2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

oferta 23 derece de bizim ev soguk gibi oluyor 24 26 arasında.doktora sordum 26 derece çok dedi ama dedim ancak sıcak gibi oluyor ozaman tamam dedi.şapka takmıyorum bu derecede.banyo yaptırınca takıyorum şapkasını.23 derecede ben üşüyorum açıkcası..şimdi üstteki komşum geldi torunu oldu 20 gunluk bronşit olmuş çok üzüldüm ama dedim abla sizin eviniz soguk ben geldim üşüdüm bebekte üşümüştür dedim bozuldu gibi oldu:))derece al sen dedim öle yapayım bari dedi..:))

kizlar gögüs pedi kullananlar sizin de gögsünüz koktu mu?

emzirdikten sonra yaralar icin önce gögsüme krem sürüyorum sonra gögüs pedi koyuyorum, bugün bir gögsüm ve gögüs pedi de pis kokmus, gögsüm de pis kokmus seize de oluyor mu öyle?

yahu sezeryan sonrası vücut kansızmı kalıyor ne zeynomdada o kış çok yaktım kombiyi bu senede 23 derecede karnım gaz topluyor benim sıtmalanıyorum üstüm kısa kollu değil uzun kollu ve yeleğim olduğu halde....benimde 25-26 yı buluyor zaten kar havası var dışarıda ....kız benim odamda orayada bir ufo taktık altını alırken banyo filan yaparken açıyorum kırılıyor odanın havası o oda son oda kombi çok fazla ısıtmıyor orayı....benimde üstte bir komşum var torun bakıyor torunu hep bronşit evlerini yakmıyolar resmen erkek çocukmuş sıcağa alışmasınmış ne zaman onlara gitsek üstümüz 2 kat giyiniyoruz......bizim eve çok sıcak yapıyosun diyor.......5 senedir kızım broşit olmadı şükür=)bende sıcağa bağlıyorum bunu bilmem vallahi bundada aynen devam ederim...veee mevsim geçişleri çok önemli kızlar yavaş yavaş çocukları alıştırın sıcaklara birden sizi ateş basınca onlarıda açmayın emi=P

hoya chicco multiway tavsiye ederim biraz buyuk ama sürüşü çok guzel kaç kez gezmeye çıktım çok rahat..yagmurluk ayak örtüsü ön barı var.litewayde alabilirsin..

araba bende almadım hala..pierre cardin enigma almayı düşünüyorum ama yinede kararsızım

bana baston tarzı daha kullanışlı geliyor.kollarınaa poşetleri takıyorsun digerinde sadece sepete koyuyorsun..tam yatıyor 0 aydan itibaren kullanılıyor ben çok memnun kaldım..

sütün aktığı için oluyordur
benim de oluyor sık sık göğüs pedini değiştir canım

ben o kitabı çok önce okumuştum
hakikaten adı gibi nefes nefese okunan bir roman çok beğenmiştim:))

bizde hiç durmayan yaramaz çocuklara annen baban yaparken besmele çekmedimi derler şimdi bende size dicem besmelesizmi yaptınız çocuklarıda hiç durmuyor...:)))))))))))))

ne biliim kızım çekmemişizdir heralde hatırlamıyorum açıkcası
o andada hiç aklıma gelmemiştir olayın şevkiyle:))

ayneeen
benimki biliosunuz emmiyodu inadından
4-5 gündür emmeye başladı
15 gündür emmeyen adam emmeye bir başladı pir başladı şimdidie memede uyuyo
mahvoldum ben sürekli memeler fora neymiş demir bey emicek te uyucakta bilmem ne
bide sanırım kucağa alıştı offf

araba koltuğu gercekten ziyanlık
bilsem almazdım
ayda bir doktora gitcezde koycaz
zaten oda 9 kiloya kadar
ona dünya para verildi
bak sinir oldum şimdi

valla biz evdede kullanıyoruz canım
dışarı alışverişe falan çıktığımızdada arabasıyla kullnıcaz
evdede arabasına monte edilmiş duruyo
nereye gidersek oraya götürüyoruz yemek yerken özellikle iyi oluyo masanın yanına çekiyoruz ohh

benimkide durmuyo kucakta gezdiriyyoz
hatta ben oturunca bile basıyo cığlıyo

ayneeen

ha bi de bebek arabası hangi marka iyi siz ne aldınız

canım biz bunu portbebesiz aldık
ve şu anda ana kucağı arabaya monte vaziyette evde kullanıyoruz çokta memnunuz
dışarı çıkmak için sabırsızlanıyoruz:)))

gögüs pedimi günde 2, 3 defa degistiriyorum aslinda sanirim kremi cok sürüyorum hem kremi cekiyor hem sütü galiba cünkü sert oluyor ped.

iyi de benim sütüm bebege yetmezken bosa mi akiyor simdi bilmiyorumkismile

bu arada biz dün doktora gittik tanışmak amacıyla ama pek sevmedim ben doktoru çok soğuk bi tip gibi geldi ne biliim çocuk doktoru biraz daha sevecen samimi olmalı aahh ahh nerde benim doktorum keşke çocuktanda anlasa ferhat beyde demiride ona götürsem
resmen özledim doktorumu arada konuşuyorz zaten
gecen haftada teşekkür için çiçek yolladım
kontroe gittiğimdede güzel bi hediye götürücem
bana o kadar rahat bi 9 ay ve doğum geçirttiki olamaz böle bişi
böle bi doktordan sonra çocuk doktorumunda öyle olmasını isterim

bu arada beyefendi 5 kg olmuş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…