hee betişle konuşuyoruz nerdeyse hergün. kk'ya evden ancak misafir olarak girebiliyor o.
iyi valla emdirip duruyo gelinimi, besiye çekip oğluma hazırlıyor. kaydirigubbakcemile3
çok sıkıldı evde, alışkın değil oturmaya.
herhalde 4 aylıkken falan başlayacak işe, şimdiden aklına getirip germek istemiyorum onu..
çok geçmiş olsun canım bian önce iyileşir inş.allah sanada sabır versin
esmer çok geçmiş olsun cnm hastanede çalıştığım için yaşadıklarını tahmin ediyorum allah sana güç kuvvet versin belkide işde olman daha iyi ,hastane psikolojisinden biraz uzaklaştınmı daha bi moralle gidersin ayazının yanına senin durumundan çok etkilenicek şimdi o gönlünü ferah tut allahın izniyle en kısa zamanda dönceksiniz evinize
Cok selam söyle emi görüşürsen a.s.
bebişlerin uyku saati galiba herkesler gelmiş
anaam nur anca uyudu bu kızda reflü var galiba ükürüyor hep kusuyor yatarken hep yutkunuyor bi de arada öksürüyor gaz değil bu inşallah geçer akşama da misafir varmış daha yeni haber veriyorlar evi süpürüp silmem lazım ikram falan hazırlayamam nur 2 saat uyur kalkar insan önce haber verir yaa..
doğumdan önceki gece de aniden bi sürü gelmişti misafir çok anlayışsız bunlar hiç düşünmüyorlar yaa delirtecekler beni adamın karısı karşıya oturmaya gelmiş akşam da bize geçecek akşam dediğim 4 gibi gelir evi pok götürüyo offf delirtecek beni bunlar
çok tahammülsüz oldum doğumdan sonra bi de asabileştim hiçbir şeye tahammülüm yok
anneolmakıstıyorum bızım de concord neo senınkının turunculu olan aynısı cherry rengı
ya nıye daha once dusunemedık yaaa sen soyleyınce dank ettı hemen actım arabayı anakucagı sorunu ortadan kalktı cok sagol yaa..
off ınan 40 gun oldu cocugu acayıp gezdırmısım orada burada.
sımdı ıstedıgım yere goturebılırım mısafıre de gosterırken kolay olur boyle kucaklarına almak ta ıstemezler boylece..
yemek yaparken vs..
araba koltugunun arabaya monte edılebılmesı cok ıyı araba soranlara tavsıye olunur.. hangı marka oldugu onemlı degıl..
anneolmakıstıyorum bır de bırsey soracagım senın de oglun benım kızım gıbı bıraz buyuk seyredıyor kılo acısından masallah dıyorum hemen..
aynı arabaları almısız canımcım ustelık sracagım soru cuk oturuyo o yuzden..
benım hayal kızıma bu concord anakucagı sankı kucuk gelıyo bıraz sıkısıyo gıbı gelıyo senınkı nasıl hos ıcınde aglamıyo sıkıssa aglar ama kollar put gıbı oturuyo :))
selam kızlar ben geldim..nasıslınız
evi süpürsem silsem anca..
nur dün dörtten 12ye kadar dalıp da uyuyamadı ağladı salla babam salla mahvoldu çocuk
bugün de böyle olursa yandım eşim bi de demez mi bi kere de itiraz etme 15dklık işin var diye nuru sallıyom hala uyumadı
esra hastayım ben demire o ne karizma çocukta kendine has bi tatlılık var koca adam gibi
merhaba kızlarr...nasılsınız...esmeralda....Allah şifa versin yavruna...Sana da güç versin.gerçi güçlü olduğun anlaşılıyor..yine de rabbim yardımcın olsun...inşallah bugünleri atlatacaksınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?