aman masallah masallah canim
benimki de 11-1:30 arası sürekli emiyor birsey oluyor doymuyor cocuk.bir iki kere uzun sure uyudu tabi bayram ettik sonra yine uyanmaya basladi.
benimki de erken dogdu diye birinci ayinda demir verdi.arada unutuyorum vermeyi gerci..
erken doganlarda daha erken oluyor
evet benimki de hem erken dogdu hem de sarilik var diye vermişti.
kızımın burn çok çabuk tıkanıyor ne yapıcam ben ya
ilk geldiğinde küçük ısınmıyor diye yakıyorduk alıştı sıcağa düşürdük zamanla ama hasasslaştı iyice
tşk ler canım denicem hemenarkadaslar eger bebeğinizin gelişimini grafik seklinde gormek istiyorsaniz
Euro Growth adresinden
healt proffesionals bolumundeki download seceneğini tıklayip programi inidrebilirsiniz.bilgilerinizi girip (kilo boy kafa ceresi kol uzunlugu degerlerini) gelişimini takip edebilirsiniz
Parents bolumunde programı indirmeden de takip edebiliyorsunuz
kızımın burn çok çabuk tıkanıyor ne yapıcam ben ya
ilk geldiğinde küçük ısınmıyor diye yakıyorduk alıştı sıcağa düşürdük zamanla ama hasasslaştı iyice
tutkucum sen o zamn ek gıdaya gecer gecmez her sebzeyi doktorun izin verdigi tabi deneyeceksin.eee bi de siz de herseyi yerseniz secemez o zamn belki...
bakalım nasıl buyutucez bu bıdıklariii.egitmek cok zor
ne yakıyosun cnm bizim gece kalorifer sönüyo ben ufo yakıyorum gece burnu hırıltılıydı hep doktor soğukk buhar makinesi alın dedi
tşk ler canım denicem hemen
canım benimkininde çok tıkanıyor hele sabaha karşı tısır tısır ötüyo..ben serum fizyolojik sıkıyorum hemen arkasındanda otri bebenin aspiratörüyle temizliyorum..günde bi kere yapmam yeterli oluyor rahatlıyo çocuk
ruzgar ben otribebe ile rahat temizliyorum once serum fizyolojik damlatiyorum tabi
dr. banada soguk buhar alabilecegimi soyledi.
sağlık ocağınaki dr bizede oda değişikliğinde bile olur dedş
normalde doğalgaz kaloriferrli yanıyo altını değiştiriken ufoyu yakıyorum biraz
ama 25 derecnin altına inmesin anında hırıltı başlıyo
serum fizyolojik sıkıyorum bende normal burun aspratörü amıtım ama iyi değilmiş idye okudum otribebenin alıcam çıkınca
buhar makinalarınada bakıyim
tutukıucum ben de yıkıyorum
bas edemem her seferinde bir taneyi kullanırsam
ben ıkıncani yuz ustu yatırdım epeydir uyuyor.gecede boyle mi yatirsam ne.kadir tugcu yatirilabilir demiş ama bir doktorda olmaz dedi.br de kendi doktoruma sorim olmadi.dha rahat uyuyor cocuk yuz ustu
çok hoşlarına gidiyor ya
gazlarınıda rahat çıkarıyotrlar
benimki bazenağlıyor yan sırt üstü yatırınca illa öyle istiyo uykumda oluyo bu durumda onu öylr yatırıp bekliyorum
yastık aldık dün boğulma önleyici arada hiç değilse rahat rahat yatırırım gerçi o da ne kadar güvenilir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?