2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hoya nassin?
Sende de kasinti vardi di mi? bende de 3 gundur cok artti. Biraz once de yazmistim aslinda. Bi arkadas karaciger enzimlerinden olabilir demis.:uhm:

Senin kasintilar nasi bi de doktoruna sormus muydun canim?

cindirellacım
o kasıntıdan ne cektim bilemezsin
banada iki neden sundular bir bebek safra kesesinin yolunu tıkamıs olabilir
birde vucutt gerildiğinden
cildiyeye git demişti bana doktor ama onun ilaçları ağır olacağından gitmedim
sağlık ocağınsa
penatol dü yanılmıyorsam
krem ve merhemini yazdı doktor ikisini karıstırım sürdüm
1 hafta sonra gecti
artık ilaçtanmı kendi kendinemi bilmiyorum

çantamda bi iki eksiğim vardı onları koydum az önce
en önemlisi çantaya poposil koymayı unutmuştum
kendime çorap
tokalarım
makyaj malzemesi alıcaktım en azından bi göz kalemi rimel ama vazgeçtim
humananın anne çayını aldım bugün onuda çantama koydum

yarında bardak kkaşık falan onları koyucam

neyse kızlar ben yarına kadar dişimi sıkıyım en iyisi sağlık ocağında aile hekimimiz vermişti bi sefer böle gene ateşlenmiştim ateş daha tehlikeli hamielen deyip vermişti ozamandan kalmıştı largopen yarın zaten doktora gitcemya 2de ozaman ona sorarım muhtemelen oda iç dicektir çünki ameliyatı bi aksilik olmazsa haftaya bi sakıncası yoksa isticem ay bu arada biraz önce eşim yatmadan önce çocuğumuzun ismine kararverdik çağan koyıcaz diye konuşmuştuk dün akşam oğlum eşim ve ben bu akşamda eşim muratçağan koyalım dedi bende ne alaka senin adın murat dedim millet babasının ismini ister sende kendi adınımı istiyon dedim kocamın cevabı beni gülme krizine soktu iyi ozaman babamın adını koyalım dedi kaynatamın addıda muhhittinkaydirigubbakcemile3 neyse dedim ama koptum yani bi aksilik olmazsa murat çağan olıcak sanırsam bu aradadoğum fiyatı deyince bende öğrendim hastaneden özel oda sezeryan bebe doktoru kordon bağlatma hepsi 500 lira ödicekmişiz anacım geçmişi okıcam diye gözlerim sulandı vallaha

niye doğurayım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
hele bi sizler doğurun
ben en son doğurcam lülülülülülü lülülülülülü

ama bu haksızlık
hani sen önce doğacaktın
ama böyle olmazki
oyun bozan culiiiiiii :mymeka: naniknanik

Ayy canim sanki ustten deriden degil de icten icten geliyor kasinti. 3 gundur oluyorum walla. En cok ellerim-kollarim ayaklarim-bacaklarim kasiniyo. ben de hic gecmeyecek dogana kadar surecek boyle diye cook korkuyorum... Doktoruma da soramadim daha.

Kremleri surunce rahatliyo muydu? Ben evdeki nemlendiricilerden suruyom suruyom ama gram fayda etmiyoo. Delircem walla:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…