2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sabahladık kızımla anca ayılıyorum kızlar ıkı uc saat uyku bana yetmıyo yaaa..

ben son 5 gece öyleydim bu gece rahattım tek
gündüz nuru uyutup uyudum

ayy allah korusun nuru yaparken besmele de çektim ama:roflol:

kus gıbı bagırdı yıne zıllı benım aksam sabah 6 da bayıldı artık yorgunluktan da oyle uyudu..
dun dra gıttık kız bebeklerde cok olmaz ama ıyı emen bebeklerde olur dedı.
bunu engelleyemezsın..
bı de dedı kı ılac kesınlıkle yok ıhlamurun etkısı de kesınlıkle yok sadece papatya cayı mılıupa nın olabılır.. ıhlamur soguk algınlıgına ıyı gelır dedı bır de ben sana daha once ıhlamur ver dedım ama suyu kaynattıgından emın olmak ıcın dedı sarılık vardı o zaman..
yedıklerıne dıkkat et dıkkat etmezsen cekersın cezasını dedı..:roflol:

kızlar saka bır yana
bır soru sıze
su araba koltugu formatında olan anakucaklarına ne kadar oturttuyorsunuz bebeklerı..
bır yerde 4 saatten fazlası zararlı dıye okumustum..
evde bız ona oturtuyoruz bır kac gundur uyanıkken. ama ıcınde uyuya kalıyo..
bundan once chıcconun altacmasında surundu garıbım.. park yataktan cıkan var ya ıste onda :))

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- bugün anlama özürlüyüm nedense

yok be canıım sen benı gorsen evde garıp hareketler yapıyorum buzdolabına esya koymak..
bulasık makınesını bosaltmadan kırlı koymak ıcın yer acmak..
uykusuzluktan garıp hareketlere basladım resmen..

benimki de saç kurutma makinesi ile uyuyor. sıkışınca açıyorum uyuyor :)

temız kıs benım yegenım cok bılme anası bak 2 ay oldu anca temızlenebıldın benım fıstıgıma kalsa temızlerdı evı..olumunekankayizsmile

ben bu yemekteyize sinir oluyorum ya o ne biçim evler öyle ya yayla gibi...benim ev ufak kıskandım sanırsam biraz.

temız kıs benım yegenım cok bılme anası bak 2 ay oldu anca temızlenebıldın benım fıstıgıma kalsa temızlerdı evı..olumunekankayizsmile
koca kız oldu kalksın anasına yardım etsin
kız olcak sözde :dilcikar:
yat yat nerreye kadar sempatiksalakcinni

ben bu yemekteyize sinir oluyorum ya o ne biçim evler öyle ya yayla gibi...benim ev ufak kıskandım sanırsam biraz.

bende sinir oluyom
o kadar büyük ev mi olur

en ideali 70 m.kare-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

kızlar yaa hıc kullanan yok mu yaww

cnm 9 bişey diyilki sarılığı var sayılmaz bile endişe etme

cnm onlarda çok oturtma demişlerdi bende ebebekten düz olan pilli kendinden sallanan anakucakları varya ondan aldım onda bile çok rahat diyil gibi geliyo sepetindede yatmıyo bende arada beşiğine yatırıyorum

koca kız oldu kalksın anasına yardım etsin
kız olcak sözde :dilcikar:
yat yat nerreye kadar sempatiksalakcinni

bende sinir oluyom
o kadar büyük ev mi olur

en ideali 70 m.kare-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

kesınlıkle katılıyorum benım mutfak oturma odası bırlesık hayatımız burada gecıyo..
tuvalet banyo bırde yatak odası yetıyo salonu nıye yapmısklar kı!!! 70 mkare oluyo salonsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…