onee beyaa
bebek içinde 2 değil 3 büklüm olmus
rahat gözükmüyo
kızlar yaa hıc kullanan yok mu yaww
kızlar bişey sorucam size gerçi doktor olabilir dedi ama hala devam ediyo öykünün kakasında ara ara sümüksü şeyler oluyo şeffaf uzuyo böyle sizde oldumu hiç
culi bi fincan suya 4 5 tane atıyom biraz ıhlamur bi de civanperçemi azıcık
kızlar bebişlerde kaka yapamama sorunu varsa
kara kuru kayısıyı deneyin
su ile kara kuru kayısıyı kaynatıp az seker atın sonra blendırdan gecirin
bizimki bugün cır cır ediyoo
kızxlar bişi sorcam ayrisin sarılıgı 9 civarında hala tabi ilk başta 16 olmuştu.şimdi eşim tuttumuş çocuga mama ver diye sarılıgı geçmemişmiş de 3 4 gun mama vercekmişim böyle bişey olabilirmi bana çok saçma geldi.doyması ayrıymış gıda alması ayrıymış.
cnm 9 bişey diyilki sarılığı var sayılmaz bile endişe etme
cnm onlarda çok oturtma demişlerdi bende ebebekten düz olan pilli kendinden sallanan anakucakları varya ondan aldım onda bile çok rahat diyil gibi geliyo sepetindede yatmıyo bende arada beşiğine yatırıyorum
kullanıyorum ama çok uzun süre degil en fazla 1 saat.içinde kalıyor alttan battaniye ile destekliyorum.biraz daha düz bir zemin elde etmek adına.
canım bılıyorum ama ben bunlardan alırsan sadece 1 ay kullanabılırım benım kıza kucuk bunlar..en ucuz Fisher Price ılk Arkadaşlar Ana Kucağı fiyatı akakce.com'da
kibele beninki hep bunda yatıyor
yatağına alıyom ac ıyo gözleri
bizimkide bunda yatıyo oyuncakları yok şu anda tabi düzleşmiş haliyle yatıyo
bazen oluyo canım bızde dekızlar bişey sorucam size gerçi doktor olabilir dedi ama hala devam ediyo öykünün kakasında ara ara sümüksü şeyler oluyo şeffaf uzuyo böyle sizde oldumu hiç
kibelecim onlar 9 kiloya kadar
1 ayda 9kilo olcak değil
4 ay idare eder zaten yaz gelir
ben anakucağını kullanmıyorum evde geçen hafta doktora giderken kullandım ilk defa..evde kullanmak için erken sanki,oturur pozisyonda duruyo gibi geliyo banakızlar saka bır yana
bır soru sıze
su araba koltugu formatında olan anakucaklarına ne kadar oturttuyorsunuz bebeklerı..
bır yerde 4 saatten fazlası zararlı dıye okumustum..
evde bız ona oturtuyoruz bır kac gundur uyanıkken. ama ıcınde uyuya kalıyo..
bundan once chıcconun altacmasında surundu garıbım.. park yataktan cıkan var ya ıste onda :))
ohh mis gibi olmuştur ev..aferin titiz melisaya..bendede dağ gibi ütü var kim yapıcak bilmem..utku kalksada yapsa diye bakıyorumsempatiksalakcinniselam annişler
temizliğimi yaptım
yarısı kaldı ama bunada sükür
şimdi misafir odası bastan basa camasır kurucaklar insallah ta sonra ütülencekler
bugün bi yöntem denedim
süpürgeyi actım
melisa hanım onla oyalandı bende işime baktım
kapattım basladı ağlamaya
pek bi titiz olcak galiba :roflol:
benim doktor kesinlikle verme dedi anason olduğu için beyni uyuşturur dedi..ilaç olarak bile sadece sab simplex önerdi onuda ben kullanmadım..benimki zaten fazla gazlı değilmerhaba bacılar rezene bebeyi uyuşturur mu merak ettim de hiç verdinix mi nasıl verdiniz
ohh valla en iyiysini yapıyosun ecrin.. ben çocukla çıkmaya kalksam babamız kıyameti koparır bu soğukta çıkılırmı diye..hayatı zindan eder pimpirikli adamrylai ne bileyim işimi gücümü yapıyorum gezmeyede gidiyorum eski hayatıma dönmeye çalışıyorum tek farkla çocukla tabiki zor oluyor hazırlanmam çıkmam vs..ama aman bebek var deyip kendimi eve hapsetmiyorum..
benim eşimin duayla falan arası iyi değildir ama çok şükür oğlum uslu..zaten böyle stresli adamdan bu kadar sakin çocuk nasıl oldu anlamadım bensositosositovalla canım çocuk yapmaya karar verip korunmayı bırakınca hep besmeleyle yaptık:)))duayla hatta..:)))
günaydın herkese..
bu seferki yatış durağımız kuvvetle muhtemel Pendik Devlet Hastanesi.
bronşitimiz geçmemiş. dün maltepe üniversitesi hastanesindeki hoca yatması gerek dedi. orayı karşılayamayacaağım için Kartal Devlete götürdüm.
canını okudular orda oğlumun. her yerini delik deşik ettiler,damar yolu açamadılar. en sonunda kafadan açacaz dediler. kafasını bin tane delip mosmor ettiler. iyice zıvanadan çıktım.başka bir sürü sorunlar oldu; en sonunda üzerine yürdüğüm sırada doktoru elimden hastane polisi aldı. aldım çocuğu yatış yaptırmadan çıkardım.
dün bütün gün yatacak hastane aradık, heryer dolu.
şimdi büyük ihtimal pendik devlet hastanesi olacak, diğer seçenek zeynep kamil.
gatadan da bi haber bekliyoruz, olursa gataya gideceğiz.
15 dk sonra gne hastane yollarındayız..
Allah devlete zeval vermesin derler ya; zeval verilmemiş hali buysa, zeval versin anasını satayım.
çocuk perişan oldu hastanelerde, daha beter arttı öksürüğü.
eğer hayati durum olsa dün elimde kalmıştı oğlum benim hastane aramaktan.
ya paran olacak ya çevren yaşamak için.
çok şükür çevremiz varmış bizimde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?