2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

anneolmakıstıyorum bızım de concord neo senınkının turunculu olan aynısı cherry rengı
ya nıye daha once dusunemedık yaaa sen soyleyınce dank ettı hemen actım arabayı anakucagı sorunu ortadan kalktı cok sagol yaa..
off ınan 40 gun oldu cocugu acayıp gezdırmısım orada burada.
sımdı ıstedıgım yere goturebılırım mısafıre de gosterırken kolay olur boyle kucaklarına almak ta ıstemezler boylece..
yemek yaparken vs..

araba koltugunun arabaya monte edılebılmesı cok ıyı araba soranlara tavsıye olunur.. hangı marka oldugu onemlı degıl..

anneolmakıstıyorum bır de bırsey soracagım senın de oglun benım kızım gıbı bıraz buyuk seyredıyor kılo acısından masallah dıyorum hemen..
aynı arabaları almısız canımcım ustelık sracagım soru cuk oturuyo o yuzden..
benım hayal kızıma bu concord anakucagı sankı kucuk gelıyo bıraz sıkısıyo gıbı gelıyo senınkı nasıl hos ıcınde aglamıyo sıkıssa aglar ama kollar put gıbı oturuyo :))

benım bıraz agrım var cnm
dr anestol+kortos dıye 2 merhem verdı
bıde edolar fort verdı
buaksam kullanmaya basladım
ıns geceek
agrı kesıcıyı cook agrım olursa kullanacakmısım
antıbıyotık vermedı bebege zarar olur dıye
çok yorgun ve uykusuzum

ınsallah yaa anestolu oyle azıcık surmeyeceksın bayaa bol bol hatta eczaneden 4-5 tane alın yetmıyo bol bol sur canım zararı yok agrı kesıcı ozellıgı gıttıkce sur.
elbette gececek ama cok zorluyo gecmıs olsun tekrardan..

kızlar stok yapmak ıcın ıkı gogsumu de sagdım tattınız mı bılmıyorum ama benım sag gogsum yıne tuzlu olması gereken o mu cok merak edıyorum ımkanı olan tadabılır mı? sagan arkadaslar..
cok canım sıkılıyo ıltıhaplıda olsa bebek emebılırmıs sorun olmazmıs ama tuzlu dıye sankı bebek almıyo ve ne zaman sadece sag gogsumu versem cocuk gaz yapıyo..
bırsey varsa da o gecmeyen gogus ucundan olmustur ama ates yaparmıs enfeksıyon olsa ve kızarık olurmus bende bunlar yok..
sız de tadar mısınız benım ıcın valla sasırdım ne yapacagımı versem mı vermesem mı zaten yetmıyo herzaman..
gercı bebek kılo almıs ta ne bıleyım kafayı yıyecem.. normalı mı boyle??

günaydın kızlar..biz de 2 gün önce drdaydık..şu gaz yüaünden sabaha kadar uyumadıydı.şükür verdiği şurup iyi geldi.debritat verdi sindirim olayını rahatlatan.daha önce sadece metsil damla vermişlerdi gaz için ama pek bi faydası da olmamışı..ama şu şuruptan çok memnun kaldım...siz de bi sorun dra .valla çok rahatladık maşallah...

geçmiş olsun canım.ağrısı çok zor kardeşimden biliyorum onun da olmuştu doğumdan sonra ama çok şükür geçti şimdi.inş.seninki de geçer biran evvel...
merak etme canım iltihap filan olsa duramazdın ağrıdan .hem kızarır ateş filan yapardı.bence vermeyi kesme sol göğsünü.benim sütüm de bazen tatlı bazen tuzlu oluyor...normaldir yani..
merhaba
saatlerce ağladı yeni sustu
çok yoruldum ağlaması beni çok yoruyor
ne yaptımsa susturamadım
şimdi sakinledi
böyle değildi 3-4 gündür sapıttı çocuk
canım gaz dan ağrıyodur.şu debritat şurubu bi dra sor istersen bize çok iyi geldi kızımın ağrısı sancısı geçti çok şükür.hem hazmı kolaylaştırıyor sindirimi rahatlatıyor..kullanmanı tavsiye ederim...
benim tickerim da aylik oldu yillik yapamadim galiba

bir de 23 günlük olduk ama benim bebegimin göbegi hala düsmedi
12.gün düştü bizim göbeğimiz.biokadinle pansuman yapıyosun değil mi hergün?o kurutuyor.
canım Allah şifa versin Ayaz bebeğe biran önce geçsin rahatsızlığı inşallah.Allah size de kolaylıklar versin inş.

valla benimki gazlanınca 5 dk alamıyodum mememin üstünden şu ilaç iyi geldi şükür...

bende kendimi kaybetim sus bak seni parka bırakır gelirim demişim
kayınbabada aa kıyılırmı bu prensese dedi
dedim alın o zaman gece sizde kalsın
tabi çığlık esliğinde kaçtılar :roflol:

evimin hemen karşısında çocuk parkı var
dün parka atıcam seni şimdi diye bağırdığımı farkettim
bakalım bugün ne yapacağız
özellikle de akşam
misafir gelecek yanlarında çığırmasa bari

dünden beri memede uyuma emzik gibi kullanma huyu geliştirdik
ağzından çıkartamıyorum
eskiden doyunca kendiliğinden bırakırdı

günaydın herkese..
hepinize iyi dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. hepsini okudum ama özellikle alıntılamadım çok yer tutacak diye.

Zeynep Kamil Hastanesine yatışı yaptık en sonunda dün. Pendik başhekimiyle telefonda konuştuk, "Zeynep Kamil daha kapsamlı ben sizi oraya yatırtırım" diyince bizde oraya gittik.
Hastanelerin hali içler acısı, anlatamam size. Bütün çocuklar mı hastadır nedi anlamadım gerçekten.
Neyse gittik hastaneye hiç sıra almadan hemen muayenemiz yapıldı. Damar yolumuz -dakika tuttum- 38 saniyede açıldı. Kartaldaki beyinsiz hemşireye bir daha bela okudum.
Serviste yer yoktu ve yatak boşalmasını beklemek için müşaade odasına alındık. 3 oda var hepsi maksimum 10 metrekare ve herbirinde 9 çocuk 9 refakatçi var; içeride nefes alınmıyor.
Çocuklar burada bekliyorlar serviste yer boşalmasını. 6 gündür orada olan 40 günlük bir bebek bile vardı. Grip diye gelmiş o kalabalıkta zatürre kapmış.

4-5 saat orada durduktan sonra intaniye (bulaşıcı hastalıklar) servisinde yer açıldı. doktor "orada odadan çıkarmadığın sürece risk yok, burada tutarsan bebeği mutlaka başka şeyler kapar" dedi. bizde yatırdık.
ben bugün mecburen işe geldim. gündüz annem bakacak gece ben kalıcam bakalım ne kadar idare edebileceğim böyle..
intaniye servisi de yarı açık falan değil bildiğin tam kapalı cezaevi. ziyaretçi yasak, bebeği odadan çıkarmak yasak, refakatçi değişimi günde 1 sefer yapılıyor o da değişim için 2.refakatçi odaya çıkamıyor,, görev değişimi koridorun başında olacak, odaya 2.kişi asla giremiyor..
odanın içi 30 derece falan herhalde. kurdeşen döktüm bütün gece.. Ayaz'ın normalde 36,3-36,4 olan ateşi dünden beri odanın sıcaklığından 37,2-37,3 civarında..

Bur arada p.tesi günü gittiğim Maltepe Üniversitesi hastanesindeki hoca bize mutlaka kuvoze almak gerek, oksijen vermek gerek şu, bu... diye bir dünya şey sıralamıştı. dün Zeynep Kamil'de kuvöze almayacakmısınız dediğimde "hiç gerek yok, vücut sıcaklığını dengeleyebiliyor, tıkanması ya da apnesi de yok boşuna tıkmayalım bebeği içeri" dedi.
bu da özel hastanenin atmaya çalıştığı kazık oluyor sanırsam..

bu arada evet 12 numero benim. kaydirigubbakcemile3
kız culii nasıl tanıdın doğru düzgün belli bile değil yüzüm, ajan gibisin vallaha.. akannehir
özellikle söylemedim ki içinizden geçene oy verin diye..

esmeralda çok ama çok geçmiş olsun canım ayazımıza allah sağlık şifa versin bebeklerime gelen bize gelsin kıyamam ya kuzuma bu arada bende oyladım seni ve bende hemencecik tanıdım hee sen uyu ayazcık cin gibiydi :)

esmer çok geçmiş olsun sonunda hastane bulmanıza sevindim.ayazımız inşallah çok iyi olacak en kısa zamanda.

sağol canımcım..
hee şimdiden ayakta uyutuyor herif beni. dün gecede hastanede onun yanına yattım uyumuşum bi baktım kolumu yalıyor gece yarısı ona uyandım :roflol::roflol:

esmer çok geçmiş olsun sonunda hastane bulmanıza sevindim.ayazımız inşallah çok iyi olacak en kısa zamanda.

olacak canım, inşallah iyi olacak oğlum.
o iyileşene kadar ben sıyırmazsam artık iyidir..
akannehir

gunaydın kızlar. Ben nısan başı iş başı yapacağım. Ve bir bakıcı bulmak durumundayım. Yarın ilk kişi görüşmeye gelecek. Çocuk gelişimi mezunu imiş , 45 yaşında. referansları gayet iyi. 17 ve 14 yaşında 2 çocuğu varmış. ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum . 4 aylık çocuk nasıl bırakılacak ? off tıkanıyorum resmen. kayınvalidem ve annem arada gelip kontrol edecekler ama onlar olmadığı zaman?? düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum. 1 sene boyunca 4 gün gideceğim işe. süt iznimi öyle kullanacağım. cuma , cumartesi pazar oğlumla olacağım . ama ya diğer 4 gün. Allahım inşallah iyi , helal süt emmiş birisidir.
bişiiler yasınn banaaaaabilmiyorumkismile:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…