2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benimde o saatlerde uzun süreli emiyo gece için depolyorlar heraldegamyoncuiremsu
inşallh oturur artık düzenleri.
bana erken doğduğu için demedi dr gelişimi çok hızlı olduğu için verdiğini söyledi..florda suda eritip vericeksin dedi ne kadar suda eriteceğimi sormamışım birazönce arayıp sordum 1 tatlı kaşığı suda eitip vercekmişim..

dr rotayı bile zor verdi benim velete ya hatta çok yemek seçicek utku yandın sen dedi bana..bu ilaçlarıda almıyo benimki zor yuttruyorumkafamçokkarıştı

kızımın burn çok çabuk tıkanıyor ne yapıcam ben ya

ilk geldiğinde küçük ısınmıyor diye yakıyorduk alıştı sıcağa düşürdük zamanla ama hasasslaştı iyice

ne yakıyosun cnm bizim gece kalorifer sönüyo ben ufo yakıyorum gece burnu hırıltılıydı hep doktor soğukk buhar makinesi alın dedi

tutkucum sen o zamn ek gıdaya gecer gecmez her sebzeyi doktorun izin verdigi tabi deneyeceksin.eee bi de siz de herseyi yerseniz secemez o zamn belki...
bakalım nasıl buyutucez bu bıdıklariii.egitmek cok zor

tşk ler canım denicem hemen
kızımın burn çok çabuk tıkanıyor ne yapıcam ben ya

ilk geldiğinde küçük ısınmıyor diye yakıyorduk alıştı sıcağa düşürdük zamanla ama hasasslaştı iyice

canım benimkininde çok tıkanıyor hele sabaha karşı tısır tısır ötüyo..ben serum fizyolojik sıkıyorum hemen arkasındanda otri bebenin aspiratörüyle temizliyorum..günde bi kere yapmam yeterli oluyor rahatlıyo çocuk

ruzgar ben otribebe ile rahat temizliyorum once serum fizyolojik damlatiyorum tabi
dr. banada soguk buhar alabilecegimi soyledi.

tutkucum sen o zamn ek gıdaya gecer gecmez her sebzeyi doktorun izin verdigi tabi deneyeceksin.eee bi de siz de herseyi yerseniz secemez o zamn belki...
bakalım nasıl buyutucez bu bıdıklariii.egitmek cok zor

evet babasıda çok yemek seçer..bazen ne yapıcağımı düşünmekten çıldırma noktasına gelirim..ama tabi artık yavaş yavaş herşeyi yemek zorunda çocuğu için..anne baba ne yaparsa çocukta onu yapıcak haliyle..
büyüyecekler bi şekilde ama işte iyi yada kötü bizim elimizde

sabah beri göğsümde iki çekiyo uyuyo yerine yatırınca uyanıyo göğsümde uyuycak ille sıpa açlıktan ölüyorum bi bırakmadı beni kafamçokkarıştı

ne yakıyosun cnm bizim gece kalorifer sönüyo ben ufo yakıyorum gece burnu hırıltılıydı hep doktor soğukk buhar makinesi alın dedi

sağlık ocağınaki dr bizede oda değişikliğinde bile olur dedş
normalde doğalgaz kaloriferrli yanıyo altını değiştiriken ufoyu yakıyorum biraz
ama 25 derecnin altına inmesin anında hırıltı başlıyo

serum fizyolojik sıkıyorum bende normal burun aspratörü amıtım ama iyi değilmiş idye okudum otribebenin alıcam çıkınca
buhar makinalarınada bakıyim

ruzgar ben otribebe ile rahat temizliyorum once serum fizyolojik damlatiyorum tabi
dr. banada soguk buhar alabilecegimi soyledi.

otri bebenin yedek uçları olduğu yazıyo ama biz hiç bi yerde bulamadık..eşim çok aradı ama yokmuş depolara bile sordurmuş..eczacı kadında ben kendimde uçları yıkayıpta kullanıyorum demiş artık bende öyle yapıyorum..sen bulabildinmi

buhar makinası ben hamileyken almıştım utkunun doktoru önermiyorum ilerde astıma neden olur dedi hiç kullanmadım duruyo öyle..bizim ev çok sıcak oluyo artık yazın kullanırım belki

bence herkes yıkayip kullandigindan yedekleri kimse almiyor diye belki getitirtmiyorlardir.ithal urun diye hatirliyourm

ben ıkıncani yuz ustu yatırdım epeydir uyuyor.gecede boyle mi yatirsam ne.kadir tugcu yatirilabilir demiş ama bir doktorda olmaz dedi.br de kendi doktoruma sorim olmadi.dha rahat uyuyor cocuk yuz ustu

çok hoşlarına gidiyor ya
gazlarınıda rahat çıkarıyotrlar

benimki bazenağlıyor yan sırt üstü yatırınca illa öyle istiyo uykumda oluyo bu durumda onu öylr yatırıp bekliyorum
yastık aldık dün boğulma önleyici arada hiç değilse rahat rahat yatırırım gerçi o da ne kadar güvenilir bilmiyorum

Son düzenleme:
ben ıkıncani yuz ustu yatırdım epeydir uyuyor.gecede boyle mi yatirsam ne.kadir tugcu yatirilabilir demiş ama bir doktorda olmaz dedi.br de kendi doktoruma sorim olmadi.dha rahat uyuyor cocuk yuz ustu

evet çok rahat uyuyolar..gece bilmiyorum ben yinede cesarety edemem heralde..benimki her şekilde güzel uyuyo zaten maşallah

gece bende yatıramam uzun süre 2-2.5 saatte uyanıyor
ama sabahları 7 den sonra falan kaka yapmaya başlıyo yüz üstü yatmak hoşuna gidiyo zaten sürekli ıhlamasına uyanıyorum o zaman yatırabiilirim hiç değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…