2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cok selam söyle emi görüşürsen a.s.

çok geçmiş olsun canım bian önce iyileşir inş.allah sanada sabır versin

amiin inşallah canım..

evet çok doğru söylüyorsun Rylai.
gerçekten de her ne kadar onu hastanede bırakıyor olsam bile en azından güvenilir yerde diyorum.
ve gerçekten de içinde ilaç kokusu olmayan nefesi almaya ihtiyacım var.

Cok selam söyle emi görüşürsen a.s.

tamam canım, söylerim mutlaka..

merhaba kızlarr...nasılsınız...esmeralda....Allah şifa versin yavruna...Sana da güç versin.gerçi güçlü olduğun anlaşılıyor..yine de rabbim yardımcın olsun...inşallah bugünleri atlatacaksınız....

anaam nur anca uyudu bu kızda reflü var galiba ükürüyor hep kusuyor yatarken hep yutkunuyor bi de arada öksürüyor gaz değil bu inşallah geçer akşama da misafir varmış daha yeni haber veriyorlar evi süpürüp silmem lazım ikram falan hazırlayamam nur 2 saat uyur kalkar insan önce haber verir yaa..
doğumdan önceki gece de aniden bi sürü gelmişti misafir çok anlayışsız bunlar hiç düşünmüyorlar yaa delirtecekler beni adamın karısı karşıya oturmaya gelmiş akşam da bize geçecek akşam dediğim 4 gibi gelir evi pok götürüyo offf delirtecek beni bunlar
çok tahammülsüz oldum doğumdan sonra bi de asabileştim hiçbir şeye tahammülüm yok

geçen hafta kiloma baktım...6 kilo fazlam vardı..bugün tartıya bi çıktım...fazlalığım 8 kiloya çıkmış....:1shok:..daha 1 ay olmadı...bilmem emziriyorum diye işe başladığımda neye dönmüş olacağım...?kafamçokkarıştıkafamçokkarıştısempatiksalakcinni

haklısın..bazen insanlar pek düşüncesiz olabiliyorlar...sen de bebeklisin canım..çok da kendini yorma bence..sinirden olan sütüne olur....

oh aman iyi bari işer yaramasına sevindim
misafir geldiğindede çok kolay oluyo gerçerkten

maşallah yavrularımıza canım
canım içindeki pedi çıkarırsan boşlukta gibi olucak dene istersen ben çıkarmadım dediğin gibi sıkışıyomuş gibi gözüküyo ama sıkışmıyo rahat ol ben doktoroa öyle götürdüm ve sordum sıkışırmı burda rahatmıdır diye sorun yok dedi doktor derli toplu oturuyo işte güzelce dedi sadece çok kalın giydirip oturtma çok komik oluyo o zaman
biraz daha büyüdüklerinde içindeki yenidoğan pedini çıkrıcsaz zaten

kalın giydirmedinmi çok sorun olmuyo

evi süpürsem silsem anca..
nur dün dörtten 12ye kadar dalıp da uyuyamadı ağladı salla babam salla mahvoldu çocuk
bugün de böyle olursa yandım eşim bi de demez mi bi kere de itiraz etme 15dklık işin var diye nuru sallıyom hala uyumadı

Ooooooooo kizlar burdaymis nasilsiniz? Burda ne zaman baksam kimse olmuyor diye acmakda gelmiyordu icimden.
Bebisler nasil gecmise baksammi cok fazla konustunuzmu?
Benim bücürükle bi sorunum yok emip uyuyor kilo almaya calisiyor bacaklar kollar birazcik etlendi artik kucaa alirken rahat aliniyor.Benim büyük oglanla problemim cok büyük oldu.2 haftadir her gün ögretmeninden sikayet geliyor ((( En sonunda dün seni Türkiye ye gönderirim diye blöf yaptim bakalim ise yaradimi. Eve gelince hemen ödevlerini yapiyor.Kontrol ediyorum dogru ögrenememe gibi bir sorunu yok ama ögretmeni ertesi sabah ödevleri toplarken kadina bilmiyorum kaybettim yapmadim gibi cevaplar veriyormus.Kan beynime sicradi duyunca ((( Haftaya bücürügün ilk doktor kontrolü var .Diger oglumunda doktoru birde onunla konusacagim belki bir pedagog önerir biz basa cikamazsak.Dün sinirim bozuldu.Ben Türkiye de ne zorluklarla okudum meslek sahibi oldum burda her imkani var ama sorumluluk ögretemiyoruz.Buraya ilk geldigimde sasiriyordum burda dogmus büyümüs bi sürü insan sürünüyor resmen salak mi bunlar diyordum ama demekki rahat batiyormus bazende ((
Onun disinda bol bol uyuyorum hamilelikte uyuyamadigim anlarin acisini cikartiyorum .Uykudan sikayet eden arkadaslar bana kizmasinlarda.Hamileyken gecede en az 5-6 kez uyanir uyuyamazdim simdi 2 kez uyanip emzirip alt degisip uyuyoruz bana cok iyi geldi.Bir haftadirda bücürügü yatakta ortamizda yatiriyoruz daha kolay geldi böyle bana.Daha cabuk uykuya daliyor sanirim bizim nefes sesimizi dinliyerek uyuyor.Gece gündüzü anlarkende kolay olur dedim.Besigimizde öyle bos bos duruyor.
Kolum iyilesti akupunktur cok iyi geldi.Akupunkturu herkese tavsiye ediyorum bir agriniz oldumu ilk akupunkturu deneyin derim.
Saclarimi boyadim nihayet :)))
Burda felaket kar var cok soguk ve bembeyaz heryer 2,5 aydir bitmedi cile cok daraltti .Gecen sabah oglani okula götürürken -6 dereceydi icim dondu. Yollarda artik temizlenecek halde degil bir metre buzun üstünde kayarak gidiyor arabalar.Kac gün günes ciksa erir bilmiyorum sanirim temmuzda eriyecek bu buzlar.
Kizlar bizden böyle biraz gecmise bakayim neler yazmisiniz.Öptük hepinizi.

hay allah ya yardım edicek kimse yokmu etrafta yakın komşun falan en azından nuru tutsalar 2 dkkada halletsen
amaaan yorma kendini nur biraz izin verirse üstten yalandan yap
gelenlerin düşüncesizliği insan 1 gün evvelden hbr verir
erkeklere hersey kolay
gecen akşam annemdeydik hava soğuktu esim diyoki sen burda kal çok soğuk dısarısı hem sen rahat uyursun hemde ben diyoya
ben nerdeyim adam nerde:)) hala uykusunu düşünüyo gözümde halkalar oluşmuş artık:)

esra hastayım ben demire o ne karizma çocukta kendine has bi tatlılık var koca adam gibi

saol canım şebek işte

Hoya
Kolay gelsin canim banada bu ara gelen giden cok oldu.Oglani kanguru ile önüme asip evi öyle süpürüp sildim.Zaten disarsi cok soguk bu gidisle 6 aylk olan kadar sokaga cikamicaz.Sonrada kanguru ise yaramiyor bari evde kullanayim hemende uyuyor orda :)))))) Abisindede sürekli kanguru ile önüme asip is yapardim ayni oldu bunlar.

anneolmakistiyorum
Ne tatli oglan o masallah canim ya.

Kizlar
Sizler bebisleri cikardinizmi disariya.Biz hastaneden eve geldik gelis o gelis .Kapi önüne bile cikamiyoruz yerler buz paten sahasi gibi.Cocukla düserim diye aklim cikiyor.

bana da misafir gelecek
ev temiz sayılır ama ikram hazırlamam lazım
benimkiler 3 gün önceden haber verdiler
son dk haber verselerdi mazeretim olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…