ben geldim kızlar demirden fırsat bulup hemen size bakayım dedim
bizde uykusuz geceler yaşıyoruz artık başım çatlayacak gibi ağrıyo uykusuzluktan uyuyup uyanmaktan
insan başka hiçbişeye bu kadar dayanamaz sanırım oğlum için herşeye değer
ben geldim kızlar demirden fırsat bulup hemen size bakayım dedim
bizde uykusuz geceler yaşıyoruz artık başım çatlayacak gibi ağrıyo uykusuzluktan uyuyup uyanmaktan
insan başka hiçbişeye bu kadar dayanamaz sanırım oğlum için herşeye değer
ben bu ticker ı değireceğim ama nasıl yapılıyo biri yardım edebilir mi
evet gündüz uyumasın bu kadar uzunda gece uyusun..vallahi gözümüzün içine baka baka büyüyolar..şaşkınlıkla izliyoruz bizdeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet bide çok hızlı gelişti..
hoşbulduk kızlar
bu çocuk benim int.girmemi bekl,yo uyanmak için
biz hazırlanalım artık çıkalım dışarı..görüşrüüz kızlar..
tutku okadar uyuması normal ben dr sordum bazen dedim iki gögüsümü emzirip uyutuyorum 4 5 saat uyuyor uyandırıp emzirmelmiyim dedim ki uyandırsam bile hayatta memeyi tutmuyor kendisi acıkınca alıyor sadece dr da kesinlikle artık kendine düzen kuruyor bebegin o kendisi uyandıgında emsin 2 saatte bire artık gerek yok dedi..onedenle artık 4 5 saat uyumaları normal...
iyi gidiyor canım
biraz uykusuzluk cekiyorum ama olsun benim sorunum derdine anlıymıyorum daha
canım ben cıkkonun kini kullanıyorum weet almadı kavcuklu aldım 2 ayda bir degişiyor biliyorum
benim bilgim yok canım. nasıl wee yi aldı mı? ben her markayı denedim hepsini atıyor ağzından. sen de denedin mi birkaç marka? olmadı bende alayım. biizm yakında bir yerde var da:uhm:
kızlar benim oğlum artık gece gündüz ayrımını yapıyo sanırım..her gece bizimkinin emme nöbeti oluyor saat 11 buçukta emmeye başladı 1 e kadar sürdü..karnı tıka basa doldu tabi.1 de uyudu sabah mıkır mıkır sesine uyandım bi baktım saat 6..ağzım açık kaldı.bende o kadar derin uyumuşum 2 aydır ilk defa..inşallah bozulmaz böyle devam eder.zemuszemuszemuszemus
bu arada demir damlası ve flor başlayan oldumu..biz başladık.çok hızlı geliştiği için demir yetersizliği olur dedi doktor..
erken doganlarda daha erken oluyorbenim bebege de sadece D vitamini verdi doktor demir ne zaman verilmeye baslaniyor?
birde ka ilacı erken doğanlarda 1. ayda
norml doğanlarda 6. ayda başlanıyor diye bliyorum
ba dr. um 1. ayında başlayacaksın demişti de o zaman söylemiştşi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?