zeynomda 5. günümde sertlikten çıkamamıştım abdestime zorlanmaktan çatlağım oluştu ...bir ayı devirdik hergün çıkıyorum bir kez ama dün resmen ağlaya ağlaya çıktım ...zeynomdan biliyorum 6 ay sıkıntı yaşıcam yediklerinizle dengeleyin kızlar kayısı filan alın ben o zamanlar keten tohumu kullanmıştım ayrıca omu işe yaradı bilmiyorum ama şey hatırlıyorum fazla alıştırmayın bu tarz şeylere kendinizi bol su sabah 2 kayısı mutlaka çorba meyve ve hiç sebze alamadıysanız o gün bünyenize kıvırcık marul ne bulduysanız atın hergün ağzınıza...maydonoz çok tüketmeyin sütü azaltıyomuş fazlası..bugün bütün gün elim popomda dolaştım yine yaşamak istemiyorum....eşim diyor casmin dikişlerin patlıcak zannettim ......adam ürkttü öyle ağladım ki banyoda.......ayy kurban olurum dün 3 kez girdim wc ye zeynom kabız olunca tavuk suyuna çorba yapardım hemen bozardı kakasını anne çıktın mı tuvalata dedi hayır annem çok acıyor dedim anne bir tavuk çorbası yap istersen iyi gelir dedi ayyy bir hoşuma gitti..inş..rabbim elleriyle yapıpta getirdiği günlerini görmeyi nasip eder..güzel yavrum benim..kötü bir konuydu ama sıkıntımı anlatıyım dedim...öle işte..hadiyin gari ben kaçtım süt içti bizimki şimdi uykuya daldı 1 saat yatsam kardır.....öpüldüyüz haaaaaaaaaaaaaaaa=)
günaydın herkese..
bu seferki yatış durağımız kuvvetle muhtemel Pendik Devlet Hastanesi.
bronşitimiz geçmemiş. dün maltepe üniversitesi hastanesindeki hoca yatması gerek dedi. orayı karşılayamayacaağım için Kartal Devlete götürdüm.
canını okudular orda oğlumun. her yerini delik deşik ettiler,damar yolu açamadılar. en sonunda kafadan açacaz dediler. kafasını bin tane delip mosmor ettiler. iyice zıvanadan çıktım.başka bir sürü sorunlar oldu; en sonunda üzerine yürdüğüm sırada doktoru elimden hastane polisi aldı. aldım çocuğu yatış yaptırmadan çıkardım.
dün bütün gün yatacak hastane aradık, heryer dolu.
şimdi büyük ihtimal pendik devlet hastanesi olacak, diğer seçenek zeynep kamil.
gatadan da bi haber bekliyoruz, olursa gataya gideceğiz.
15 dk sonra gne hastane yollarındayız..
Allah devlete zeval vermesin derler ya; zeval verilmemiş hali buysa, zeval versin anasını satayım.
çocuk perişan oldu hastanelerde, daha beter arttı öksürüğü.
eğer hayati durum olsa dün elimde kalmıştı oğlum benim hastane aramaktan.
ya paran olacak ya çevren yaşamak için.
çok şükür çevremiz varmış bizimde..
bizimki içince gülüp konuşmaya başlıyor kafayı bulmuş gibi de iyi geldiği nkesin ama galiba kafasını iyi ediyor gazını değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?