2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım gecer oluyor bebeklerde sakın uzulme sutun gıder aglama bakayım..

benımde suyum azaldı fakat acılamam olmadı.

bebegınede mahsallah canım..

kızlar ben salıgünü dogum yaptım bugün öglen eve geldim normal dogum oldu

Allah analı babalı buyutsun canım..

canım bızımde oyle.gecer herhalde.gul suyuyla sılıyorum bende..

biz geldik teyzoşlar nasılsınız
demir paşam uyuyo size bakayım dedim uykusuzluktan başım felaket ağrıyo
dün nihayet 15.gününde göbüşümüz düştü nedense biraz geç oldu ama olsun
siz göbeği düşer düşmez hemen banyo yaptırdınız mı ben bugünde bekleyip yarın yaptırayım diyorum

biizmde 20.gun düştü ben yıkadım göbegi düşmeden de..düştükten sonrada yıkadım..

Canım bizimde 15. günde düştü annem 2-3 gün geçsin öyle yıkayalım dedi öylede yaptık

sudemcim hayırlısı ile kucağına al inş bebişini kucağına. dualrımız seninle

Alttan jel nedir ya ? 2 dogum yaptim hala bilmedigim seyler cikiyor burdan ögreniyorum :)))))
Bana lavmana vakitte kalmadi ama biside olmadi zaten sabahin körüydü gece bisi yememistim
valla banada doktor söyledi tecrübesiz olunca bende ilk defa duydum alttan jel verıp rahımın açılmasına yardımcı olacakmıs 1 -2 saat sonrada sunı sancıyı verırım dedı yarın denıycez bakalım meltem abla
bocuk canım hadi gözün aydın senınde allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsınn ınsallahh darısı bana olsun ınsallahh:Saruboceq:
sudemcim hayırlısı ile kucağına al inş bebişini kucağına. dualrımız seninle

tesekkur ederım delf aminnn inşallahhh zaten sevcan ve ben kaldım bocukte dogum yapmıs sevcanda dogum yaptıysa ocak kapanısı benden olacak sanırımkaydirigubbakcemile3

hangı anakucaklarından memnunsunuz kızlar ben de alayım artık boyle ortalıkta yatmasın yavrum :))
ben yatıramıyorum daha ya rahat etmez diye diye korkuyorum..
hoşgeldin canım..ben iki gün sonra yıkadım.8.gün göbek düştü 10.gün yıkadım
hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün
geçer canım üzülme benim oğlumdada oluyor isilik sıcaktan olur..fazla giydirme üstünü
ama ben hep maydanoz yiyorum sabah kahvaltımda
maydanoz sütü keser diye biliyoprum bende..aşırı tuzlular konserveler turşular

canım almıştır..bende aynı şoku yaşamıştım..dr u tanımak için kontrole götürmüştüm 3400 gr dı..10 gün sonra aşısı vardı o zaman 4700 gr çıktı..ağzım bir karış açık kaldı..sağlık ocaklarına pek güvenmem ama almıştır kesin..benimkide sürekli memede..maşallah bu arada

bizim oğlan kucaktan indirince uyanıyo kucakta uykucu oldu ayol velet ne etceksem

şimdi maydonoz yemeyim ozaman ben bi,r daha

bocuk um de doğurmuş maşallah size

öğretmenim dr bana şeker için dikkat edersin demişti ama ben hiç etmiyorum yiyorum valla herşeyi
ne olur ki acep

offfffff bayılazaaaammmmmm şimdi
bütün gün emdi emdi
şimdid zıçamıyo iyimi :1no2:
hazımsızlık basladı
masaj yaptım sıcak su torbası koydum zinco verdim yok yok yok
kıslar bizimkide çoğu zaman kakasını yapamıyo böyle zamanlarda tabi bunu zaman geçmeden bilemiyorum ama (misal dün gündüz hiç uyumadı sabah 8den gece 12ye kadar) emzirirken iki parmağımla karnını ovalıyorum parmak uçlarımla değil parmaklarımla ovalıyorum biraz yardımcı oluyor mıçmasına bide siz deneyin belki sizde de işe yarar.
Anası kılıklı diyom keşke babasına çekseymiş bağırsakları kafamçokkarıştı

bocukcum Allah analı babalı etsin umarım eşinde yetişmiştir :1hug:

hayatim benimki de kucakci:))
ben de yiyorum herseyi
doktor artıkidyet falan yok demişti.goturuyorum tatli tuzlu canim isterse
biz tabi dikkat edicez riskli gruptayiz diye ama abartmamıza da gerek yok
arada olc sekerini icin rahat etimiyorsa

kızlar benim acayip iştahım açıldı ya..ne bulursam yiyorum..abur cubur hastalığı başladı çayın yanında bisküvi kurabiye haddi hesabı yok..3 kilo almışım doğumdan sonra.ne etcem ben ya:uhm::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…