2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

julı
yok beyaaa
1 haftalıkken dra gıttım
1, 1,5 ay sonra gel kontrole dedı
cınsel ılıskı yok dedı
e tabı halıyle

yokk kız
adam sapık sanar benı
hem ben utanır soramam
kendı der zatı

canım en azından dra gorundun ya ..
ya canım anladıgım kadarıyla benımkı kadar degıl senınkı ben haplarla ayakta durdum sen alısverıs yaptım dıyorsun bırak alısverısı korıdorda dıger odaya kadar catlayacak gıbı oluyordum ben..
sureklı yattım..
acıl sıfalar sana hadı bakalım kremler ıyı gelır ınsallah yaa..

zeynomda 5. günümde sertlikten çıkamamıştım abdestime zorlanmaktan çatlağım oluştu ...bir ayı devirdik hergün çıkıyorum bir kez ama dün resmen ağlaya ağlaya çıktım ...zeynomdan biliyorum 6 ay sıkıntı yaşıcam yediklerinizle dengeleyin kızlar kayısı filan alın ben o zamanlar keten tohumu kullanmıştım ayrıca omu işe yaradı bilmiyorum ama şey hatırlıyorum fazla alıştırmayın bu tarz şeylere kendinizi bol su sabah 2 kayısı mutlaka çorba meyve ve hiç sebze alamadıysanız o gün bünyenize kıvırcık marul ne bulduysanız atın hergün ağzınıza...maydonoz çok tüketmeyin sütü azaltıyomuş fazlası..bugün bütün gün elim popomda dolaştım yine yaşamak istemiyorum....eşim diyor casmin dikişlerin patlıcak zannettim ......adam ürkttü öyle ağladım ki banyoda.......ayy kurban olurum dün 3 kez girdim wc ye zeynom kabız olunca tavuk suyuna çorba yapardım hemen bozardı kakasını anne çıktın mı tuvalata dedi hayır annem çok acıyor dedim anne bir tavuk çorbası yap istersen iyi gelir dedi ayyy bir hoşuma gitti..inş..rabbim elleriyle yapıpta getirdiği günlerini görmeyi nasip eder..güzel yavrum benim..kötü bir konuydu ama sıkıntımı anlatıyım dedim...öle işte..hadiyin gari ben kaçtım süt içti bizimki şimdi uykuya daldı 1 saat yatsam kardır.....öpüldüyüz haaaaaaaaaaaaaaaa=)

günaydın herkese..
bu seferki yatış durağımız kuvvetle muhtemel Pendik Devlet Hastanesi.

bronşitimiz geçmemiş. dün maltepe üniversitesi hastanesindeki hoca yatması gerek dedi. orayı karşılayamayacaağım için Kartal Devlete götürdüm.
canını okudular orda oğlumun. her yerini delik deşik ettiler,damar yolu açamadılar. en sonunda kafadan açacaz dediler. kafasını bin tane delip mosmor ettiler. iyice zıvanadan çıktım.başka bir sürü sorunlar oldu; en sonunda üzerine yürdüğüm sırada doktoru elimden hastane polisi aldı. aldım çocuğu yatış yaptırmadan çıkardım.

dün bütün gün yatacak hastane aradık, heryer dolu.
şimdi büyük ihtimal pendik devlet hastanesi olacak, diğer seçenek zeynep kamil.
gatadan da bi haber bekliyoruz, olursa gataya gideceğiz.
15 dk sonra gne hastane yollarındayız..

Allah devlete zeval vermesin derler ya; zeval verilmemiş hali buysa, zeval versin anasını satayım.
çocuk perişan oldu hastanelerde, daha beter arttı öksürüğü.
eğer hayati durum olsa dün elimde kalmıştı oğlum benim hastane aramaktan.
ya paran olacak ya çevren yaşamak için.
çok şükür çevremiz varmış bizimde..

çok gecmış olsun esmeralda

maalesef duyarsız ınsanlar cok.ısının hakkını vermeyen doktorlar da...
alah yardımcınız olsun

canım sinirlenmekte haklısın. maalesef işleyiş berbat. sıkılma sen. geçecek bu günleeerrr biliyoırum ben. çok ama çok geçmiş olsun

cnm bnm allah beterinden esirgesin...
her şey en kısa zamanda düzelecek ayaz bebek iyileşecek inşallah..
bir daha hastane yollarına düşmeyeceksiniz inşallah...:Saruboceq:

herkese günaydın...
ben 40ım çıktıktan sonra doktora gittiğimde alttan baktı...
bir aletle yumurtalıklarıma falan baktı korktuğum gibi cnm acımadı ..
ama ben çok utandım
hatta dedimki alttan muayene olacağımı bilsem asla gelmezdim...
bnm kanamam çok az oldu ilk haftada bitti dedim daha iyi olduğunu söyledi...
korunma yöntemi olarak spirali önerdi sağlık ocağında takıyorlar dedi bende onlara güvenemem dedim...

Ay kıyamam ben yavruma Allah bildiği gibi yapsın o dr ları hiçmi vicdanları yok adiler kusura bakmayın kızlar ama dayanamdım...
Allah acil şifalar versin canım bebeğine sana da sabır

ben cook bunaldım arkadaslar yaa, süreklı aglıyo bizimki önune gecemıyoruz. sadece memede susuyor.13-14 saattir ya cıglık atıp aglıyo yaada memede uslu uslu emıyo... napcam ben yaaa((

esmeralda cok gecmı solsun, yanı okudum yazıdıgnı ve cok uzuldum, allah yardımcınız olsun ve acıl sıfanızı versın. dua edıcem sızın ıcın...

selam teyzoşlar nasılsınız bugün

esraa hatırlıyormusun bana bızım tahmını dogum gunlerımız aynı bakalım hangımız daha önce doguracak demıstın hamişken...:)) biz 11 ocakda dünyaya geldık, hangımız dah aönce dogurmusuz:)))hihoyyyt

esmer cok uzuldum insallah iyi bir hastanede sağliğina kavusur yavrun.
sureyyaapasa göğüs hastaliklari hastanesine gittiniz mi
cocuk bolumu varmiş sitesine baktimda.ama yenidogan tabi farklidir

hante ben de hic vermek istemiyorum emzik ama senin işin zor bir denesen

ahh canım denemem mı , ısrarla hergun kac posta aglata aglata denıyorum. ama alamadı onuda bır turlu.. bıraz daha buyuyunce mı alacak acaba bılmıyorum. alsa artık sakıncalarını gectım ben verıyorum ama almıyo((

hatırlıyorum hantecim sen daha önce doğurmuşsun biz 13 ocakta doğduk aslında daha gelmeye niyetide yoktu demirin mecburen sezeryanla doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…