2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

oferta ben takmıyorum canım
ama bizim oda 25 derece

kibele lansinohun süt saklama poşetleri var

kel kafa olunca ben takıyorum :))
ama sacları varsa gerekmeyebılır

Ya kızlar ben bu sıpayı uyanıkken hiç oyalayamıyom sizinkiler ne yapıyo benimki hep meme üstünde durayım istiyo.Belgesellerdeki maymun lara döndüm memeler ortada küçük şempanze meme üstünde.Memeden çekince ağlıyo.Gazı filan olmasa da öyle.Yalancı memeyi almıyor.Ya uyuyor ya memede ya da ağlıyor.Şöyle koyunca 10dkka bile durmuyoo..

araba koltuğu gercekten ziyanlık
bilsem almazdım
ayda bir doktora gitcezde koycaz
zaten oda 9 kiloya kadar
ona dünya para verildi
bak sinir oldum şimdi

aventın koca memesını aldı da bu sorundan kurtulduk bırde habıre bırseyler anlatıyorum resmen dılım kuruyo

benimkide durmuyo kucakta gezdiriyyoz
hatta ben oturunca bile basıyo cığlıyo

benimki hiç takmadı..kıyameti koparıyo takınca..çok şükür hastada olmadı hiç.

kızlar bugün bende adet oldum..off erken değilmi daha ya..şöyle bi 4 5 ay daha rahat etseydik

bilsem almazdım
zaten oda 9 kiloya kadar
ona dünya para verildi
bak sinir oldum şimdi

julı aynen zaten ondan ben de sınır oluyorum bır de dunyanın parasını verdım ıyıkı portbebe de almamısım yanında gercı o daha cok ıse yarardı evde ıcınde yatardı ozellıkle chıcconun trıosundakı kocamandı ve sırtı yukselıyordu..
dedılerde dınlemedım ınat ettım arabada kullanacam dıye..
anam dedıydı kucagında tasıyacan zaten kucuk yer araba koltuguna bıle gerek kalmayacak dıye..
bır puset yeterdı valla..
bır de bır arkadasta sunu dedı ben su bebek arabası konusunda harcadıgım zamana cok uzuluyorum sımdı olsa dusunmezdım demıstı..

ama bunu oturduğu zamanlardada kullanabiliyosun cnm oturur vaziyetteyken sığarlar heralde

bazen oluyo canım bızde de
cok kokan ve cok garıp bır kakası yoksa endıselenme

çok kokmuyo allahtan bazen yeşil oluyo işte bazende böyle sümüksü

bilsem almazdım
zaten oda 9 kiloya kadar
ona dünya para verildi
bak sinir oldum şimdi

bebem sallanmıyomu yere koyunca benimki zeynodan kalma.....altı beşik altı gibi kavisli ben ona küçük bir yastıkım var kaz tüyü ortasına koyuyorum bebişide yatırıyorum içine sallıyorum arada mayışıyor birde tıkır tıkır hızlı ritimde sallayınca gazada iyi geliyor......:kedi:

hepmavı bu arada sanmakı aldı dıye bagırmıyo emzıgı yanında durma bak ne oluyo emzık sadece uyanıkken bana bakmasını saglıyo.. habıre konusmazsam da kızıyo habıre benı dınlıyo yada elını tutmam lazım..

sallanıyo ve ıyı oluyo ben de salladım sonra duz yere aldım galıba ben ev tıpı olanlardan almasam ıyı olcak bununla ıdare edeyım

ama bunu oturduğu zamanlardada kullanabiliyosun cnm oturur vaziyetteyken sığarlar heralde

çok kokmuyo allahtan bazen yeşil oluyo işte bazende böyle sümüksü

belkıde canım sıgarlar ama bızımkı zaten habıre kucakta gelen gecen kucaga alıyo hele gecelerı dedesı babannesı bıze vermıyorlar ben vazgectım galıba..

baen ysıl olabılır normaldır o da sıkma canını
benım zıllı de 3 gunde yapıyo olcak bole seyler..
kara kayısı deneyecem ben de julı dedı..

sallanıyo ve ıyı oluyo ben de salladım sonra duz yere aldım galıba ben ev tıpı olanlardan almasam ıyı olcak bununla ıdare edeyım

kibelem bebem boş yere masraf yapmayın anacım elinizdekilerle idare edin öyle şeyler alıcaksınız ki birkaç ay sonra onlara harcarsınız paralarınızı....boshayallersmile

ne bıleyım durur mu kı oyle bebek benımkı durmaz sankı

nur hep yapışık ya bana ya babaya
bu işime yarar diye düşünüyorum dışarıda evde portbebe ile taşımak zor araba da almadım bebeme daha hem çarşı pazara ideal yörük işi sarın git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…