2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba ben geldim nasılsınız bakalım..sabahtan beri kitap okuyorum bitircem diye canım çıktı:))
sonunu merak ediyordumda:)ayşe kulin nefes nefese tavsiye ederim kızlar.2 gunde bitirebildim..
esmeralda çok geçmiş olsun inş.istedigin bir hastanede yer bulabilirsin..
aşkito sanada geçmiş olsun.
kızlar birşey sorucam dr bana 40 çıkınca degilde 2 ay sonra gel demişti smear alcam demişti neden okadar geç dediki.yani mart 10 da falan gitmem gerekecek çok geç degilmiki?

maşallah cnm yaa nası fırsat buluyosun bende kitap kurduyum ama yemek yemeye bile fırsatım olmuyo diyil kitap okumak imrendim valla

rylai parça parça o uyudukça yada akşamları eşim bakıyorken ben okuyorum..sagoldun eşim gelince hep o bakıyor yatana kadar ben sadece emziriyorum elinden gelse benimki o işide kendi yapcak:))

hepmavi yiyeceklerle alakası oldugunu düşünüyorum bende gaz olayının çünkü dün kumpir yedim akşamda mercimek çorbası benim minik kuzum gazdan okadar çok rahatsız olduki çok pişman oldum yediklerime..

canım nasıl vakit buluyorsun kitap okumaya sempatiksalakcinni ben tuvalete gidemiyorum:bbo:

bizde hiç durmayan yaramaz çocuklara annen baban yaparken besmele çekmedimi derler şimdi bende size dicem besmelesizmi yaptınız çocuklarıda hiç durmuyor...:)))))))))))))

rylai parça parça o uyudukça yada akşamları eşim bakıyorken ben okuyorum..sagoldun eşim gelince hep o bakıyor yatana kadar ben sadece emziriyorum elinden gelse benimki o işide kendi yapcak:))

valla benim işim hiç bitmiyo cnm eşim oyalarken ben ya iş yapıyorum ya da iki dakka dinleniyorum

bizde hiç durmayan yaramaz çocuklara annen baban yaparken besmele çekmedimi derler şimdi bende size dicem besmelesizmi yaptınız çocuklarıda hiç durmuyor...:)))))))))))))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

çok güldürdün beni ecrin
o iş sırasında besmele akla mı gelirmiş

rylai ne bileyim işimi gücümü yapıyorum gezmeyede gidiyorum eski hayatıma dönmeye çalışıyorum tek farkla çocukla tabiki zor oluyor hazırlanmam çıkmam vs..ama aman bebek var deyip kendimi eve hapsetmiyorum..

ütüleneceklerden oluşan ağrı dağının yarısı gitti
ben devam edeyim inşallah hepsini bitirebilirim
2 tane çift kişilik nevresim tk
3 tane tek kişilik nevresim tk
6 havlu
1 masa örtüsü

haftasonu misafirlerden arta kalanlar

çok güldürdün beni ecrin
o iş sırasında besmele akla mı gelirmiş

valla canım çocuk yapmaya karar verip korunmayı bırakınca hep besmeleyle yaptık:)))duayla hatta..:)))

iyi yapıyosun cnm iş bitmez zaten insanın psikolojiside önemli benimki beni hiç bırakmıyo şöle 2-3 saat uyusa bende işimi bitirip kendime bakıcam ama olmuyo şimdilik kuzuma feda olsun napalım :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…