benimkide yüzüstü yatınca en az 4 saat uyuyoben ıkıncani yuz ustu yatırdım epeydir uyuyor.gecede boyle mi yatirsam ne.kadir tugcu yatirilabilir demiş ama bir doktorda olmaz dedi.br de kendi doktoruma sorim olmadi.dha rahat uyuyor cocuk yuz ustu
yeni yöntem öğrendimkızımın burn çok çabuk tıkanıyor ne yapıcam ben ya
ilk geldiğinde küçük ısınmıyor diye yakıyorduk alıştı sıcağa düşürdük zamanla ama hasasslaştı iyice
hafızaya bak beee :roflol: :roflol:kız juli sen bide yeni hamileyken bozuk etipuf yemiştin yanlış hatırlamıyorsam
boşver bişe olmaz alışmıştır seninki bozuk beslenmeyelülülülülülülülülülülülü
alsıtım gezmeye artıkmerhaba ben geldim...juli anam ne çok geziyon sende..haftasonu oraya geçicem çok heyecanlıyım 2 ay oldu yaw:)
mevlütte kızıma resim çekmeyi unutmuşum sinir oldum kendime o curcunada.sadece arkadaşım çekmişti eşimle beni ayrisi onalr var..
hava güzel gibi dışarı çıkcam ben kzıımla yine:))
cok şükür benimki kalıyo canımbende korkudan yatıramıyorum günde en fazla 5 10 dk yatırıyodum ama dün akşam yatırdım babası yanındaydı tabi..mışıl mışıl uyumuş sonra babasının playstation sesine uyandı tabi..alsanaalsanasmile
ayy julii çok imreniyorum valla ne güzel geziyosunuz..ben hala çıkamıyorum dışarı..dr a gittiğimiz gün süt sağmıştım yollarda emziremem diye benimki biberonu almadı o gün..memelere talim heralde artık.
dün eşim üşendi fırına beni gönderdi bende çıkmak istemedim valla çıkarsam geri eve gelemem diye.o kadar özlemişim offf
ah yavrum kıyamam ben ona..ne sevimli görünüyo ya.inşallah yatış demezler canım.allahım yardımcınız olsun
canım bence bi kusmaya çalış ne olur ne olmaz..sütten geçerse
ay benimkide almıyo..başta bi dnedim 4 5 defa.öğürdü istemedi.bende pes ettim bi daha denemedim..belkide alışmaması en iyisi
benimkide yüzüstü yatınca en az 4 saat uyuyo
daha rahat ediyor herhal
yeni yöntem öğrendim
kalorifer üstüne nemli havlu koyuyorlarmış buharı nemlendiriyormuş
birde anne sütü damlatılırmış
bugün denemeye basladım
sonucları bildiririm :roflol:
[/B]
öğretmedim verdiğin seyi yükledim ama ingiliscem yok anlamadım :uhm:
maşallah bebişine canımslm kızlar nasılsınız.biz bugün saglık ocagına gittik.ogluşumun ilk aşısı yapıldı.
boyumuz 56 cm kilomuz 4kilo 100gr olmuş.
giremiyorum bayadır bazende girip okuyup çıkıyorum.kendimi biraz acemi hissediyorum o yüzden muhabbete katılamıyorum bazen.
bebegin adini sol kosedeki child yazzan kutuda bulun
ve yine record menusu Add measurement i secin
Add data acılınca
olcumun aypıldıgı tarihi
agiriligi
uzunlugu
bas cevresi
kol uzunlugunu girin
ok ledikten sonra sagdaki weight,length dusmelerine basarak grafikleri gorun
inasllah analtabilmişimdir
demet masallah ogluna
canim hepimiz acemiyiz ki burda bir kacimiz ahric tabi:))
maşallah bebişine canım
çok güzel anlattın canım teşekkürler.çözdüm sonunda
hafızaya bak beee :roflol: :roflol:
]
Saol öğretmenim benim a.s.
bir soru daha
orda kırmızı cizgi olması gereken mi oluyor peki
demetcim maşallah bebişine uzun boylu olacak
sagol juli.ayy iyi anasına çekipte kısa boylu olmasında.:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?