kızlar yaa hıc kullanan yok mu yaww
ha bi de bebek arabası hangi marka iyi siz ne aldınız
hoya chicco multiway tavsiye ederim biraz buyuk ama sürüşü çok guzel kaç kez gezmeye çıktım çok rahat..yagmurluk ayak örtüsü ön barı var.litewayde alabilirsin..
araba bende almadım hala..pierre cardin enigma almayı düşünüyorum ama yinede kararsızım
posi sütün akmıştır o kokuyor bendede oldu ped degiştir..
ben de krem yüzünden islak kaliyor orda havasiz da kalinca koktu diye düsündüm.
kremi mi sürmesem acaba?
kizlar gögüs pedi kullananlar sizin de gögsünüz koktu mu?
emzirdikten sonra yaralar icin önce gögsüme krem sürüyorum sonra gögüs pedi koyuyorum, bugün bir gögsüm ve gögüs pedi de pis kokmus, gögsüm de pis kokmusseize de oluyor mu öyle?
merhaba ben geldim nasılsınız bakalım..sabahtan beri kitap okuyorum bitircem diye canım çıktı:))
sonunu merak ediyordumda:)ayşe kulin nefes nefese tavsiye ederim kızlar.2 gunde bitirebildim..
esmeralda çok geçmiş olsun inş.istedigin bir hastanede yer bulabilirsin..
aşkito sanada geçmiş olsun.
kızlar birşey sorucam dr bana 40 çıkınca degilde 2 ay sonra gel demişti smear alcam demişti neden okadar geç dediki.yani mart 10 da falan gitmem gerekecek çok geç degilmiki?
bizde hiç durmayan yaramaz çocuklara annen baban yaparken besmele çekmedimi derler şimdi bende size dicem besmelesizmi yaptınız çocuklarıda hiç durmuyor...:)))))))))))))
Ya kızlar ben bu sıpayı uyanıkken hiç oyalayamıyom sizinkiler ne yapıyo benimki hep meme üstünde durayım istiyo.Belgesellerdeki maymun lara döndüm memeler ortada küçük şempanze meme üstünde.Memeden çekince ağlıyo.Gazı filan olmasa da öyle.Yalancı memeyi almıyor.Ya uyuyor ya memede ya da ağlıyor.Şöyle koyunca 10dkka bile durmuyoo..
araba koltuğu gercekten ziyanlık
bilsem almazdım
ayda bir doktora gitcezde koycaz
zaten oda 9 kiloya kadar
ona dünya para verildi
bak sinir oldum şimdi
benimkide durmuyo kucakta gezdiriyyoz
hatta ben oturunca bile basıyo cığlıyo
ha bi de bebek arabası hangi marka iyi siz ne aldınız
2 haftada mi 5 kilo oldu maasallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?