..

kızlar dün yazmıştım
kızımın yüzünde ve vücüdunda
isilik benzeri benzri bişeyler var diye
bazı arkadaşlar isilik için gül suyu kullandıklarını yazmışlar
gülsuyu iyimi geliyormuş isiliğe
bi zararı yokmudur acaba
biz şimdi antibyotik krem ve kaşıntıyı önlemek için hafif kortizonlu bir krem kullanıyoruz
geçmezse bende gül suyu kullanayım
evde var zaten yeni almıştım
ama bendeki pembe renkli acaba beyaz yada pembe gülsuyu farkedermi
bilen varsa lütfen yazsın
kızımın yüzü çok moralimi bozuyor
geçekten korkunç görünüyor

benim göbeğim iğrenc ötesi sarkık ve kara :1no2:
çizgide hala duruyo
bakamıyom hiç karnıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…