2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

esmeralda yazdıklarını okudum çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inş.

Canım çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun...

gecmiş olsun canım
ahh nasıl bir bransitmiş yaa yavrus atamadı hala
insallah güzel bir hastane bulursun canım

günaydın kızlar
bütün gece kuş uykusu yaptı küçük hanım
anakucağında uyuyo yataağa koyuyom acıyo göözleri
eziyet yatmak neden hosuna gidiyo anlamadım

hatırlıyorum hantecim sen daha önce doğurmuşsun biz 13 ocakta doğduk aslında daha gelmeye niyetide yoktu demirin mecburen sezeryanla doğdu

allahım saglıklarını sıhhatlerını hayırlı uzun ömurlerını versın evlatlarımızın :))) amin...a.s.

kızlar şu bebekler tam olarak nezaman göemeye başlıyorlar
benimki sanki halen boş boş bakıyor gibi geliyor bana
daha tam göremiyor gibi yada bana öyle geliyor.

görüyorlar ama renkleri daha çok seçiyorlar 1buçuk aylıkken falan artık karşılarındaki şeyler net lik kazanıyor ama ne olduğunu bilmediklerinden bakıyorlar sadece
bizim ki 2 aylıktı takip etmeye başladı yinede tam edemiyolar ses duyunca kafasını çevirmeye başladı o da 1 bakıyo 2 bakmıyodu
şimdi zaten sesleniyosun hemen bakıyo 2 buçuk ayı buluyo tamamen bakmaları

canım çok çok geçmiş olsun kurtulamadı yavrucuk şu hastanelerden kıyamam yaAllah acil şifalar versin inşallah

saol böcek a.s.

kızlar 12 numero esmeralda ve ayaz
oylarınızı verin bakem

hepi o kadar güzelki karar veremiyodum
sen öyle diyince onlara verdim bari bizden birine gitsin çok da düzel hepsi ya

esmeralda çok üzüldüm canım rabbim sağlık versin....dikkat edin kendinize...kokla bebişini benim için....canım yaaa..=(

meraba kızlar nasılsınız kızımı yıkadım uyuttum geldim tabi ne kadar uyursa gündüz uykularımızda pek kalmadı artık ninni için siteye üye oldum ama kendi verdiği şifreyi kabul etmiyo site açamadım :sm_confused:

esmeralda çok geçmiş olsun cnm siz normal servise yatmak içinmi yoksa yenidoğan yoğun bakım içinmi yer arıyosunuz

merhaba kızlar
sabahtan beri ağlıyordu yeni uyudu
3 gündür çok fazla gazımız var ne yapacağımı şaşırıyorum
bir de kakasını yapamıyor artık
yaklaşık 40 saat sonra yapabildi biraz rahatladı ama şu gazz yok mu
offfffffffffffffff

scedde barbunyayı bilmem ama fasulye yedim gaz falan yapmadı
yarın kuru denicem bakalım gaz olcak mı

scedcedu, bence taze fasulyeden bisey olmaz

ben kuru fasulyede yedim bebek hep gazli olunca cok bisey farketmedim
bugun menude yeşil mercimek ve bulgur var bakalim sonuc nasıl olacak??

ben şimdi difrizden taze fasülye pişirdim.akşam yiyip yazarım yapıp yapmadığını.ama barbunya yapabilir

valla tutku azr azr yiyorum.ve cok acikmadan yemeye calisiyorum.
doktorumad yiyeceklerden gecmez dedi.ben de inanmak istiyorum:))
cok anlam veremiyorum bagirsaklardan gazin emilip kana karisp sute gecmesi bana ne bilim olmazmiş gibi geliyor.

kızlar teşekkür ederim barbunyayı erteleyeyim o zaman şu birkaç gündür zaten çok kıvranıyor bence yiyeceklerden gaz geçiyor en azından bizde farkediyor karnabahar ve bulgur çok gaz yaptı mesela.

ben geldim
annem gitti çok üzgünüm
hoşgeldin hoya özlettin kendini
haklısınn aşklitom
kızlar bi soru
loğusalık bitti ardındsan adet oldum yarın banyo yapacağım malum bölge temizliğini yapabilirim değil mi doktor kırk çıkıncaya kadar dokunma demişti

sadece ben hemen adet oldum sanıyordum
sen de bendensin demekki

kızlar benim canım sigara çekiyor

:kedi::kedi::kedi:

lmaz:lmaz:lmaz:
kızlar iyi akşamlar
kontrol için doktora gitmesem ne olurki
dikişlerimde filan bi sorun yok
neye bakıyor ki

canım bence gitsen daha iyi olur kırkın çıktıktan sonraki kontrolde dikişlerine bakılmıyor
alttan muayene ediliyor rahim temiz mi vs bakılıyor bir de smear alınıyor

canım çok geçmiş olsun
inşallah biran önce bir daha girmemek üzere hastaneden çıkarsınız

ben cook bunaldım arkadaslar yaa, süreklı aglıyo bizimki önune gecemıyoruz. Sadece memede susuyor.13-14 saattir ya cıglık atıp aglıyo yaada memede uslu uslu emıyo... Napcam ben yaaa((

saol böcek a.s.

Kızlar 12 numero esmeralda ve ayaz
oylarınızı verin bakem

verdim canım ama fotoları nasıl görüyoruz bilemedim ben. Ama oyum 12 yeeee

esmeralda çok çok geçmiş olsun.acil şifalar versin rabbim.
bende düzce tıptan randevu aldım.böbrekleri için.damar yolu açtırıp öyle gelin dediler.bakalım nasıl bişi yapacaklar.çok acıtmazlar canını inş.

4 gün öncesine kadar gazın anne sütünden geçtiğine inanmıyordum.Ne bulursam yedim.Kan olsun diye yeşil mercimekler,nohutlar vs. ben de gaz oluyordu hem de ne gaz ama ben bunu yediklerimden değil ameliyatın yan etkisi diye düşünüyordum.Rahatlıla da çıkardığım için sorun olmuyordu.

Ama bebeğim de fena halde gazlıydı.Burda forumda kızlar gaz olmasın diye şunu bunu yemiyoruz deyince ben de yemeyim dedim.Tavuk-balık-et ve kahvaltı ağırlıklı beslendim gerçekten d ebendeki o gaz gitti ve bebeğimin de gazı çok ama çok azaldı.

O yüzden doktorlara bakmayın yediklerinize dikkat edin.Kesinlikle bebeğiniz 3 aya girene kadar yedikleriniz çok önemli gaz sancısı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…