ıyıyım canım sen?slm
kıbelesr nasılsın cnm
ınsallah yaa anestolu oyle azıcık surmeyeceksın bayaa bol bol hatta eczaneden 4-5 tane alın yetmıyo bol bol sur canım zararı yok agrı kesıcı ozellıgı gıttıkce sur.benım bıraz agrım var cnm
dr anestol+kortos dıye 2 merhem verdı
bıde edolar fort verdı
buaksam kullanmaya basladım
ıns geceek
agrı kesıcıyı cook agrım olursa kullanacakmısım
antıbıyotık vermedı bebege zarar olur dıye
çok yorgun ve uykusuzum
geçmiş olsun canım.ağrısı çok zor kardeşimden biliyorum onun da olmuştu doğumdan sonra ama çok şükür geçti şimdi.inş.seninki de geçer biran evvel...benım bıraz agrım var cnm
dr anestol+kortos dıye 2 merhem verdı
bıde edolar fort verdı
buaksam kullanmaya basladım
ıns geceek
agrı kesıcıyı cook agrım olursa kullanacakmısım
antıbıyotık vermedı bebege zarar olur dıye
çok yorgun ve uykusuzum
merak etme canım iltihap filan olsa duramazdın ağrıdan .hem kızarır ateş filan yapardı.bence vermeyi kesme sol göğsünü.benim sütüm de bazen tatlı bazen tuzlu oluyor...normaldir yani..kızlar stok yapmak ıcın ıkı gogsumu de sagdım tattınız mı bılmıyorum ama benım sag gogsum yıne tuzlu olması gereken o mu cok merak edıyorum ımkanı olan tadabılır mı? sagan arkadaslar..
cok canım sıkılıyo ıltıhaplıda olsa bebek emebılırmıs sorun olmazmıs ama tuzlu dıye sankı bebek almıyo ve ne zaman sadece sag gogsumu versem cocuk gaz yapıyo..
bırsey varsa da o gecmeyen gogus ucundan olmustur ama ates yaparmıs enfeksıyon olsa ve kızarık olurmus bende bunlar yok..
sız de tadar mısınız benım ıcın valla sasırdım ne yapacagımı versem mı vermesem mı zaten yetmıyo herzaman..
gercı bebek kılo almıs ta ne bıleyım kafayı yıyecem.. normalı mı boyle??
canım gaz dan ağrıyodur.şu debritat şurubu bi dra sor istersen bize çok iyi geldi kızımın ağrısı sancısı geçti çok şükür.hem hazmı kolaylaştırıyor sindirimi rahatlatıyor..kullanmanı tavsiye ederim...merhaba
saatlerce ağladı yeni sustu
çok yoruldum ağlaması beni çok yoruyor
ne yaptımsa susturamadım
şimdi sakinledi
böyle değildi 3-4 gündür sapıttı çocuk
12.gün düştü bizim göbeğimiz.biokadinle pansuman yapıyosun değil mi hergün?o kurutuyor.benim tickerim da aylik oldu yillik yapamadim galiba
bir de 23 günlük olduk ama benim bebegimin göbegi hala düsmedi
canım Allah şifa versin Ayaz bebeğe biran önce geçsin rahatsızlığı inşallah.Allah size de kolaylıklar versin inş.günaydın herkese..
bu seferki yatış durağımız kuvvetle muhtemel Pendik Devlet Hastanesi.
bronşitimiz geçmemiş. dün maltepe üniversitesi hastanesindeki hoca yatması gerek dedi. orayı karşılayamayacaağım için Kartal Devlete götürdüm.
canını okudular orda oğlumun. her yerini delik deşik ettiler,damar yolu açamadılar. en sonunda kafadan açacaz dediler. kafasını bin tane delip mosmor ettiler. iyice zıvanadan çıktım.başka bir sürü sorunlar oldu; en sonunda üzerine yürdüğüm sırada doktoru elimden hastane polisi aldı. aldım çocuğu yatış yaptırmadan çıkardım.
dün bütün gün yatacak hastane aradık, heryer dolu.
şimdi büyük ihtimal pendik devlet hastanesi olacak, diğer seçenek zeynep kamil.
gatadan da bi haber bekliyoruz, olursa gataya gideceğiz.
15 dk sonra gne hastane yollarındayız..
Allah devlete zeval vermesin derler ya; zeval verilmemiş hali buysa, zeval versin anasını satayım.
çocuk perişan oldu hastanelerde, daha beter arttı öksürüğü.
eğer hayati durum olsa dün elimde kalmıştı oğlum benim hastane aramaktan.
ya paran olacak ya çevren yaşamak için.
çok şükür çevremiz varmış bizimde..
Ya kızlar ben bu sıpayı uyanıkken hiç oyalayamıyom sizinkiler ne yapıyo benimki hep meme üstünde durayım istiyo.Belgesellerdeki maymun lara döndüm memeler ortada küçük şempanze meme üstünde.Memeden çekince ağlıyo.Gazı filan olmasa da öyle.Yalancı memeyi almıyor.Ya uyuyor ya memede ya da ağlıyor.Şöyle koyunca 10dkka bile durmuyoo..
bende kendimi kaybetim sus bak seni parka bırakır gelirim demişim
kayınbabada aa kıyılırmı bu prensese dedi
dedim alın o zaman gece sizde kalsın
tabi çığlık esliğinde kaçtılar :roflol:
oyy basıma ağrılar girdi
akşamdan beri çığriyiiii
günaydın kızlar..biz de 2 gün önce drdaydık..şu gaz yüaünden sabaha kadar uyumadıydı.şükür verdiği şurup iyi geldi.debritat verdi sindirim olayını rahatlatan.daha önce sadece metsil damla vermişlerdi gaz için ama pek bi faydası da olmamışı..ama şu şuruptan çok memnun kaldım...siz de bi sorun dra .valla çok rahatladık maşallah...
kadus bizde geçenlerde aynı durumdan doktordaydık gece bi başladı ertesi akşama kadar ağladı uyumadı yemedi meğerse çok gazı varmış pırtladığı halde ona yetmiyormuş gazını çıkarıp fitil attılar orda rahatladı sonra bizede aynı şuruptan verdi DEBRİDAT günde 3kez bir çay kaşığı veriyorum birde SPASMO-PANALGİNE diye bi fitil verdi sabah akşam yarım atıyoruz attığım gibi zaten kakasını yapıyo ağrı kesici ve ateş düşürücü etkiside var SAB SİMPLEX damlasınada devam ediyoruz günde üç defa 6 damla falan birde bu derecenin ucunu poposuna ufak ufak sokup çıkarınca gaz çıkarmasını ve kaka yapmasınıda sağlayabilirsiniz bende çok işe yaradı hergün yapıyo bu sayede rahat rahat kakasını dr sorup gazlı bebeklerde hakikatten deneyin kızlar inşallah sizdede işe yararda rahatlarsınız hem bebikler hem siz buarada GÜNAYDIIINNN
esmeralda çok ama çok geçmiş olsun canım ayazımıza allah sağlık şifa versin bebeklerime gelen bize gelsin kıyamam ya kuzuma bu arada bende oyladım seni ve bende hemencecik tanıdım hee sen uyu ayazcık cin gibiydi :)
esmer çok geçmiş olsun sonunda hastane bulmanıza sevindim.ayazımız inşallah çok iyi olacak en kısa zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?