2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişey sorucam size gerçi doktor olabilir dedi ama hala devam ediyo öykünün kakasında ara ara sümüksü şeyler oluyo şeffaf uzuyo böyle sizde oldumu hiç

hoya ben kuzenime diktircektim vazgeçtim dışarı çıkınca arabası var zaten gerek yok diye düşündüm.

bence verme ecrin
eğer gerekseydi dr zaten söylerdi
ece'nin sarılığı oldukça fazlaydı buna rağmen dr değer falan ölçtürmedi
anne sütü ver geçer dedi
bizim daha yeni geçti, belki de bana geçmiş gibi geliyor
cuma günü dr'a gittiğimizde anlayacağız geçip geçmediğini
ama sen mama verme bence

biz de cok yatırmıyoruz uyuyunca ıcınde aldım mesela altacmaya koydum..

kullanıyorum ama çok uzun süre degil en fazla 1 saat.içinde kalıyor alttan battaniye ile destekliyorum.biraz daha düz bir zemin elde etmek adına.

benımkının alt destegı var yenı bebekler ıcın hatta yıkarken cıkardım hanı sevı bebenın de var satılıyo onun gıbı kendınden vardı cebı var onun ıcınde.. battanıye koymuyorum ondan buyunce ust kısmı destegıyle beraber cıkaracagız koltuk gıbı olacak..

en ucuz Fisher Price ılk Arkadaşlar Ana Kucağı fiyatı akakce.com'da
kibele beninki hep bunda yatıyor
yatağına alıyom ac ıyo gözleri
canım bılıyorum ama ben bunlardan alırsan sadece 1 ay kullanabılırım benım kıza kucuk bunlar..

bizimkide bunda yatıyo oyuncakları yok şu anda tabi düzleşmiş haliyle yatıyo

yaa ıste bunlar bıze ufak gelecek 1 ay sonra masrafa gerek var mı dıye dusunuyorum (
ya da su 3 in 1 var ya ondan mı alsam daha uzun sure kullansa o da cok pahalı yaa

kibelecim onlar 9 kiloya kadar
1 ayda 9kilo olcak değil
4 ay idare eder zaten yaz gelir

bişey soracağım bebeklerin başına şapka takıyormusunuz hala.bizim ev 23 derece de duruyor.doktor bebekler en çok başlarından üşür beresini çıkarma demişti perşembe günü kontrolümüz var soracağım ama sizler ne yapıyorsunuz merak ettim hala bereler kafadamı sizde de.

sut saklamak ıcın ne kullanıyorsunuz kızlar
azıcık kalıyo emınce ama ben de baslayayım stok yapayım belkı lazım olur..

Son düzenleme:
kibelecim onlar 9 kiloya kadar
1 ayda 9kilo olcak değil
4 ay idare eder zaten yaz gelir

olabılır bakalım sımdılık boyle yatıyo ama ıdare etmez sankı yaa bızı..
evde fazlalık fazlalık araba koltugunu ne zaman kullanacam bıde o da kalacak neyse esımle konusayım aksama ne dıyecek bakalım..

ben anakucağını kullanmıyorum evde geçen hafta doktora giderken kullandım ilk defa..evde kullanmak için erken sanki,oturur pozisyonda duruyo gibi geliyo bana
ohh mis gibi olmuştur ev..aferin titiz melisaya..bendede dağ gibi ütü var kim yapıcak bilmem..utku kalksada yapsa diye bakıyorumsempatiksalakcinni
merhaba bacılar rezene bebeyi uyuşturur mu merak ettim de hiç verdinix mi nasıl verdiniz
benim doktor kesinlikle verme dedi anason olduğu için beyni uyuşturur dedi..ilaç olarak bile sadece sab simplex önerdi onuda ben kullanmadım..benimki zaten fazla gazlı değil
ohh valla en iyiysini yapıyosun ecrin.. ben çocukla çıkmaya kalksam babamız kıyameti koparır bu soğukta çıkılırmı diye..hayatı zindan eder pimpirikli adam
valla canım çocuk yapmaya karar verip korunmayı bırakınca hep besmeleyle yaptık:)))duayla hatta..:)))
benim eşimin duayla falan arası iyi değildir ama çok şükür oğlum uslu..zaten böyle stresli adamdan bu kadar sakin çocuk nasıl oldu anlamadım bensositososito

ahh yavrum kıyamam ben ona ya..allahım tez zamanda şifasını verir inşallah..ben pandikte oturuyorum canım yatış yaparsanız ziyaretinize gelmek isterim..burdan haber verebilirsin umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…