kel kafa olunca ben takıyorum :))bişey soracağım bebeklerin başına şapka takıyormusunuz hala.bizim ev 23 derece de duruyor.doktor bebekler en çok başlarından üşür beresini çıkarma demişti perşembe günü kontrolümüz var soracağım ama sizler ne yapıyorsunuz merak ettim hala bereler kafadamı sizde de.
oferta ben takmıyorum canım
ama bizim oda 25 derece
kibele lansinohun süt saklama poşetleri var
olabılır bakalım sımdılık boyle yatıyo ama ıdare etmez sankı yaa bızı..
evde fazlalık fazlalık araba koltugunu ne zaman kullanacam bıde o da kalacak neyse esımle konusayım aksama ne dıyecek bakalım..
Ya kızlar ben bu sıpayı uyanıkken hiç oyalayamıyom sizinkiler ne yapıyo benimki hep meme üstünde durayım istiyo.Belgesellerdeki maymun lara döndüm memeler ortada küçük şempanze meme üstünde.Memeden çekince ağlıyo.Gazı filan olmasa da öyle.Yalancı memeyi almıyor.Ya uyuyor ya memede ya da ağlıyor.Şöyle koyunca 10dkka bile durmuyoo..
Ya kızlar ben bu sıpayı uyanıkken hiç oyalayamıyom sizinkiler ne yapıyo benimki hep meme üstünde durayım istiyo.Belgesellerdeki maymun lara döndüm memeler ortada küçük şempanze meme üstünde.Memeden çekince ağlıyo.Gazı filan olmasa da öyle.Yalancı memeyi almıyor.Ya uyuyor ya memede ya da ağlıyor.Şöyle koyunca 10dkka bile durmuyoo..
bişey soracağım bebeklerin başına şapka takıyormusunuz hala.bizim ev 23 derece de duruyor.doktor bebekler en çok başlarından üşür beresini çıkarma demişti perşembe günü kontrolümüz var soracağım ama sizler ne yapıyorsunuz merak ettim hala bereler kafadamı sizde de.
araba koltuğu gercekten ziyanlık
bilsem almazdım
ayda bir doktora gitcezde koycaz
zaten oda 9 kiloya kadar
ona dünya para verildi
bak sinir oldum şimdi
biz de cok yatırmıyoruz uyuyunca ıcınde aldım mesela altacmaya koydum..
yaa ıste bunlar bıze ufak gelecek 1 ay sonra masrafa gerek var mı dıye dusunuyorum(
ya da su 3 in 1 var ya ondan mı alsam daha uzun sure kullansa o da cok pahalı yaa
bazen oluyo canım bızde de
cok kokan ve cok garıp bır kakası yoksa endıselenme
bişey soracağım bebeklerin başına şapka takıyormusunuz hala.bizim ev 23 derece de duruyor.doktor bebekler en çok başlarından üşür beresini çıkarma demişti perşembe günü kontrolümüz var soracağım ama sizler ne yapıyorsunuz merak ettim hala bereler kafadamı sizde de.
araba koltuğu gercekten ziyanlık
bilsem almazdım
ayda bir doktora gitcezde koycaz
zaten oda 9 kiloya kadar
ona dünya para verildi
bak sinir oldum şimdi
sallanıyo ve ıyı oluyo ben de salladım sonra duz yere aldım galıba ben ev tıpı olanlardan almasam ıyı olcak bununla ıdare edeyımbebem sallanmıyomu yere koyunca benimki zeynodan kalma.....altı beşik altı gibi kavisli ben ona küçük bir yastıkım var kaz tüyü ortasına koyuyorum bebişide yatırıyorum içine sallıyorum arada mayışıyor birde tıkır tıkır hızlı ritimde sallayınca gazada iyi geliyor......:kedi:
ama bunu oturduğu zamanlardada kullanabiliyosun cnm oturur vaziyetteyken sığarlar heralde
çok kokmuyo allahtan bazen yeşil oluyo işte bazende böyle sümüksü
ne bıleyım durur mu kı oyle bebek benımkı durmaz sankıAile Sağlık - Bebekler artık kucaktan inmeyecek
benim dediğim sling değil bundan işte gabardin kumaştan oluyormuş
sallanıyo ve ıyı oluyo ben de salladım sonra duz yere aldım galıba ben ev tıpı olanlardan almasam ıyı olcak bununla ıdare edeyım
ne bıleyım durur mu kı oyle bebek benımkı durmaz sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?