2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım..nasıl küçük bey

hoşgeldin esracım. evt evlatlarımız için herşeye değeropuyorumnanaktan

benim bebege de sadece D vitamini verdi doktor demir ne zaman verilmeye baslaniyor?

bugün ilk defa silikon uçsuz direk memeden emdi şimdi uyandı açıkmış çılsırdı yine almadı memeyi mecburen silikon uçla verdim
çok üzülüyorum ya silikonla çok güzel emiyo memeden emmek istemiyo

delf cim bizimki ilk vermede aldı emziği çok şükür biraz ağzında tutmak gerekiyo ama alıyo tabiki karnı toksa açsa ne emzik görüyo gözü nede başka bişey
nuk marka almıştım ben ne olur ne olmaz evde dursun diye onu veriyorum

nerde 4 5 saat uyuku yok anacım okar uyumuyo...

iyi gidiyor canım
biraz uykusuzluk cekiyorum ama olsun benim sorunum derdine anlıymıyorum daha

canım ben cıkkonun kini kullanıyorum weet almadı kavcuklu aldım 2 ayda bir degişiyor biliyorum

ben rast gele bir eczaneden almıştım dogumdan önce hastanede tutar aglarsa die.
bi tane almıştım.. weee marka şimdi deişecek 2 ay olacak nerdeyse..
aldırayım canım ozman saolasın.

benim bilgim yok canım. nasıl wee yi aldı mı? ben her markayı denedim hepsini atıyor ağzından. sen de denedin mi birkaç marka? olmadı bende alayım. biizm yakında bir yerde var da:uhm:

ben bir emzik almıştım onu tuttu canım 1 numara... wee dene bakalım...[/B]silikon damaklı

Son düzenleme:
esra bizde doğduğumuzdan beri göğüs ucuyla emiyoruz
arada veriyorum alıyo ama ağzında kalmıyo hemen damağını kavramıyod iye sıkılıyo deliriyo hele aç sinirliyse resmen kavga ediyo
geçen gün bi tanıdığımız geldi 6 ay öyle em di diyo bi gün verdim ağzını bile sürmedi diyo
bakalım bizimkilerin o günü ne xaman

birde ka ilacı erken doğanlarda 1. ayda
norml doğanlarda 6. ayda başlanıyor diye bliyorum
ba dr. um 1. ayında başlayacaksın demişti de o zaman söylemiştşi

aman masallah masallah canim
benimki de 11-1:30 arası sürekli emiyor birsey oluyor doymuyor cocuk.bir iki kere uzun sure uyudu tabi bayram ettik sonra yine uyanmaya basladi.

benimki de erken dogdu diye birinci ayinda demir verdi.arada unutuyorum vermeyi gerci..

benim bebege de sadece D vitamini verdi doktor demir ne zaman verilmeye baslaniyor?
erken doganlarda daha erken oluyor

birde ka ilacı erken doğanlarda 1. ayda
norml doğanlarda 6. ayda başlanıyor diye bliyorum
ba dr. um 1. ayında başlayacaksın demişti de o zaman söylemiştşi

evet benimki de hem erken dogdu hem de sarilik var diye vermişti.

merhaba kızlar..ben mart anneleri topiginden..ne kadar güzel bebikklerinizi dogurmussunuz simddie onlarla ilgili paylaşımlarınız ya cok az kaldı 1 ayım var doguma ne önerirsiniz..özellikle normal dogum yapanlar??dogumdan tırsmaya basladım..

laviniaebru
bence cok dusunme,bebek ne isterse o oluyor:))
ben normal dogum cok istemiştim ama olmadi.sezaryende kortugum gibi olmadi.ama herkesin hikasi farkli.insallah hayirlisi olur ki oyle de olaacktir.hamileliginin tadini cikart derim gercekten cok guzel bir duygu.annelikte tabi oyle:))

arkadaslar eger bebeğinizin gelişimini grafik seklinde gormek istiyorsaniz

Euro Growth adresinden
healt proffesionals bolumundeki download seceneğini tıklayip programi inidrebilirsiniz.bilgilerinizi girip (kilo boy kafa ceresi kol uzunlugu degerlerini) gelişimini takip edebilirsiniz

Parents bolumunde programı indirmeden de takip edebiliyorsunuz

kızımın burn çok çabuk tıkanıyor ne yapıcam ben ya

ilk geldiğinde küçük ısınmıyor diye yakıyorduk alıştı sıcağa düşürdük zamanla ama hasasslaştı iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…