kızlar ya benim bebişin cildi çok sorunlu
şu an yüzünde çok kötü görünen isilik benzeri ama daha kötü görüntülü kızarıklıklar var tüm yüzünü ve boyun ve göğsünü kaplamış durumdu dokununca yılan derisi gibi sertlik geliyor elime
cilt doktoruna götürdüm süt alerjisi dedi 1-2 hafta içinde geçermiş çocuk doktorunada gösterdim oda bir çeşit isilik dedi kendiliğinden geçer dedi biraz rahatladım ama görseniz çok kötü görünüyor bakıp bakıp ağlıyorum offff ya nezaman geçecek bunlar
ay hayırlı olsun!! maşşallah bebişnize..kızlar ben salıgünü dogum yaptım bugün öglen eve geldim normal dogum oldu
Gonull
Cok gecmis olsun senindemi suyun azaldi bende 39 hafta oldugumuz gün suyun azalmis dediler hastaneye yattim ama hemen dogum oldu.Hastaneye yatmasam carsida pazarda dogracakmisim bende.
Biz iyiz 3100 dogmustu kücüktü sürekli emiyor ve uyuyor sakin bi bebek.Kaybetigi kilolarida aldi üstünede 200 gr aldi 3300 oldu 2 haftalikken.Ama benim büyük oglanla problemim var bu sefer( Bi kac gündür o yordu beni.Ilkokul 1. sinifta karne aldilar dün ama Türkiye gibi degil burda karne alinca sömestir tatili olmuyor ailelerle görüsme oluyor.Benim hastlaiklarimda dogumda filan oglan basibos kalmis bayagi o kadarda dikkat ettik göya.Komsular yardimci oldu ama ne kadar yardimci olabilirlerki.Ögretmeni sikayetciydi sabahkahvalti yapmadan gidiyor ilk ders dersi dinlemiyormus 2 . saatte ancak kendine geliyormus.Son günlerdede gitmicem sevmiyorum okulu demeye baslamisti Yeni bebek yormuyor beni bu 2 günde mahfetti.Büyüdükce dertleride büyüyor bunlarin .Tek bebegi olanlar hic uykum yok yada emmiyor filan diye sikayet etmeyin büyüdükce daha zor oluyorlar.
kızlar ben salıgünü dogum yaptım bugün öglen eve geldim normal dogum oldu
kızlar ya benim bebişin cildi çok sorunlu
şu an yüzünde çok kötü görünen isilik benzeri ama daha kötü görüntülü kızarıklıklar var tüm yüzünü ve boyun ve göğsünü kaplamış durumdu dokununca yılan derisi gibi sertlik geliyor elime
cilt doktoruna götürdüm süt alerjisi dedi 1-2 hafta içinde geçermiş çocuk doktorunada gösterdim oda bir çeşit isilik dedi kendiliğinden geçer dedi biraz rahatladım ama görseniz çok kötü görünüyor bakıp bakıp ağlıyorum offff ya nezaman geçecek bunlar
biz geldik teyzoşlar nasılsınız
demir paşam uyuyo size bakayım dedim uykusuzluktan başım felaket ağrıyo
dün nihayet 15.gününde göbüşümüz düştü nedense biraz geç oldu ama olsun
siz göbeği düşer düşmez hemen banyo yaptırdınız mı ben bugünde bekleyip yarın yaptırayım diyorum
valla banada doktor söyledi tecrübesiz olunca bende ilk defa duydum alttan jel verıp rahımın açılmasına yardımcı olacakmıs 1 -2 saat sonrada sunı sancıyı verırım dedı yarın denıycez bakalım meltem ablaAlttan jel nedir ya ? 2 dogum yaptim hala bilmedigim seyler cikiyor burdan ögreniyorum :)))))
Bana lavmana vakitte kalmadi ama biside olmadi zaten sabahin körüydü gece bisi yememistim
bocuk canım hadi gözün aydın senınde allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsınn ınsallahh darısı bana olsun ınsallahh:Saruboceq:kızlar ben salıgünü dogum yaptım bugün öglen eve geldim normal dogum oldu
sudemcim hayırlısı ile kucağına al inş bebişini kucağına. dualrımız seninle
ben yatıramıyorum daha ya rahat etmez diye diye korkuyorum..hangı anakucaklarından memnunsunuz kızlar ben de alayım artık boyle ortalıkta yatmasın yavrum :))
hoşgeldin canım..ben iki gün sonra yıkadım.8.gün göbek düştü 10.gün yıkadımbiz geldik teyzoşlar nasılsınız
demir paşam uyuyo size bakayım dedim uykusuzluktan başım felaket ağrıyo
dün nihayet 15.gününde göbüşümüz düştü nedense biraz geç oldu ama olsun
siz göbeği düşer düşmez hemen banyo yaptırdınız mı ben bugünde bekleyip yarın yaptırayım diyorum
hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsünkızlar ben salıgünü dogum yaptım bugün öglen eve geldim normal dogum oldu
geçer canım üzülme benim oğlumdada oluyor isilik sıcaktan olur..fazla giydirme üstünükızlar ya benim bebişin cildi çok sorunlu
maydanoz sütü keser diye biliyoprum bende..aşırı tuzlular konserveler turşularama ben hep maydanoz yiyorum sabah kahvaltımda
kızlar sağlık ocağının ölçümlerine güveniyormusunuz
az önce gittik
kıyafetleriylr ölçtüler 5170 cıktı 4900 dediler
ama 10 gün önce 4250 idi 700gr alması normal mi yoksa tarıtmı yanlış
meraba kızlar nasılsınız anca girebildim sabah beri kuzumla uğraşıyorum kakasını yapamıyo ıkınıyo kızarıyo çıkaramıyo gazını azcık bişe yapabildi sabah beri napıcağımı şaşırdım önerisi olan varmı acaba senağlama
kıslar bizimkide çoğu zaman kakasını yapamıyo böyle zamanlarda tabi bunu zaman geçmeden bilemiyorum ama (misal dün gündüz hiç uyumadı sabah 8den gece 12ye kadar) emzirirken iki parmağımla karnını ovalıyorum parmak uçlarımla değil parmaklarımla ovalıyorum biraz yardımcı oluyor mıçmasına bide siz deneyin belki sizde de işe yarar.offfffff bayılazaaaammmmmm şimdi
bütün gün emdi emdi
şimdid zıçamıyo iyimi :1no2:
hazımsızlık basladı
masaj yaptım sıcak su torbası koydum zinco verdim yok yok yok
bizim oğlan kucaktan indirince uyanıyo kucakta uykucu oldu ayol velet ne etceksem
şimdi maydonoz yemeyim ozaman ben bi,r daha
bocuk um de doğurmuş maşallah size
öğretmenim dr bana şeker için dikkat edersin demişti ama ben hiç etmiyorum yiyorum valla herşeyi
ne olur ki acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?