rylai şurubu sen içiyorsun değil mi? yoksa bebeğe veriyorsun
merhaba ben geldim nasılsınız bakalım..sabahtan beri kitap okuyorum bitircem diye canım çıktı:))
sonunu merak ediyordumda:)ayşe kulin nefes nefese tavsiye ederim kızlar.2 gunde bitirebildim..
esmeralda çok geçmiş olsun inş.istedigin bir hastanede yer bulabilirsin..
aşkito sanada geçmiş olsun.
kızlar birşey sorucam dr bana 40 çıkınca degilde 2 ay sonra gel demişti smear alcam demişti neden okadar geç dediki.yani mart 10 da falan gitmem gerekecek çok geç degilmiki?
merhaba ben geldim nasılsınız bakalım..sabahtan beri kitap okuyorum bitircem diye canım çıktı:))
sonunu merak ediyordumda:)ayşe kulin nefes nefese tavsiye ederim kızlar.2 gunde bitirebildim..
esmeralda çok geçmiş olsun inş.istedigin bir hastanede yer bulabilirsin..
aşkito sanada geçmiş olsun.
kızlar birşey sorucam dr bana 40 çıkınca degilde 2 ay sonra gel demişti smear alcam demişti neden okadar geç dediki.yani mart 10 da falan gitmem gerekecek çok geç degilmiki?
rylai parça parça o uyudukça yada akşamları eşim bakıyorken ben okuyorum..sagoldun eşim gelince hep o bakıyor yatana kadar ben sadece emziriyorum elinden gelse benimki o işide kendi yapcak:))
bizde hiç durmayan yaramaz çocuklara annen baban yaparken besmele çekmedimi derler şimdi bende size dicem besmelesizmi yaptınız çocuklarıda hiç durmuyor...:)))))))))))))
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
çok güldürdün beni ecrin
o iş sırasında besmele akla mı gelirmiş
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
rylai ne bileyim işimi gücümü yapıyorum gezmeyede gidiyorum eski hayatıma dönmeye çalışıyorum tek farkla çocukla tabiki zor oluyor hazırlanmam çıkmam vs..ama aman bebek var deyip kendimi eve hapsetmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?